Veckans Astro/Tarot v 31 (31 juli-6 augusti) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v 31 (31 juli-6 augusti) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

Väduren

Denna vecka bjuder inte på några större förändringar, det kan även vara så att du väljer att hålla fast vid något oavsett om det är bra eller dåligt för dig. Försök att vara förlåtande och inte döma din omgivning. Änglarna ger dig rådet att vara öppen för en kompromiss.

Oxen

Denna vecka kommer med lite extra jobb, du lägger ner tid och energi på något där utdelningen inte kommer på en gång. Något hanteras på ett rättvist sätt. Det ligger ett beslut eller ett avtal runt dig denna vecka. Änglarna säger att du ska våga släppa taget och lita på att du får vad som ska till dig, eller det du behöver.

Tvillingen

En vecka där det för dig är positivt att rena kroppen, själen eller sinnet. Du skapar även en ny grund för något. Änglarna säger att du inte ska stanna upp och vänta utan fortsätt framåt. Ha tillit.

Kräftan

Du behöver inte göra allt själv, våga be om hjälp eller delegera. Detta är nämligen en vecka där det finns ett stöd runt dig. Du fortsätter med något redan igångsatt, ingen vecka att påbörja något helt nytt. Änglarna säger att just nu är det inte rätt tid.

Lejonet

Ditt hem, hemsituationen eller hemmamiljön ligger starkt denna vecka. Det finns även en man som har en stark energi gällande arbete och igångsättande som påverkar dig. Änglarna säger att det är något som finns i dina tankar som inte sker denna vecka.

Jungfrun

Denna vecka bjuder på en ny känsla av tillit, du känner att saker faller på plats. Denna vecka finns det ingen anledning att oroa sig utan det du funderar över hittar sin lösning. Änglarna säger att nu är en bra vecka att agera i.

Vågen

Denna vecka bjuder på en ny stabilitet och du lägger ner tid och energi på att skapa en bra grund för dig och dina närmaste. Du är omhändertagen. Änglarna säger att du ska vara uppmärksam för du kommer att finna det tecken du söker.

Skorpionen

En för dig viktig dörr öppnas upp, gå igenom den! Det kommer också ett positivt meddelande din väg. Änglarna säger att denna vecka bjuder på kärlek.

Skytten

En vecka som kommer med en härlig positiv energi, det vankas äventyr och lite bus. Står du i startgroparna för något nytt så är denna vecka en bra tid att våga ta steget. Det finns ett stöd runt dig. Änglarna säger att du ska släppa oro.

Stenbocken

Denna vecka bjuder på en mer självständig energi, lyssna till dig själv och följ din inre röst. Ett besked eller meddelande kommer din väg som visar på att något är på gång. Änglarna säger att på någon nivå så förbättras din situation just nu.

Vattumannen

Denna vecka är det full fart vilket kan få dig att känna viss stress. Kanske känner du att du skulle behöva vila eller pausa men inte har möjligheten just nu. Änglarna påminner dig om att saga nej och känna efter vad just du behöver.

Fisken

Det ligger en betydelse runt kost eller mat denna vecka vilket kan innebära att det sker något vid en speciell måltid, eller så handlar det om tankar eller förändringar angående kosten. En vecka där du på någon nivå bidrar till att skapa en stabil grund för dig eller familjen. Änglarna säger att du ska vara bestämd i något som är viktigt för dig.

 

2 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v 31 (31 juli-6 augusti) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *