Veckans Astro/Tarot v48 (26 nov-2 dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v48 (26 nov-2 dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sin kulmen. Du står i en avslutningsfas av något och är snart på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod i det sista skedet eftersom du har lite som måste avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Var även öppen för att ta emot av universums överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg. Det är en period där du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Det finns även en stark målmedvetenhet.

 

Oxen

Det är lite svårt att komma i gång med något man önskar, du kan känna en dålig ork eller begränsning eller så tar något längre tid att lösa eller ordna än du trott. Tänk även på magen och var rädd om den. Ekonomin kan bli ansträngd eller så har du inte råd som du önskar. Du möter också mer medkänsla än vanligt, både inifrån dig själv och andra vilket ger dig en ny positiv känsla. Du låter dessutom dina tankar och känslor påverka lite extra just nu, det kan även ske genom ett kreativt arbete eller intresse. Ditt inre kommer till uttryck.

 

Tvillingen

En möjlighet kommer din väg och en förändring sker. Något nytt kommer i gång eller så förhåller du dig på ett helt nytt sätt, på så sätt kan det förflutna helas och släppas taget om. Släpp taget och kämpa inte för det som inte fungerar för då blir det bara smärtsamt. Du befinner dig dessutom på en speciell kraftplats, det kan innebära att du finner en ny plats som känns rätt för dig eller så lägger du fokus på att miljön du är i ska ge dig en skön känsla och positiv energi. Det kan även vara så att du befinner dig på en magisk plats för ritualer. Frihet är en stark energi just nu, har du haft det jobbigt så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig också.

 

Kräftan

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Du är dessutom mer självständigt just nu, kanske är det så att du har ett behov av att vara mer för dig själv. Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat.

 

Lejonet

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon stabil, trofast och tålmodig. Hon kan vara lite långsam och vilja ta det i sin takt. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. En yngre man, pojke eller son påverkar också ditt liv på någon nivå. Det kan även handla om minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras eller tänks på. Din skyddsängel vakar över och beskyddar dig och dina barn (eller de som har den rollen i ditt liv) och ser till att ni är trygga. Du får även vägledning så att du på bästa sätt kan hantera er relation.

 

Jungfrun

Familj, vänner, gemenskap, rolig samvaro eller någon fest får en större betydelse just nu. Att umgås med dem du älskar ger dig tillfredställelse och du känner dig älskad, du har även förmågan att ge till andra. Du känner också en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i. Ett djur kan få en större betydelse för dig. Det är också viktigt för dig att prioritera det som intresserar dig och det du vill lägga ditt fokus på så du stänger ute det som stör eller distraherar. Det kan även vara så att du drar dig undan för att få vara i fred eller samla dina tankar. Vila, återhämtning eller bara vara i stillhet är sådant som ligger i fokus just nu. Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig.

 

Vågen

Du upplever någon form av stress eller konflikt just nu, det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete. Det ligger också en resa i fokus, den kan vara kort eller lång. Din, någon annans eller tillsammans. Den sker eller planeras nu. Just nu så fokuserar du dessutom på det som är viktigt för dig, det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och du engagerar dig i det som du vill prioritera.

 

Skorpionen

Din skyddsängel vakar över och beskyddar dig och dina barn (eller de som har den rollen i ditt liv) och ser till att ni är trygga. Du får även vägledning så att du på bästa sätt kan hantera er relation. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig, det kan även vara du själv som intar den rollen. Familj, vänner, gemenskap, rolig samvaro eller någon fest får en större betydelse just nu. Att umgås med dem du älskar ger dig tillfredställelse och du känner dig älskad, du har även förmågan att ge till andra. Du känner en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i. Ett djur kan få en större betydelse för dig.

 

 

Skytten

Antingen så lyckas du med något mål som du har lagt mycket engagemang, tid och kraft på, eller så upplever du att du segrar inom något. Det kan även vara så att du når fram till något som du önskat ett tag vilket får dig att känna dig nöjd. Utifrån det så kan du nu skapa mer eller något nytt. Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Du går framåt i det du vill utan att lyssna på några rädslor, du är modig, orädd och sann mot dig själv. Andra kan uppleva dig som våghalsig eller att du gör något för dem oväntat.

 

Stenbocken

Just nu så upplever du någon form av känslomässig konflikt som skapar en osäkerhet inom dig eller i en relation. Det kan även vara så att du söker en ny väg eller ett nytt alternativ. Inte för att lämna det gamla utan snarare för att komplettera eller bygga upp något nytt vid sidan av. Det ligger också ett skrivande för dig vilket leder dig till en grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger inspiration, vänskap eller support. Du renar ditt sinne, släpper en negativ tanke eller känsla om något från ditt förflutna som du sitter fast i. Eller så går du igenom en reningsprocess kroppsligt, själsligt, gällande kosten eller känslomässigt vilket innebär att du släpper något som du känner dig färdig med.

 

Vattumannen

Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig. Försök att inte vara så hård mot dig själv, du har inte gjort något fel. Det du gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars.

 

Fisken

Något nytt kommer igång och du upplever en glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr, nyfikenhet eller impulsivitet. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna period. Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Energin kan även indikera en födelse eller en planering av ett barn eller djur om det ligger rätt i tiden. Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller upplysning i dina drömmar, be ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om. Något blir klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en process du står i eller så sker det nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare.

 

Kram och namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot v48 (26 nov-2 dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *