Veckans Astro/Tarot v45 (5-11 nov) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

Veckans Astro/Tarot v45 (5-11 nov) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen  

Läs detta först:


Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

RELATERA GÄRNA DITT VECKO-ASTRO/TAROT till DITT MÅNADS-ASTRO/TAROT FÖR ATT FÅ EN YTTERLIGARE FÖRSTÅELSE.
Läs november månads Astro/Tarot här.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Du känner en oro, inre konflikt eller så har du en känsla av utanförskap. Det kan även vara så att du är rädd att förlora någon eller något. Detta innebär inte nödvändigtvis att du egentligen har något att oroa dig över. Du har även en mer självständig energi denna månad, det kan vara så att du ett större behov av att dra dig undan eller vara mer för dig själv. Du fattar även egna beslut och litar till dig själv. Det ligger film, video, skrift eller internet runt dig. Du kan nå ut starkare med hjälp av någon av dessa medierna just nu. Det kan även vara någon viktig kontakt eller information som kommer den vägen.

 

Oxen

Det finns ett starkt igångsättande just nu, det kan innebära att något går från tanke till handling eller att en manifestation sker. Ett arbete, projekt eller liknande kommer igång. Du får även personligen mer kraft, ork eller energi. Försök att inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du är färdig också med något eller någon eller så släpper taget om något som oroar eller skrämmer dig.

 

 

Tvillingen

Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt denna månad. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa kontakt. Har du en relation så känns kärleken extra stark. Du kommer också att lämna en situation som inte gynnar dig. Det kan vara så att du får nog av något eller någon och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor. Var försiktig så du inte blir för känslomässig eller impulsiv och förbiser intellektet eller dina varningsklockor.

 

 

Kräftan

Familjen och vänner känns extra betydelsefulla just nu och du känner en lycka och glädje tillsammans med andra. Gemenskap, sammankomster och festligheter är sådant som får en starkare för dig. Om du är involverad i ett familjeföretag eller liknande så får det en speciell betydelse just nu. Det är en period där du är mer fokuserad än vanligt och det kan vara över en specifik sak eller överlag. Det finns även en stark målmedvetenhet. Det ligger något med film, ljud, video, skrift eller internet runt dig. Du kan vara så att du når ut starkare med hjälp av någon av dessa medierna just nu. Det kan även vara ett jobb, en kontakt eller information som kommer den vägen.

 

Lejonet

Det finns nu en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något eller någon får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får en också positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Det är något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är något som har oroat dig som du nu släpper.

 

Jungfrun

Just nu så vet du vad du har men du vill samtidigt komma vidare så du ser över nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står troligtvis i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare. Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar och tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Du förbinder dig också till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något eller så satsar du på något för dig själv, ditt liv, ett mål eller när det gäller din livsuppgift. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar eller vågar ju större utdelning.

 

Vågen

Familjen och/eller vänner är i fokus och känns extra betydelsefulla just nu. Du känner även en lycka och glädje tillsammans med andra och de kan ske en trevlig sammankomst eller en festlighet just nu, det kan även vara så att det är en planering som sker. Om du är involverad i ett familjeföretag eller ett starkt samarbete så får det en speciell betydelse just nu. En tanke, situation, handling eller ett minne från ditt förflutna påverkar dig starkt just nu. Något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat, har redan hänt eller så repeterar sig något från det förflutna. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv. Du är mer även känslig än vanligt så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Du är i en fas där du är mer kreativ än vanligt, dra nytta av det och gör något av det.

 

 

Skorpionen

En förändring sker som ger ny kraft och kanske till och med nya drömmar. Detta påverkar dig på flera nivåer. Det kommer även en ny möjlighet din väg som får dig att förhålla dig på ett helt nytt sätt och på så sätt kan något som ligger bakåt helas och släppas taget om. Kämpa inte för det som inte fungerar för då blir det bara smärtsamt. Du är dessutom mer självständigt just nu, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar.

 

Skytten

Känslomässigt under denna period så avvaktar du med något eller så ligger du lite lågt, det kan även vara så att du tvingas in i en väntan. Så ha tålamod och förlita dig på att det du vill ska ske sker när tiden är mogen. Känslomässigt så tar du inga stora steg utan du behöver nog få vara lite oaktiv utan att det gör något. På en annan nivå så är det dock en perfekt tid för något, det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig. En kvinna som är väldigt kärleksfull och omtänksam i sitt sätt hjälper dig med något just nu. Det kan även vara en mamma eller en väldigt moderlig kvinna.

 

Stenbocken

Känslomässigt så avvaktar du och väntar in rätt tid eller besked. Det kan även vara så att du har ett behov av att dra dig undan och få vara själv. Så du behöver ha tålamod med dig själv eller situationen. Kanske behöver nog få vara lite oaktiv utan att det gör något. En person från ditt förflutna påverkar dig på någon nivå, det kan vara i tanken eller så sker något. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv. Något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat eller har hänt även om du inte riktigt ser det nu. Ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent eller regissör.

 

Vattumannen

En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. En yngre man, pojke eller son påverkar också ditt liv på någon nivå. Det kan även handla om minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras eller tänks på. Det ligger något med internet runt dig. Du kan vara så att du når ut starkare eller så är det ett jobb, en kontakt eller information som kommer den vägen.

 

Fisken

Något ageras i nu som har en koppling till februari 2019, det är någon form av utveckling som sker och något som du önskar faller på plats, det finns även en stark inspiration då. Nu läggs grunden och en fortsättning kommer till stånd framöver. Du synliggörs också för något eller så skiner du lite extra som person just nu. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig. Nu är det dags, det är nu det sker och det du har satt igång manifesterar sig äntligen. Du förbinder dig också till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något eller så satsar du på dig själv, ditt liv, ett mål eller när det gäller din livsuppgift. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar eller vågar ju större utdelning.

 

Kram och namaste Vivi

4 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v45 (5-11 nov) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. Sluta aldrig att ge oss budskap.Dom betyder så mycket och det är lika spännande varje gång att läsa.Sträcker sig budskapet bara över den kommande veckan varje gång.

    Ser fram emot din nya bok.
    Läser din första nu och jag får läsa om igen ibland.Det är mycket att ta in och lite svårt att förstå ibland..men väldigt bra.

    Kram och en fin söndag till dig💖🎀💖

    Heléne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *