Veckans Astro/Tarot v13 (26 mars – 1 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

 

Veckans Astro/Tarot  v13 (26 mars – 1 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Familj, vänner, gemenskap, rolig samvaro eller någon fest får en större betydelse denna vecka. Att umgås med dem du älskar ger dig tillfredställelse och du känner dig älskad, du har även förmågan att ge tillbaka andra. Du känner en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i. Ett djur kan få en större betydelse för dig.
En vecka med lärdomar och insikter som kommer via en klok eller andligt utvecklad kvinna. Hon kan även ha healande resurser. Antingen så står du i något lärande eller så lär du själv ut.
Det finns en väntan eller avvaktan denna vecka.

Oxen

Det ligger något beslut runt dig, det kan även vara ett avtal eller något rättsligt.
En vecka som bjuder på trevlig gemenskap, kanske till och med en festlig tillställning.
Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod.
En situation, känsla eller relation förbättras.

Tvillingen

Under denna vecka så avvaktar du med något eller ligger lite lågt, det kan även vara så att du tvingas in i en väntan. Så ha tålamod.
Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen.
Det du nu på gott eller ont sår i ditt liv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör eller startar upp just nu.
Du får vänta eller avvakta med något just nu.

 

Kräftan

Något ligger runt dig denna veckan som faller på plats eller får en nystart runt påskhelgen. Harmoni, balans, estetik, konst eller inredning har en starkare betydelse för dig nu.
Du befinner dig på en speciell kraftplats, det kan innebära att du finner en ny plats som känns rätt för dig eller så lägger du fokus på att miljön du är i ska ge dig en skön känsla och positiv energi. Det kan även vara så att du befinner dig på en magisk plats för ritualer.
Hälsan eller välmåendet förbättras för dig eller någon närstående.
Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll så ha lite tålamod.

 

Lejonet

Det ligger en resa i fokus denna vecka, kort eller lång. Din, någon annans eller tillsammans. Den sker eller planeras nu.
Familj, lycka, glädje, gemenskap, träffar, sammankomster och festligheter får en betydelse just nu.
Just nu så får du ha lite tålamod. Det är något som du väntar på eller önskar som snart sker då tiden ännu inte är mogen.
Ett nej kommer din väg eller så är det du själv som säger nej till något eller någon.


Jungfrun

Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod.
Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något får dig att må bra och känna glädje och positivitet.
Det ligger ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked som kommer din väg.
Du får en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över.
Du omvärderar någon eller något.


Vågen

Nya möjligheter ligger runt ditt arbete, det kan även gälla en partners arbete om det finns en sådan. Det kan även vara en ny idé eller ett större projekt som skiftar på ett positivt sätt. Följ en ny väg.
Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare så du ser över nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står troligtvis i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare.
Något som sker nu ligger perfekt i tiden, det kan vara så att du har väntat in detta ögonblick.

 

Skorpionen

Det finns en glädje som sprids och delas. Kärlek och gemenskap ligger i fokus och du får en bekräftelse som är betydelsefull för dig, det kan röra något du undrat över.
En vecka där du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Målmedvetenhet.
En yngre man, pojke eller son påverkar ditt liv på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras eller tänks på.
En positiv förändring sker.

 

Skytten

Ett event där man firar något får en betydelse för dig då ett svar kommer din väg. Antingen så sker det nu eller så planeras det.
Du känner tillit inför framtiden då du känner att något faller på plats, och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg.
det finns även en avvaktan eller så ligger du lite lågt, det kan även vara så att du tvingas in i en väntan. Så ha tålamod.
Du fortsätter framåt i något uppstartat.

Stenbocken

På någon nivå så skapas en ny grund som är stabilare än den du hade tidigare. Du lyssnar på dig själv och på så sett vet du vad du ska göra.
Du öppnar upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv kan ge tillbaka.
Var försiktig så du inte tar emot för mycket energi från andra oavsett om den är bra eller dålig då är det viktigt att du separerar andras känslor från dina egna.
En period där du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Det finns även en stark målmedvetenhet.
En ny väg väljs.

 

Vattumannen

Du är inne i en fas där din uppgift handlar om att lära andra om healande, omtänksamhet eller kärlek. Det finns även en stark omtänksamhet och du känner dig på något plan nöjd då en förbättring sker.
En positiv uppvaktning sker och någon vill dig väl. Du spenderar även tid i en miljö som får dig att må bra, det kan handla om blommor, doftessenser eller natur.
Du visar denna vecka vem du är och vad du vill, du kommer att skina eller synas lite extra, det kan bero på både dina inre och yttre kvaliteter, och röra ditt arbete eller privat. Du är fantastisk och det är inte bara du som känner det och du blir nu bekräftad.

Fisken

Du påverkas, planerar eller tillbringar tid med blommor, växtlighet, natur eller naturupplevelser.
Du är även mer självständigt dennavecka. Kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även egna beslut efter eget huvud, går din egen väg och litar till sig själv. Det kan även vara så att du står i någon utbildning, kurs eller stark utveckling just nu där du söker svar. En period som kan bjuda på stillhet, meditation, yoga eller konplentation av något slag. Din energi handlar mer om att gå inåt än utåt så lita på att du finner dina svar inom dig. Du vet bäst vad du behöver och vilket ditt nästa steg är.
Var uppmärksam för ett tecken som tar dig vidare kommer din väg.

 

Kram och namaste Vivi

10 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v13 (26 mars – 1 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. I horoskopet för kräftan nämns datumet 20 mars . Är detta då horoskopet för 26mars till 1 april ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *