Veckans Astro/Tarot v49 (3-9 dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v49 (3-9 dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

RELATERA GÄRNA DITT VECKO-ASTRO/TAROT till DITT MÅNADS-ASTRO/TAROT FÖR ATT FÅ EN YTTERLIGARE FÖRSTÅELSE.

Läs december månads Astro/Tarot här! 

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Det finns en stabilitet och trygghet vilket känns viktigt för dig just nu. Du kanske till och med sitter lite fast och inte känner att du kommer loss, eller så vill du inte göra några större förändringar. Du vet vad du har och i den energin vill du just nu vara kvar eller så vet du inte hur du ska släppa. Det kan även vara så att detta är en tid där du tar det lugnt och laddar dina batterier för att använda kraften senare. Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du drar till dig efter hur du fokuserar. Positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan.

 

Oxen

Du är mer känslig än vanligt, undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Du är även i en fas där du är mer kreativ en vanligt, dra nytta av det och gör något av det. Det ligger också en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt. Ett meddelande via brev, mail eller sms får en betydelse för dig. Väntar du på ett besked så kommer det nu. Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga.

 

Tvillingen

Det finns ett starkt igångsättande just nu, det kan vara så att något går från tanke till handling eller manifestation. Du får även mer kraft, ork och energi. Ett arbete, projekt eller liknande kommer igång. Det finns även ett fokus på kost eller mat. Det kan vara en betydelsefull middag eller ett kalas. Eller kanske gör du en kostförändring? Arbetar du med mat så får detta en större betydelse denna vecka. Ärkeängeln Micheal hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

Kräftan

Ärkeängeln Michaels sköld skyddar just nu dig, dina kära, ditt hem och dina fordon så be honom om hjälp via bön om du känner att du behöver extra hjälp inom dessa områden. Barn eller ungdom påverkar dig också på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig. Något nytt kommer igång och du upplever en glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt. Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Energin kan även indikera en födelse eller en planering av ett barn eller djur om det ligger rätt i tiden.

 

Lejonet

Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. Det kommer även ett skrivet eller kommunikativt meddelande din väg som påverkar dig. Du är dessutom mer kreativ än vanligt vilket kan innebära att du uttrycker dig i någon konstform, i ord eller genom att låta dig inspireras av någon annans utryck. Det finns en pålitlig person i din omgivning som du kan förlita dig på. Det behöver inte nödvändigtvis vara den personen du förväntar dig.

 

Jungfrun

Ärkeängeln Michael ger dig just nu en tydlig vägledning så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska gå. Du känner också en växande motivation, mod och självförtroende vilket leder dig till att göra en förändring. Du är på rätt väg! Något håller på att ske men du får ha lite tålamod då projektet/engagemanget tidsmässigt tar ca 9-10 månader. Låt det ta den tiden som det behöver eftersom det måste finslipas och gå igenom flera olika processer längst med vägen innan det är klart. En gravid kvinna kan påverka dig på någon nivå. Kan även vara en gammal graviditet som aktualiseras. Något nytt kommer igång och du upplever en glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna period. Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Energin kan även indikera en födelse eller en planering av ett barn eller djur om det ligger rätt i tiden.

 

Vågen

Det finns ett starkt igångsättande just nu, det kan vara så att något går från tanke till agerande och något påbörjas äntligen. Du får även mer kraft, ork och energi. Ett arbete, projekt eller liknande kommer igång. Det som skapas eller kommer igång just nu blir färdigt eller går in i en ny fas i sommar (juni-aug). Det finns även en stark kärlek till dig så öppna upp för att kunna ta emot så kommer du lättare kunna ge i din tur. Gemenskap och relationer ligger i fokus och har du en relation så förstärks kärleken. Är du singel och vill träffa någon så är det en bra tid att hålla sig framme. Det kan vara allt från en oskyldig flört till en dejt eller förälskelse som kan ske nu.

 

Skorpionen

Du står inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig att ta ett steg tillbaka så att beslutet kan komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit. Du visar vem du är och vad du vill, du kommer att skina eller synas lite extra, det kan bero på både dina inre och yttre kvaliteter, och röra ditt arbete eller privat. Du är fantastisk och det är inte bara du som känner det och du blir nu bekräftad. Nu kan det ligga ett nytt arbete eller bostad runt dig om du är ute efter det. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet.

 

Skytten

Det kommer något positivt din väg som är ekonomiskt fördelaktigt och som på någon nivå ger det dig en utdelning eller höjer ett värde. Det kan även vara ett besked som rör något av detta. Det kan också röra sig om gåvor, vinster eller presenter. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt. En kvinna som är väldigt kärleksfull och omtänksam i sitt sätt hjälper dig med något just nu. Det kan även vara en mamma eller en väldigt moderlig kvinna.

 

Stenbocken

Du litar till din inre känsla och låter dig vägledas av den. Du tror på det du får till dig och ser klart vad du behöver göra. Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna. Var öppen för att ta emot av universums överflöd då någon form av positiv utdelning kommer din väg. Nu kan det ligga ett nytt arbete eller bostad runt dig om du är ute efter det. Det är också en stark period förresor i arbetet, snabba händelser och aktiviteter.

 

Vattumannen

Du påverkas starkt av det skönhet, estetik eller så ligger ditt yttre i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra värden just nu som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap, kvinnlig kraft eller så får din intuition en större betydelse för dig. Du lyssnar inåt och vet att inget är vitt eller svart så du måste finna det som är rätt för dig och din balans. Det finns även ett stöd utifrån från en grupp människor. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror.

 

 

Fisken

Det finns en känsla som genomsyrar dig som du lägger ner tankar eller engagemang på just nu, det är något du inte kan släppa. Du står även i en lära eller ett övande just nu och för varje dag så blir du bara bättre och bättre. Du kommer dessutom att vara ärlig inför dig själv eller någon annan med vad du känner, tycker eller vad du vill göra. Det kommer även något positivt din väg som är ekonomiskt fördelaktigt, på någon nivå så ger det dig en känsla av utdelning eller så höjs ett värde av något. Det kan även vara ett positivt besked som påverkar ekonomin. Det kan också röra sig om gåvor, vinster eller presenter.

 

Kram och namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot v49 (3-9 dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *