Veckans Astro/Tarot v6 (4-10 feb) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v6 (4-10 feb)  – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

Väduren

Du upplever någon form av stress eller konflikt just nu, det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete. Ditt hem står i centrum och vill du göra en förändring så sker det nu. Det kan gälla heminredning, shopping till hemmet, att du jobbar hemma, en viktig tillställning i hemmet, är mer hemma än vanligt eller något annat som har med hemsituationen att göra. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö. Du går framåt i det du vill utan att lyssna på några rädslor, du är modig, orädd och sann mot dig själv. Andra kan uppleva dig som våghalsig eller att du gör något för dem oväntat.

Oxen

Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig. Något kommer din väg som du har lagt en grund för och du får nu det du förtjänar på gott eller ont, allt beror på hur du har hanterat situationen eller personen tidigare. Det du har gett ut kommer tillbaka. Det är även något som känns lite rörigt. Det kan även vara så att i stället för en större grej som händer så är det är flera mindre händelser som påverkar. Behöver du stöd just nu så kommer det din väg. Du har dessutom en kreativare energi än vanligt.

Tvillingen

Du har dålig ork eller så tappar du energi över något just nu vilket gör att du åker lite ner i botten, det kan även röra din hälsa. Det kan också vara så att du förlorar eller tappar något som känns viktigt för dig. En hjälp eller ett stöd kommer din väg och du behöver inte göra allt själv, men du måste själv släppa in för att det ska kunna ske. Det finns en känsla som genomsyrar dig som du lägger ner tankar eller engagemang på just nu, det är något du inte kan släppa. Du står i en lära eller ett övande och för varje dag så blir du bättre.

Kräftan

Det är något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla eller något som har oroat dig som du nu släpper. Även något som du önskat eller hoppats på sker. Det kan också vara så att något faller positivt ut eller till din fördel. Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i dig just nu. Det kan även vara en kvinna i någon form av lärarroll.

Lejonet

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi då hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Du står dessutom upp för det som känns rätt för dig och du backar inte undan. Du har även full kraft och energi framåt i det som känns intressant. Du lyssnar på dig själv och du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål. Ett råd är att du skaffar dig en vision board.

Jungfrun

Det kommer någon möjlighet din väg som innebär att du ser över dina alternativ. Du är klarsynt och besitter en visdom i frågan som gör att du vet hur du ska göra eller vad du vill. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Något sker dessutom i ditt liv just nu som får ett resultat eller går in i en ny fas i sommar. Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna period. Det finns även värme, kärlek och omtänksamhet runt dig.

Vågen

Denna tid bjuder på gemenskap och en trevlig samvaro men andra, även ansvar och familj ligger starkt. Är det rätt i tiden för dig så är även moderskapet i fokus. Något är i växande och ger du det rätt energi nu så kommer det att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. Be om det du önskar så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång, hjälp eller stöd finns runt dig. Du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor. Var försiktig så du inte blir för känslomässig, impulsiv och förbiser intellektet eller varningsklockor.

Skorpionen

En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter. Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga. Det ligger något beslut runt dig, det kan även vara ett avtal, kontrakt eller något rättsligt. Man bestämmer sig för något och håller sig till det. Det är också något som har med rättvisa att göra som gör sig påmint, kanske är det så att du väger för eller emot. Du lägger en grund i något som får en ytterligare betydelse i september, det kan också innebära att det hela går in i en ny fas då.

Skytten

Det finns en stress runt eller på arbetet, det kan även innebära en positiv stress med mycket att göra. Det ligger också en resa i fokus, den kan vara kort eller lång. Din, någon annans eller tillsammans. Den sker eller planeras nu. Du, ditt intresse, hobby eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent ellerliknande. Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten eller situationer. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer den.

Stenbocken

Du känner en känslighet just nu vilket gör att du vänder dig inåt och lyssnar på dig själv för att komma i kontakt med din visdom, inspiration eller styrka. Det ligger även ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked. Det sker, planeras eller fattas även ett beslut, avtal eller kontrakt. Det är viktigt att allt går rätt och riktigt till samt att det finns en balans.

Vattumannen

Ett avtal, kontakt eller en överenskommelse sker eller planeras. Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman) som påverkar med sina tankar och idéer, eller så är det en man som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell. Det kan även vara du själv i den energin om du är en man. Du är engagerad i något som först i mars blir färdigt eller så går det hela in i en ny fas då. Nu är en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer och ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund. Det finns en pålitlig person i din omgivning som du kan förlita dig på. Det behöver inte nödvändigtvis vara den personen du förväntar dig.

Fisken

Detta är ingen tid där du startar upp något nytt. Du fortsätter i stället framåt med det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Om du behöver ett stöd så finns det för dig nu. Försök inte forcera något då det inte funkar så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du, ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en företagare, chef, ledare, föreståndare eller liknande.

Kram och namaste Vivi

2 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v6 (4-10 feb) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *