Veckans Astro/Tarot v11 (12-18 mars) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

 

Veckans Astro/Tarot  v11 (12-18 mars) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren
Du påverkas starkt av det vackra. Skönhet, estetik eller ditt yttre ligger i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra värden just nu som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap, kvinnlig kraft eller så får din intuition en större betydelse för dig. Du lyssnar inåt och vet att inget är vitt eller svart så du måste finna det som är rätt för dig och din balans. Det finns även ett stöd utifrån från en grupp eller större organisation.
Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen.
Det ligger en fråga för dig denna vecka och du vänder dig till någon för svar.

 

Oxen
Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som har en betydelse för dig kommer din väg. Det finns också en starkare kontakt till naturen, dess grödor, växtlighet, blommor eller en utomhusvistelse.
Det finns också en starkare kontakt till naturen, dess grödor, växtlighet, blommor eller en utomhusvistelse.
Det finns ett starkt flöde och ett kanske oväntat överflöd kommer din väg, det kan komma inom kärleken, ekonomin, arbetet eller i ditt privatliv.

 

Tvillingen
En vecka när du får arbeta med något du gillar, eller så upptar du ett gammalt intresse. Kanske lägger du din energi på ett intresse som i förlängningen kan leda till ett arbete? Det finns dolda tillgångar som du nu kan utveckla.
En yngre man, pojke eller son påverkar ditt liv på någon nivå denna månad. Det kan även vara minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras eller tänks på.
Var uppmärksam, ett tecken kommer din väg som du kan agera vidare i. Lita till din intuition så blir det rätt för dig.

Kräftan

Denna veckan så får du ha lite tålamod då det du väntar eller hoppas på lite framåt i tiden. Något måste falla på plats först innan tiden är mogen.
Du påverkas av skönhet, något som är vackert eller ytlighet på någon nivå och du bryr dig kanske mer än vanligt om hur du ser ut. Men eftersom balans är viktig för dig just nu så bryr du dig även om hur du mår på insidan och du har ett mer andligt perspektiv på livet. Du tar till dig någon ny visdom eller insikt som du kommer att kunna använda dig av.
Du släpper även taget om något som du känner dig färdig med.

Lejonet
Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare så du ser över ditt nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du hamnar troligtvis i en valsituation då något du är involverad i inte fungerar riktigt som du önskar, du måste hitta en ny väg eller ett nytt sätt.
Du är mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar.
En positiv förändring kommer din väg.

Jungfrun
Just nu så vet du vad du har men du ser samtidigt över ditt nästa steg. Du befinner dig i en valsituation då något inte riktigt fungerar som du hoppats, en förändring måste ske. Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga.
En situation eller relation kommer att förbättras under veckan.
Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig.
Vågen
Det ligger en väntan eller avvaktan för dig denna vecka. Du får ha lite is i magen, det du önskar eller vill ska hända sker inte denna vecka. Något du inte är medveten om just nu måste falla på plats först.
På någon nivå så känner du dig ensam eller upplever att du står utanför en gemenskap. Det kan bero på hur du hanterar situationen eller så känner du dig utesluten ur en gemenskap, eller så ställer du dig själv lite vid sidan om. Ibland kan det även komma en känsla av att man sitter fast.
Du visar prov på en ny våghalsighet, äventyrlighet, du tar en risk eller så slänger dig ut utan att tänka på konsekvenser.
Skorpionen
Det ligger en stark känsla av gemenskap denna vecka som även kan handla om ett samarbete. Ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras. Tro på dig själv.
Du möter mer medkänsla än vanligt, både inifrån dig själv och andra.
Du väntar på något som inte är riktigt klart ännu, ha lite tålamod så kommer du att veta när tiden är mogen för att agera.
Det sker en förbättring i en relation eller situation.


Skytten
Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer denna vecka.
Ett förhandsmeddelande eller besked kommer din väg som visar på att något är på gång, något håller på att hända eller förändras.
Det ligger ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked.
Något blir nu till det bättre i en relation, situation eller kommunikation.

 

Stenbocken
Du gör något våghalsigt eller modigt. Det kan även vara så att du tar en risk eller kastar dig in i något utan att bry dig om konsekvenserna.
Du behöver inte oroa dig då allt kommer att bli bra, det finns ingen anledning till oro denna vecka. Det finns en eller flera hjälpfulla personer till hands just nu så dra gärna nytta av det.
Det finns även ett överflöd runt dig så var redo för att ta emot, det kan handla om pengar, kärlek, välvilja eller att något växer sig större. Tro på dig själv!
Din energi är just nu lite lägre än vanligt så ta hand om dig och glöm inte att vila.

 

Vattumannen
På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning eller möjlighet vilket i värsta fall kan leda till martyrskap.
Något sker i anslutning till en ledighet eller ett lov för dig eller någon annan. Det kan även handla om en planering som kommer att leda till en ledighet eller semester.
Det ligger någon succé för dig denna vecka. Antingen så är det så att du lyckas med något, är framme vid ett mål eller så får du en positiv bekräftelse eller ett godkännande utifrån.
Du står upp för dig själv och vad du vill och tycker och går bara med på sådant som du verkligen vill. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla.
Fisken
Det du just nu fokuserar på är det du får mer av. Så lyft upp dina tankar och tänk positivt så har du en möjlighet att göra en förbättring. Det är också positivt att använda sig av positiva affirmationer.
Du så söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något, kanske har du ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något du väntat på nu bekräftas.
Ett nej kommer din väg, det kan även vara så att det är du som säger nej till någon eller något. Det kan även röra en avbokning.

 

Kram och namaste Vivi

4 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v11 (12-18 mars) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 1. Hej Vivi
  Är Tacksan att du lägger ut veckans Astro. En undran. Har du slutat med månads läggning?
  Kram Lise-Lotte

   1. Hej igen.
    Jag var tvungen att googla så jag fick fram mars månad.
    När man går in i den rutan man kan läsa om olika månader så stod det vara feb. Månad.
    Tack för infon.
    😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *