Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v32 (7-13 augusti)

Veckans Astro/Tarot  v32 (7-13 augusti) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

Väduren 

Någon situation/relation i ditt liv förbättras denna vecka, så oroa dig inte. Du står i något som inte blir klart denna vecka, ingen fara, det ligger inom räckhåll.

Oxen

Denna vecka så lägger du ner tid och energi på något som ger utdelning lite längre fram. Allt du engagerar dig i nu kommer att få ett resultat även om du inte ser det denna vecka. Detta är ingen vecka för att träffa en ny kärlek.

Tvillingen

Det ligger en förbättring av ditt mående just nu. En information som du söker kommer din väg antingen genom någon annan eller så söker du upp den själv. Det ligger glädje och spontanitet runt dig denna vecka.

Kräftan

En möjlighet kommer din väg denna vecka som kan leda till succé på något plan. Spara på din energi, du har lite mindre ork än vanligt, eller så väljer du helt sonika att släppa något.

Lejonet

En vecka att må bra själv och/eller tillsammans med andra. Kommunicera tydligt och sanningsenligt med vad du vill eller önskar så kommer något att gå din väg, det sker inte på en gång utan det ligger inom några månader.

Jungfrun

Något du gör just nu leder till framgång inom några månader, troligast i september.

Vågen

Du kommer att finna ett bättre alternativ till något du gör eller funderar på. Var öppen för att det kommer in någon form av överflöd denna vecka. Du bygger en ny grund på någon nivå.

Skorpionen

Denna veckan ligger det beslut som är upp till dig att fatta om din närmsta framtid. Det handlar om din riktning framåt. Du har visdomen och kunskapen med dig.

Skytten

Om du sträcker fram din hand och ber om hjälp så kommer du att få stöd. Ett JA kommer din väg denna vecka, eller så är det du som lämnar det. Du bygger någon form av grund eller trygghet. Om du har barn så ligger de i fokus.

Stenbocken
Nu är det viktigt att du tror på dig själv eller det du gör. Om du gör det så kommer det om ca 1 år att leda till en positiv utdelning eller resultat.

Vattumannen

Ge inte upp, fortsätt att vara positiv, nu är du redo för nästa steg. Nu är rätt i tiden att agera. Låt inte känslor styra sig.

Fisken
Ta det lugnt och stressa inte. Lyssna till din intuition som är starkare än vanligt, låt den leda dig. Något sker nu som kommer att ha en koppling till månaden december. Våga släppa för att komma vidare.

 

Kram och namaste Vivi

7 thoughts on “Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v32 (7-13 augusti)

  1. Svårt att tro att något skall kännas rätt eller helt igen.
    Ännu ett jobbigt år, vad är det för mening med allt?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *