Veckans Astro/Tarot v 49 (4-10dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot  v 49 (4-10dec) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

När man spår för en väldigt kort tid så är det oftast mindre detaljer man ser.

Väduren 

En förändring sker som påverkar dig och du får en ny start, kraft och kanske till och med nya drömmar. Hemmet står i centrum, vill du göra en förändring i ditt hem så sker något nu, det kan gälla heminredning eller ngt annat som har med hemsituationen att göra. Kan även innebära arbete i hemmet eller i hemmiljö. Något du önskar eller tänker på ligger inte rätt i tiden denna vecka så ha tålamod.

Oxen

En situation eller person healas, något som känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Du är dessutom mer självständigt och kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även något eget beslut efter eget huvud då du litar till sig själv. Det kan även vara så att du står i någon utbildning eller stark utveckling just nu där du söker svar. Överflöd kommer din väg så var redo för att ta emot något eller någon.

Tvillingen

Det finns en stabilitet och trygghet, kanske sitter du även lite fast och inte gör några större förändringar denna vecka. Man vet vad man har och laddar batterierna för att använda kraften senare. Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Du vänder dig denna vecka till någon för råd eller hjälp.

Kräftan

En kort resa över tid eller plats sker, planeras eller diskuteras. Du tar tag i något som för dig är viktigt. Det är också en vecka där du finner svar på något. Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig. Du släpper taget om någon eller något som du är färdig med.

Lejonet

Du kommer starkare i kontakt med en cykel och rytm av något slag. En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ påverkar i dig genom att lyssna på sin intuition, eller få dig att lyssna på din. En förändring sker och vilket gör att du måste släppa taget om något. Har det varit motigt så släpper du det nu. Ett JA kommer din väg eller så lämnar du själv ett ja.

Jungfrun

En yngre kvinna eller ett barn påverkar dig på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn, eller en flicka från din barndom. Du känner en ny styrka, du kan även vara modig eller förverkliga något önskat. Detta är en bra vecka att agera i. Någon information du söker kommer din väg. Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst.

Vågen

Ditt hem står är i fokus, det kan gälla både ett behov av att vara hemma till att du gör om något eller arbetar hemifrån. Något sker i en hemma miljö. Nu ligger något samarbete eller en stark gemenskap i centrum. En överenskommelse eller ett avtal som är aktuellt gynnar dig. Något du arbetar på, önskar eller väntar på sker först om några veckor.

Skorpionen

Det finns en starkt igångsättande energi och du får mer kraft och energi. Något nytt inom ditt arbete kommer igång. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Denna vecka innebär att du återhämtar dig från något som varit motigt eller jobbigt. Det ligger ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför eventet.

Skytten

Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv eller någon process som du står i och ge inte upp. Samarbete eller en gemenskap ligger i centrum. Det finns ett avtal eller en överenskommelse som får en positiv betydelse för dig. Tro på dig själv. Du väljer en ny riktning inom något som är viktigt för dig. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig.

Stenbocken

Det finns ett beslut eller ett avtal som får en positiv betydelse för dig denna vecka. Du agerar och har en star kraft med dig. En yngre man, pojke eller en son påverkar dig, det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var pojke, eller en pojke från din barndom som påverkar dig på någon nivå. Oroa dig inte denna vecka, allt löser sig.

Vattumannen

En man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är han kommunikativ, flexibel eller intellektuell påverkar i dig denna vecka. Han eller du är redo för ett nytt steg. Nya möjligheter ligger runt ditt eller en partners arbete. Det kan vara en ny idé eller ett projekt. något skiftar på ett positivt sätt så det finns ingen anledning till oro. Du visar vem du är, och du är riktigt bra, en tid för dig att skina.

Fisken

Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna vecka. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt och på någon nivå så finns det nu en ny grund som är stabilare än tidigare. Du ska inte oroa dig då allt finner sin väg på ett perfekt sätt. Du är bestämd och vet vad du vill eller tycker. En man i ett lufttecken kommer med en möjlighet (tvilling, våg, vattuman), eller så är han kommunikativ, flexibel eller intellektuell.

Kram och namaste Vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *