Veckans Astro/Tarot v44 (28 okt – 4 nov) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v44 (28 okt – 4 nov) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Du söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något, kanske har du ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något du väntat på gott eller ont nu bekräftas. Försök inte forcera just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Det är viktigt för dig att prioritera det som intresserar dig och det du vill lägga ditt fokus på så du stänger ute det som stör eller distraherar. Det kan även vara så att du drar dig undan för att få vara i fred eller samla dina tankar. Vila, återhämtning eller bara vara i stillhet är sådant som ligger i fokus just nu.

 

Oxen

En tid när du får arbeta med något du gillar, eller så återupptar du något gammalt intresse. Kanske lägger du din energi på ett intresse som i förlängningen kan leda till ett arbete? Det finns faktiskt dolda tillgångar som du nu kan utveckla. Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Ett resultat kommer nu och det är till din fördel eller så är det en positiv utkomst.

 

Tvillingen

Du har dålig ork eller så tappar du energi över något just nu vilket gör att du åker lite ner i botten, det kan även röra din hälsa. Det kan också vara så att du förlorar eller tappar något som känns viktigt för dig. En intressant eller spännande möjlighet dyker också upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Du står i något nytt som är viktigt för dig och som håller på att växa sig starkare.

 

Kräftan

Du känner av en stress på någon nivå just nu vilket ger dig en känsla av kraftlöshet. Du Släpper taget om något som du är färdig med eller som inte gynnar dig. Det är viktigt att du just nu prioriterar rätt och utestänger det som inte ger dig något eller hjälper dig att utvecklas. Det kan även innebära att du drar dig undan för att få vara i fred eller samla dina tankar. Vila, återhämtning eller bara vara i stillhet är sådant som ligger i fokus just nu.

 

Lejonet

Denna tid bjuder på gemenskap och en trevlig samvaro men andra, även ansvar och familj ligger starkt. Är det rätt i tiden för dig så är även moderskapet i fokus. Något är i växande och ger du det rätt energi nu så kommer det att lyckas. Moderskap, växande och ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Man är ärlig med sina avsikter och visar vem man är, det finns en tydlighet där man är ärlig mot sig och andra.

 

Jungfrun

Ett förhandsmeddelande eller besked kommer din väg som visar på att något är på gång, något håller på att hända eller förändras. Just nu så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina egna svar som passar bäst för dig just nu. Lyssna på och lita till din inre röst. Var sann mot dig själv.

 

Vågen

Denna tid bjuder på en härlig gemenskap. Det finns även ett ansvar gällande familj då det finns ett starkt omhändertagande och kanske till och med moderskap. Något växer eller utökas och det leder på sikt till att något faller på plats för dig. Ge det du vill ska växa din hela uppmärksamhet så kommer du se att du är på rätt väg. Du kommer också att vara ärlig inför dig själv eller någon annan just nu. Var är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra. Ett resultat kommer nu och det är till din fördel eller så är det en positiv utkomst.

 

Skorpionen

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som har en betydelse för dig kommer din väg. Det finns också en starkare kontakt till naturen, dess grödor, växtlighet, blommor eller en utomhusvistelse. Det är viktigt för dig att prioritera det som intresserar dig och det du vill ska växa så du undviker sådant som stör eller distraherar. Det kan även vara så att du behöver få vara i fred eller samla dina tankar. Meditation, vila, återhämtning eller bara vara i stillhet är viktigt för dig.

 

Skytten

Denna tid bjuder på en gemenskap och en trevlig samvaro men andra. Du bryr dig även om någon i din familj eller en person som står dig väldigt nära då du känner ett ansvar att hjälpa. Det finns en stark utveckling och du växer i det som intresserar dig vilket kommer att leda till framgång. Du oroar dig även för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga. Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina för att ta reda på vad som passar bäst för dig just nu. Lita till din inre röst och var sann mot dig själv.

 

Stenbocken

Ett förhandsmeddelande eller besked kommer din väg som visar på att något är på gång, något håller på att hända eller förändras. Du är just nu tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Förlita dig på dig själv, du är starkare än du tror. Ett resultat eller svar kommer nu och det är till din fördel eller så är det en positiv utkomst av något igångsatt.

 

Vattumannen

Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något eller någon får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över. Du står upp för dig själv och vad du vill och du går bara med på sådant som du verkligen vill. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla. Det är viktigt för dig att prioritera det som intresserar dig och det du vill lägga ditt fokus på så du undviker det som du inte har tid med eller som känns fel. Du behöver vara en hel del själv och lyssna inåt så du drar dig undan för att kunna stilla dina tankar. Vila, ett lugnare tempo, återhämtning eller bara vara i stillhet är sådant som ligger i fokus just nu.

 

Fisken

Frihet är en stark energi just nu, har du haft det jobbigt så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig också.  Ditt hem står i centrum och vill du göra en förändring så sker det nu. Det kan gälla heminredning, shopping till hemmet, att du jobbar hemma, en viktig tillställning i hemmet, är mer hemma än vanligt eller något annat som har med hemsituationen att göra. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö. Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina egna svar som passar bäst för dig just nu. Det är viktig för dig att vara sann mot dig själv oavsett vad andra tycker.

One thought on “Veckans Astro/Tarot v44 (28 okt – 4 nov) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *