Veckans Astro/Tarot v 48 (27nov-3dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot  v 48 (27nov-3dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen 

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

När man spår för en väldigt kort tid så är det oftast mindre detaljer man ser.

Väduren

Gemenskap och trevlig samvaro men även ansvar och familj är starkt denna vecka. Ligger det rätt i tiden för dig så är moderskapet i fokus. Något är i växande och det du ger energi nu kommer att lyckas. En situation eller person healas, något som känts jobbigt blir nu till det bättre. Vad du gör med denna vecka är helt upp till dig, du är i en situation där du kan få igenom eller ta tag i något.

Oxen

Var öppen för överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg. Du fortsätter med något som du redan har kommit igång med eller funderat på. Det finns också stöd runt dig denna vecka. En vecka som kommer med en eftertänksamhet, svar hittar du genom att vara i tystnaden och lyssna på dig själv. Fördelaktigt med meditation.

Tvillingen

Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt, men du är inte riktigt där ännu. Du har lite som måste avslutas först så ha tålamod och lägg fokus på att göra ett bra jobb oavsett vad det gäller. Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill. Det ligger en förlåtelse denna vecka, från dig, till dig eller över en situation denna vecka.

Kräftan

Harmoni, balans, estetik, konst eller inredning har en starkare betydelse för dig nu. Något ligger runt dig denna vecka som faller på plats i mars. Du är redo för något, det kan även vara så att du äntligen gör något som du väntat på. Du har kraft och energi med dig som tar dig framåt. Denna vecka kan få en stor betydelse framöver om du är inne i något speciellt så var noga med dina beslut och lyssna på dig själv.

Lejonet

Du står i en avslutningsfas av något och är på väg in i något nytt, men du har lite som du måste avsluta först innan du är framme. Du ska också släppa taget om något som du är klar med, det kan vara en känsla, person, gemenskap, projekt eller arbete. Nu krävs det lite tålamod och is i magen, finns ingen anledning att stressa fram något. Det du hoppas på eller väntar in ligger i en nära framtid.

Jungfrun

En kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i dig denna vecka. Det ligger kost eller mat runt dig, det kan vara en betydelse middag eller ett kalas. Eller kanske gör du en kostförändring? Vill du ta tag i din kost så är detta en bra vecka att starta upp. Arbetar du med mat så får ditt arbete en större betydelse denna vecka. Du är nu redo för ett nästa steg.

Vågen

Något du hoppas på sker. Det finns även något eller någon som inspirerar dig, det kan även vara så att du eller något du gör synliggörs. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse. Under denna vecka så påverkar barn dig på någon nivå. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig. Du står i något som är upp till dig att ta vidare eller fatta beslut om.

Skorpionen

Det sker något oväntat denna vecka, det kommer dessutom något extra stöd din väg. Du är nu kreativare än vanligt och kan känna en stark inspiration. Du upplever också medkänsla, både inifrån dig själv och andra. En information du väntat på eller önskat kommer din väg, det kan även vara så att du söker upp den själv. Dina tankar lyfts upp och du tänker positivt om din situation vilket påverkar utkomsten. Använd gärna positiva affirmationer.

Skytten

Något blir klart och du gör dig redo för att gå in i något nytt. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något måste falla på plats innan tiden är mogen. Det sker också en omvärdering och du får nya tankar.

Det finner en harmoni och balans inom något som du eftersträvat. Det vackra får också en betydelse denna vecka, det kan handla om estetik, konst, kreativitet eller inredning.

Stenbocken

Denna månad så låter du inte någon eller något ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du är bestämd och står upp för vad du vill eller känner. Det ligger även beslut runt dig denna vecka, det kan även vara ett avtal eller något rättsligt. Du Släpper taget om något eller någon som du känner dig färdig med eller som inte gynnar dig.

Vattumannen

Du har lite svårt att komma i gång med något du önskar, du kan bero på att du har dålig ork, känner någon begränsning eller så tar något tid att lösa eller ordna. Kärlek, gemenskap, att följa sitt hjärta, familj, harmoni eller samarbeten ligger i fokus just nu. Du lyckas dessutom med något, eller så sker något som ger dig en positiv känsla. Du har alla möjligheter att göra succe.

Fisken

Ny början, äventyrslystnad och positiva oväntade händelser är en stark energijust nu. Du vågar ett nytt steg, projekt eller att tänka i nya banor. Glädje och spontanitet. Du har förmåga att just nu att manifestera något du önskar. Ett nej kommer din väg, eller så är det du som säger nej. Det ligger ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag.

Kram och namaste Vivi

5 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v 48 (27nov-3dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *