Veckans Astro/Tarot v14 (2-8 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot  v14 (2-8 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Du behöver inte göra allt själv och just nu så får hjälp av någon eller något runt dig. Det kan även vara så att du delegerar så att du själv lättare ska hinna med det som är viktigt för dig. Du är nu red för ett nästa steg, ett agerande eller att gå in i någon.

 

Oxen

Du befinner dig på en speciell kraftplats, det kan innebära att du finner en ny plats som känns rätt för dig eller så lägger du fokus på att miljön du är i ska ge dig en skön känsla och positiv energi. Det kan även vara så att du befinner dig på en magisk plats för ritualer. Just nu så upplever du också någon form av känslomässig konflikt som skapar en osäkerhet inom dig, på arbetet eller i en relation. Det kan även vara så att du söker en ny väg eller ett nytt alternativ. Inte för att lämna det gamla utan snarare för att komplettera eller bygga upp något nytt. Fortsätt framåt i din positiva energi.

 

 

Tvillingen

Du känner dig lite extra hårt ansatt på någon nivå just nu men du behöver inte oroa dig för det då du fixar det. Var försiktig och uppmärksam så du inte utsätts för manipulation eller falskhet, det kan även vara du som utsätter någon annan så tänkt dig för hur du agerar. Om situationen kräver det så är du mer egoistisk än vanligt men det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt. Allting beror på hur du hanterar dina resurser. Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti. En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Meditation och yoga är gynnsamt just nu och du finner dina svar när du vänder dig inåt.

 

 

Kräftan

Du söker dig vid sidan om det du är engagerad i, det kan vara ett parallellt projekt, arbete eller en till uppgift. Det kan även innebära att du nu har två olika intressen eller börjar skapa något som du vill ska växa sig större med tiden men nu bara är ett intresse. Drömmen är kanske att göra något annat? Nu har du möjligheten att skapa den grunden. Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Något denna veckan är upp till dig.

 

Lejonet

Något som nu är aktuellt för dig blir klart i månadsskiftet juli/augusti, eller så går det in i en ny fas. En situation eller relation förbättras, det kan även innebära en bättre hälsa. Något som har känts jobbigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du känner dig just nu lite hårt ansatt eller så är du utsatt för manipulation eller falskhet, men ha tålamod du fixar det. Du tänker mer på dig själv och vad som är bäst för dig. Nu är det dags, du sätter igång något som inte helt manifesterar sig eller blir klart denna vecka men det är på gång.

 

 

Jungfrun

Kvinnlig gemenskap och att vara i kontakt med sin egna kvinnlighet är viktiga teman just nu. Det kan även vara så att skönhet i någon utsträckning får en betydelse för dig. Snart sker ett nästa steg i något du vill vidare i. Du får även ett stöd från en grupp eller större organisation. Det ligger mycket tankar och funderingar just nu och kanske blir det inte så mycket gjort. Något som har en betydelse för dig nu blir inte klart förrän i månadsskiftet okt/nov, eller så är det då först det hittar sin form. Sådant som har betydelse för dig denna månad är tankar, drömmar, skapande, skrivande eller något som du varit omedveten om som nu kommer upp till ytan. Bestäm dig inte nu eller agera mot en speciell riktning då ett bättre alternativ ligger runt hörnet.

 

 

Vågen

Du känns lite tufft på någon nivå just nu men du behöver inte oroa dig för du fixar det. Någon form av manipulation eller falskhet kan ske nu både från dig själv och andra så var uppmärksam. Det finns ett extra fokus på vad du behöver och vill. Allting beror på hur du hanterar dina resurser. Det kan mycket väl vara så att du är lite egoistisk denna vecka. Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti. Det finns även en relation som påverkar dig starkt då kärlek och gemenskap ligger i fokus. Ett samarbete eller ett partnerskap med ett gemensamt mål går in i en ny stabilare eller bättre fas. Du känner att du tillhör ett viktigt sammanhang. Något du hoppas på eller agerar mot faller inte på plats denna vecka.

 

 

Skorpionen
Du befinner dig på en speciell plats där du får extra kraft. Det även vara så att du finner en ny plats som känns rätt för dig eller så lägger du fokus på en plats med en positiv känsla. Det ligger en resa i fokus, den kan vara kort eller lång. Din, någon annans eller tillsammans. Den sker eller planeras nu. Du har tur och flyt med något just nu och något som du önskar kommer din väg. Denna fas blir bättre än den förra och du känner att det går åt rätt håll. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse. Du fortsätter även framåt i något planerat.

 

 

Skytten

Familj, vänner, gemenskap, rolig samvaro eller någon fest får en större betydelse just nu. Att umgås med dem du älskar ger dig tillfredställelse och du känner dig älskad, du har även förmågan att ge till andra. Du känner en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i. Ett djur kan få en större betydelse för dig. Det finns en förlåtelse som behöver ske, antingen inifrån dig själv eller så handlar det om andra. Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Något som du hoppas eller väntar på sker inte denna veckan, ha tålamod.

 

Stenbocken

Det finns en relation som påverkar dig starkt då kärlek och gemenskap ligger i fokus, det kan även vara så att en ny betydelsefull person kommer in i ditt liv. Ett samarbete, kompanjonskap eller ett partnerskap med ett gemensamt mål eller vision går in i en ny stabilare eller bättre fas. Du känner att du tillhör ett viktigt sammanhang. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt. Har du en relation så känns kärleken extra stark. En bra vecka för att ägna sig åt meditation, att lyssna inåt och höra sina egna svar.

 

 

Vattumannen

Försök inte för mycket just nu utan låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Ju mer du släpper på kontrollen ju enklare faller allt på sin plats. En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är hon kreativ och arbetsam, det kan även vara en chef. Det kan även vara du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga eldig kraften är stark och för dig framåt. Var uppmärksam på tecken då det som sker i det lilla just nu är nycklar till något som sker längre fram.

 

Fisken

Du känner av en stress på någon nivå denna just nu vilket ger dig en känsla av kraftlöshet. En arbetsförändring sker, ditt arbete tar en ny riktning. Vill du ha ett nit arbete så är detta en bra tid att ta itu med det. Kan även innebära ett nytt projekt beroende på vad du arbetar med. Ett JA kommer din väg, eller så är det du som säger ja till någon eller något. En yngre man hjälper, stödjer eller beskyddar dig. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som har en betydelse för dig kommer din väg. Det finns också en starkare kontakt till naturen, dess grödor, växtlighet, blommor eller en utomhusvistelse.

 

 

 

 

Kram och namaste Vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *