Veckans Astro/Tarot v 41 (9-15 okt) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot  v 41 (9-15 okt) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen 

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

När man spår för en väldigt kort tid så är det oftast mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Glädje, spontanitet och även lite äventyrslystnad kan göra sig påmind. Du känner harmoni och agerar balanserat. Du har inte bråttom så var i stunden och njut av nuet. Ett JA kommer din väg eller så är det du som säger ja. Det kan även komma något oväntat och spännande din väg.

Oxen

Ett meddelande eller besked kommer din väg som visar på att något är på gång, det kan även vara ett förhandsbesked om något du väntat på. Du är mer vågad och äventyrslysten denna veckan, kanske tar du ett steg som även är oväntat för dig. Du tänker om eller omvärderar något eller någon.

Tvillingen

Det ligger en konflikt denna vecka inom dig eller så är det något som kommer utifrån. Det kan även innebära ett bråk eller tjafs. Oroa dig inte och förstora inte upp problemet då spådomen bara är under några dagar. För övrigt så verkar du ha lugn och ro runt dig, kanske du även mediterar eller vilar.  Något som nu är aktuellt i ditt liv håller på att förändras till det bättre.

Kräftan

En kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare påverkar dig denna vecka. Det finns en jordig och moderlig karaktär i dig denna vecka, kanske känner du dig närmare natur, djur eller moder jord själv denna vecka. Du tar hand om något eller någon som betyder mycket för dig. Ett JA kommer din väg denna vecka, eller så är det du som säger JA.

Lejonet

Du vilar lite från ansvar denna vecka, du behöver ta det lite lugnt. Om du slösar på din energi och inte lyssnar på dig själv så kan du bli trött, orkeslös eller till och med sjuk. Något du önskat eller väntat på sker. Du släpper även taget om något som du är klar med eller som du känner inte gynnar dig.

Jungfrun

Du tar dig tid för dig själv, det kan vara så att du behöver lite egen tid eller så är du uppe i något som tar mycket av ditt fokus. Det kan även vara så att en partner är den som är upptagen. En vecka som får dig att känna att du inte behöver oroa dig, allt är okej. Något löser sig på bästa sätt.

Vågen

Självständighet, egentid eller arbeta ensam är energier som är extra aktuella just nu. Det kan båda vara så att du vill vara själv eller att du känner dig ensam. Du behöver inte göra allt själv så du antingen delegerar eller ber om hjälp. Mycket är upp till dig denna vecka, sitt inte och vänta på andras initiativ.

Skorpionen

Det ligger en omstrukturering runt dig denna vecka, det kan även vara du själv så skapar detta, något förändras eller görs om. Du är starkare än du tror vilket gör att du klarar av något. Din positivitet fortsätter och du har något att känna dig glad över. En information du sökt kommer din väg.

Skytten

En kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) påverkar dig denna vecka, eller så påverkar hon ditt arbete. Arbetsmässigt om du är kvinna så har du stark energi och kraft. Något sker denna vecka som ligger perfekt i tiden för dig och får dig att komma framåt. Vad som sker nu är upp till dig så sitt inte och vänta.

Stenbocken

Det ligger en seger denna vecka, du lyckas med något eller når ett mål. En bra vecka att agera i. En möjlighet öppnas upp så ta chansen. Det har en positiv kommunikation i veckan där du frågar eller ber om något.

Vattumannen

En ny start eller en nystart sker denna veckan. Detta är en uppstart för någon ny kontakt, något nytt inom arbetet eller i ditt privata liv. Det ligger även en förlåtelse till dig eller från dig, det handlar om att inte var vara hård eller dömande. Du lyssnar till din intuition, att vara i kontakt med dig själv gynnar dig.

Fisken

I denna vecka så agerar du efter vad du vill, tycker eller känner, något är upp till dig. Du står upp för dig själv. Du bryr dig om dig själv och kanske tar du även lite extra hand om dig själv, det kan gälla både det yttre och det inne. Någon information som betyder något för dig kommer din väg, det kan även vara du själv som sökt den.

 

Kram och namaste Vivi

 

8 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v 41 (9-15 okt) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. Tack för horoskopen. Vet nu att jag ska vara uppmärksam på det som jag har önskat skulle kunna ske.Hoppas att det leder till den förändring jag behöver.Ska meditera över det. Mvh.Ingalill.

  2. Tack snälla 💝💝💝
    Är helt ny i det här men det tilltalar mig oerhört starkt då jag går igenom en mycket tung period🌺🌺🌺🌺

  3. Hej och tack för fina texter ❤️ Jag undrar om man skall läsa för sitt accendenttecken också som man gör med vanliga horoskop? tacksam för svar o trevlig kväll // Weronica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *