Veckans Astro/Tarot v 40 (2-8 okt) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v 40 (2-8 okt) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Läs detta först:
Så här fungerar det:

♦ Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.
♦ VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

När man spår för en väldigt kort tid så är det oftast mindre detaljer man ser.

Väduren

Denna vecka bjuder på lite extraarbete, du lägger ner extra tid eller energi på något eller någon, kan även innebära extraarbete. Du upptäcker att när du inte försöker forcera eller snabba på så går det enklare, det kan till och med vara så att något kommer till dig lättare än förväntat. Du släpper taget om något.

Oxen

Glädje, fest, kärlek eller kanske till och med en dejt om du är singel ligger starkt denna vecka. Något oväntat glädjande kommer din väg. Det jobbet du lägger ner på kärleken lönar sig, tillåt dig att vara i kärlek. Något som du önskar, arbetar för eller väntar på trillar på plats eller sker inom några veckor. Ha lite tålamod.

Tvillingen

Du vilar lite från känslor och utagerande och drama håller du dig ifrån. Du vill ha lugn och ro. Kärlekslivet blomstrar och är du singel så är det en bra vecka att satsa på dejting. Du har mer energi just nu och det är full fart framåt, det kan gälla inom något speciellt eller överlag.

Kräftan

En kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell påverkar. Är du en kvinna så kan det även vara du som agerar i den energin. Det ligger ett starkt healande denna vecka, något som har känts jobbigt läks, det kan även vara så att du sysslar med healing. Du vänder dig till någon som ställer upp för dig för hjälp eller råd.

Lejonet

Du skapar en stabilare och stadigare grund att stå på inom något. Du upptäcker att du är starkare och kan hantera mer än du trodde, denna vecka så är det fördelaktigt att agera på något som du tror på. Lugn och ro är viktigt just nu, du behöver tystnaden för att kunna lyssna inåt. Meditation kan ge dig svar.

Jungfrun

Denna vecka så känner du ett behov av att vara lite själv och du kanske till och med drar dig undan. Du behöver lugn och ro och drama är verkligen inte din grej. Ett avtal, kontrakt eller beslut ligger i fokus. Det är perfekt i tiden för något just nu, något sker som du antingen har väntat på eller så är något klart. Agera!

Vågen

Nu kommer det in en stark energi som bjuder in till något nytt. Det kan gälla en större grej eller så är det flera mindre saker som påbörjas. Denna vecka har på någon nivå en koppling till en födelsedag. Det ligger kärlek runt dig. Är du singel så är det en gynnsam tid att dejta. Är du i en relation så indikerar det den liten nytändning.

Skorpionen

Det ligger lite stress runt ditt arbete, det kan även indikera kreativ stress. En graviditet påverkar, eller så står du i begrepp att kreativt föda fram en idé, eller så håller något på att skapas som tar cirka 9 månader innan det är helt klart. En vecka som bjuder in till fridfulla beslut, du är tillfreds.

Skytten

Det är mycket tankar och/eller känslor i omlopp denna vecka. Kanske gör du något kreativt? Något som du nu har fokus på trillar på plats eller blir klart först i månadsskiftet oktober/november. En möjlighet dyker upp.

Stenbocken

Läsande, böcker eller studier ligger starkt denna vecka. Du kan både agera i detta likväl som du tänker i de banorna, eller så kommer ett tips din väg. Du behöver inte göra allt själv, någon hjälp kommer din väg. Du tänker om angående något eller någon.

Vattumannen

Du tar det lugnt eller så vänder du dig inåt, känslor ligger du lite lågt med just nu. Du väntar in något som ännu inte ligger i tiden, ha tålamod så kommer det att komma till dig som en välsignelse. Denna vecka krävs det en kompromiss från dig eller någon annan, ingen idé att tjafsa om olika ståndpunkter eller tankar.

Fisken

Något positivt kommer din väg, det kan vara i form av den gåva, uppvaktning, överraskning eller till och med pengar. Du går igenom en reningsprocess, den kan ske både psykiskt, fysiskt eller gällande hälsan. Släpp det som du inte mår bra av. Kärlek och till och med en dejt om du är singel ligger starkt denna veckan.

Kram och namaste Vivi

10 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v 40 (2-8 okt) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. Hej Vivi!
    Tack för att du publicerar så bra astro varje månad och vecka, och tack för att du inspirerar mig med dina kloka ord du skriver i din blogg. Kram

  2. Den här veckan har verkligen blivit som du har beskrivit den (är vädur). Omedvetet tagit en sak i sänder, trots otroligt mycket att göra. Och något har dessutom kommit till mig, som jag har väntat på. In i det nya, ut med det gamla. Stort Tack Vivi! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *