Veckans Astro/Tarot v5 (28 jan-3 feb) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v5 (28 jan-3 feb)  – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

Väduren

Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något eller någon får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får även en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över. Du påverkas också starkt av det skönhet och estetik eller så ligger ditt yttre i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra värden just nu som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap, kvinnlig kraft eller så får din intuition en större betydelse för dig. Du lyssnar inåt och vet att inget är vitt eller svart så du måste finna det som är rätt för dig och din balans. Det finns även ett stöd utifrån från en grupp människor. Man är ärlig med sina avsikter och visar vem man är, det finns en tydlighet där man är ärlig mot sig och andra.

Oxen

En kort resa över tid eller plats ligger i fokus, antingen så sker den under denna perioden eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en tid där du finner svar på något samt att du tar tag i något som för dig är viktigt. Du har nu visdomen och det kreativa sinnet för att kunna föreställa dig vad som faktiskt kommer att hända eller vad som ligger framför dig. Du är dessutom engagerad i att själv påverka något så att du får den utkomsten du önskar. Du agerar i vald riktning för att komma framåt. Du ser ur också ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam. Du är nu färdig med något eller någon som du nu lägger bakom dig. Har något jobbigt hängt över dig så släpper det nu åtminstone till en viss del eller helt.

Tvillingen

På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning. Var försiktigt så att du inte fastnar i martyrskap. Du känner dig även mer självständigt just nu eller så har du ett behov av att dra dig lite undan, kanske vill du vara mer för dig själv. Det kan även innebära att du har mycket fokus på dig själv och det du håller på med. Det finns en stark jag-kraft. Det finns även en pålitlig person i din omgivning som du kan förlita dig på. Det behöver inte nödvändigtvis vara den personen du förväntar dig.

Kräftan

Just nu så vet du vad du har men du vill samtidigt komma framåt och vidare så du ser över ditt nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står även i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare. Du gör dessutom något du verkligen tror på och du följer ditt hjärta. Det kan innebära att du följer en passion eller så kommer du i kontakt med en. Du hjälper, stödjer, undervisar eller guidar en yngre person eller ett barn.

Lejonet

En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Det finns en förlåtelse som behöver ske, antingen inifrån dig själv eller så handlar det om andra. Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Du eller någon annan genomskådar en rädsla och ser vad man verkligen vill ha eller önskar.

Jungfrun

Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt denna månad. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt. Har du en relation så känns kärleken extra stark. Det finns ett beskydd över ditt hem just nu och du får även hjälp eller stöd med något ekonomiskt via kommunikation eller något praktiskt. Det som skapas eller kommer igång just nu blir färdigt eller går in i en ny fas i sommar (juni-aug).

Vågen

Just nu så upplever du någon form av känslomässig konflikt som skapar en osäkerhet inom dig eller i en relation. Det kan även vara så att du söker en ny väg eller ett nytt alternativ. Inte för att lämna det gamla utan snarare för att komplettera eller bygga upp något nytt vid sidan av. Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Det finns en tydlig avsikt från din sida gällande något och du visar vad du tycker eller anser. Att vara ärlig och sann är viktigt.

Skorpionen

Denna tid så kan det kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte är så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period. Nu är det upp till dig! Det är du som styr nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Om du blir besviken eller nedslagen så använd den energin som bränsle i dina kreativa projekt. Du får exakt det du behöver, oavsett om det är en lärdom eller en kunskap för att komma vidare i det du står i.

Skytten

På någon nivå så skapas nu en ny grund som är stabilare än den du hade tidigare vilket känns bra. Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller så är det de förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig. Du hjälper, stödjer, undervisar eller guidar en yngre person eller ett barn.

Stenbocken

Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig just nu. Väntar du in ett besked så kommer det nu. Det kan även handla om att en kommunikation genom något av dessa verktygen som är extra mycket i fokus just nu. Du eller någon annan genomskådar en rädsla och ser vad man verkligen vill ha eller önskar. Vatten får en större betydelse för dig, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du nu?

Vattumannen

En kort resa över tid eller plats ligger i fokus, antingen så sker den under denna perioden eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en tid där du finner svar på något och du tar också tag i något som för dig är viktigt. Barn får en betydelse denna veckan. Det kan vara dina egna, andras eller något från ditt förflutna som påverkar. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat.

Fisken

Du får även mer kraft, ork och energi. Det finns ett starkt igångsättande just nu, det kan vara så att något går från tanke till handling eller manifestation. Ett arbete, projekt eller liknande kommer igång. Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna. Det du just nu lägger tid och energi på blir färdigt eller går in i en ny fas under vintern 2020 (dec-feb).

Kram och namaste Vivi

4 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v5 (28 jan-3 feb) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. Hej 🙂. Tack för budskap . Jag har en fråga . Hur ställer du dig till cuspsigns ? Teorin att om man är väldigt nära ett annat tecken så påverkas man också av det
    Har precis hört talas om det ämnet . Mvh Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *