Veckans Astro/Tarot v15 (9-15 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

HÄR kan du läsa utdrag ur min bok 

Beställ boken här

 

 

 

 

 

 

 

 

Veckans Astro/Tarot  v15 (9-15 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får även en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över. Du möter just nu mer medkänsla än vanligt, både inifrån dig själv och andra och det är ett bra tillfälle att ena och förena. Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram. Du har dessutom kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra, något är upp till dig. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Du bestämmer dig för något eller så är du bestämd i din tanke, åsikt eller val.

 

Oxen

Du har en kraftfull energi nu som visar på att det antingen i stort händer mycket eller så är det inom ett område. Om du har lagt en grund för att något ska komma igång så sker det nu. Nu är en händelserik period med full fart. Om du väntat in att något ska komma igång så sker det äntligen. Din fysiska kropp känns starkare och det kan bero att du går in i en fas där din kropp aktiveras, kanske börjar du träna eller röra på dig. Områden som är mer aktuella just nu är utbildning, visdom, andlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden samtidigt utan troligtvis ett av dem som du fokuserar extra på just nu. En utbildning, kurs eller mer kunskap ligger starkt. Även en bok, böcker eller något annat du läser får en betydelse.

 

Tvillingen

En kvinna som är född i ett vattentecken påverkar dig denna månad (kräfta, skorpion, fisk). Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi och är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara en moder. Du öppnar nu upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv kan ge tillbaka. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra. Var försiktig så du inte tar emot för mycket energi från andra oavsett om den är bra eller dålig, det viktigt att du separerar andras känslor från dina egna. Du är bestämd över något som är viktigt för dig.

 

Kräftan

En yngre man, pojke eller son får en betydelse för dig denna vecka. Det kan även vara minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras eller tänks på. Inom hälsa och välmående så påverkar en kvinna som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) med en förbättring. Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara en moder. Du släpper även taget om något eller så är du färdig och gör ett avslut.

 

Lejonet

Vänner, gemenskap, hemmet, familj och trygghet är extra viktiga för dig denna månad. Det kan även vara så att du själv upplever att de du älskar bryr sig extra mycket om dig. Du har skapat en grund som du nu kan åstadkomma mer utifrån. En tanke, situation, handling, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig starkt just nu. Något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat, har redan hänt eller så repeterar sig något från det förflutna. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv. En situation eller relation förbättras.

 

Jungfrun

Nu är det upp till dig! Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. En kvinna som är född i ett vattentecken påverkar dig extra mycket just nu (kräfta, skorpion, fisk). Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad eller kreativ. Hon kommer med en hjälp till dig. Det kan även vara en moder. Det ligger en tydlig och klar kommunikation runt dig.

 

Vågen

Något sker i ditt liv just nu som får ett resultat eller går in ny fas runt midsommar. Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna månad. Det finns kärlek och omtänksamhet runt dig. En yngre man, pojke eller son påverkar ditt liv på någon nivå. Det kan även handla om minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras eller tänks på. Mer information kommer din väg så att du kan känna in ditt nästa steg. Du ska inte oroa dig, allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt.

 

Skorpionen

Det ligger något beslut runt dig, det kan även vara ett avtal eller något rättsligt. Du lägger en grund i något som får en ytterligare betydelse i september, det kan också innebära att det hela går in i en ny fas då. Du gör ett val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. Du lyssnar till din intuition och fattar beslut utifrån den. Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer.

 

Skytten

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Du kommer starkare i kontakt med din egna cykel och rytm på någon nivå. Nu är en tid där du ska tala om vad du önskar. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation eller relation. Använd gärna positiva affirmationer. Du oroar dig eller tänker på något som kommer att hitta sin lösning. Det är en positiv lösning kommer din väg.

 

Stenbocken

Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga. Du sätter dig och din vilja främst och gör val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får göra något på ditt sätt oavsett vad andra tycker. Något som sker eller sätts igång nu ligger perfekt i tiden. Vatten får en betydelse för dig, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du nu?

 

Vattumannen

Något blir klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en process du står i eller så sker det nya snabba förändringar under månaden. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare. Det finns en ny styrka i dig just nu, det kan även så att du är extra modig eller förverkligar något du önskat. Detta är en period för förverkligande eller att sätta planer i verket. Det finns även chef eller ledaregenskaper och en vilja att få saker att fungera. En situation eller relation blir nu till det bättre.

 

Fisken

Något ligger i fokus just nu som får ett ytterligare resultat eller går in ny fas i juni. Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna månad. Det finns kärlek och omtänksamhet runt dig. Du är mer känslig än vanligt så du undviker negativa människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Du lyckas med något eller upplever en succé på något plan. Det ligger en resa i fokus, den kan vara kort eller lång. Din, någon annans eller tillsammans. Den sker eller planeras nu.

Kram & namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot v15 (9-15 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. Tack Vivi för att du gav dig tid att ge medial vägledning från stjärntecknen trots det du står inför denna vecka. Var rädd om dig och din energi.

    Allt gott/ Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *