Veckans Astro/Tarot v 46 (13-19 nov) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot  v 46 (13-19 nov) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

När man spår för en väldigt kort tid så är det oftast mindre detaljer man ser.

Väduren

Denna vecka så påverkar en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell. Du visar prov på Våghalsighet och mod, du vågar något eller gör något utanför din bekväma box! Ett problem eller något du funderar över får en rofylld och harmonisk upplösning. Det är dags för ett nytt steg. Tveka inte.

Oxen

Det finns ett betydelsefullt beslut eller avtal denna vecka. Beslutet kan både komma inifrån och från någon annan. Du öppnar upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv ger tillbaka. Om du gör det så stärks din energi, intuition och möjlighet att ge till andra. Någon bryr sig om dig. Någon du väntar eller hoppas på sker inom några veckor.

Tvillingen
Denna vecka så påverkar en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är han kommunikativ, flexibel eller intellektuell. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Något finner en väg till en harmonisk upplösning. Hälsosam mat ligger i fokus, i tanke eller praktik. När du bryr dig om din kost så får du mer energi och starkare livskraft.

Kräftan

Just nu så vet du vad du har men ser samtidigt över nästa steg inom något för dig viktigt, det kan vara så att det uppstår en valsituation. Var är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra. Du kommer att vara ärlig inför dig själv eller någon annan. Ett JA kommer din väg, eller så är det du som säger ja. Naturen och älvor finns runt dig denna vecka. Ta dig tid att bekanta dig med moder Jord och naturens väsen.

Lejonet

Denna vecka så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du fortsätter med något som du redan har kommit igång med eller funderat på. Det finns stöd runt dig. En lösning kommer till skott på ett fridfullt och lugnt sätt. Havet eller vatten i någon form har en betydelse för dig. Din själ dras mot vatten så det kan mycket väl ligga planer runt det denna vecka.

Jungfrun
Ett avtal eller beslut kommer till stånd, det kan komma från dig eller någon annan. Något du önskat eller tänkt på sker denna vecka. Just du så tar du det lite lugnt, tid för återhämtning och vila. Din integritet är stark denna vecka och du går ogärna emot dig själv och du ställer bara upp på handlingar som motsvarar dina värderingar och vad som är rätt för dig. Du ber om råd hos någon person eller så vänder du dig till änglarna.

Vågen

Det ligger en självständighet runt dig, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du lägger just nu ner mycket tid och energi på något som kommer att ge utdelning längre fram. Något löser sig till det bästa. Du omvärdera eller tänker i en ny bana. En relation får extra fokus just nu, arbeta på den genom att balansera dig själv så att du kan möta den andra personen på ett kärleksfullt sätt.

Skorpionen

Du känner en oro, inre konflikt eller en känsla av utanförskap. Något du önskat eller bett om kommer nu till dig. Du väljer även en ny väg eller riktning. Du finner svar genom att dra dig undan, en gynnsam vecka för meditation eller kanalisering. Kristaller och stenar kan hjälpa dig, ge stöd eller så använder du dem för healing

Skytten

Denna vecka så påverkar en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig. Något du lagt en grund för kommer din väg. Du väljer även att göra något nytt eller gå en ny väg. Be någon person eller änglarna om det du vill ha eller önskar så kommer det din väg, beslutet är upp till dig. En kompromiss sker.

Stenbocken

Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna vecka. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå, kan även innebära en kurs eller utbildning. Antingen så får du ett JA denna veckan eller så lämnar du själv ett.

Vattumannen

En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig denna vecka, kan även vara en mor. Ny början, äventyrslystnad med positiva oväntade händelser är en stark energi. Våga ett nytt steg, projekt eller tänka i nya banor. Glädje och spontanitet. En tanke eller idé kommer din väg som du kan välja att bygga vidare på. Du är redo!

Fisken

Du bryr dig om och tar hand om din familj och andra som betyder något för dig. Du är i växande och om du investerar i rätt energier just nu så kommer du att lyckats med det du företar dig denna vecka. Du har kraft och har möjligheten att hitta en lösning. En kompromiss kommer till stånd. Havet har en betydelse för dig, antingen så befinner du dig där eller så planerar du någon som ingriper hav eller vatten av något slag.

Kram och namaste Vivi

6 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v 46 (13-19 nov) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *