Veckans Astro/Tarot v16 (16-22 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot  v16 (16-22 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef eller arbetskamrat eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Något som du antingen tänkte på eller börja agera i under mars månad är nu redo att komma igång, det hela går nu in i en ny fas då det är en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer och ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund. Det ligger även en avvaktan runt dig så att det är något som behöver väntas in.

 

Oxen

Du är mer självständigt just nu eller så har du ett behov av att dra dig lite undan, kanske vill du vara mer för dig själv. Det kan även innebära att du har mycket fokus på dig själv och det du håller på med. Stark jag-kraft. Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. I en relation, situation eller i ett arbete så finner du en fredlig lösning.

 

Tvillingen

Det är lite svårt att komma i gång med något speciellt som du hoppats på, du kan känna en dålig ork eller begränsning eller så tar något tid att lösa eller ordna. Du har även en kraftfull energi nu som visar på att det ändå i stort händer mycket eller så är det inom ett särskilt område det sätter fart.  Nu är nämligen en händelserik period med full fart. Om du har lagt en grund för att något ska komma igång så sker det nu. Din fysiska kropp känns starkare och det kan bero att du går in i en fas där din kropp aktiveras, kanske börjar du träna eller röra på dig. Tänk även på magen och var rädd om den. Ett ja kommer din väg eller så är det du som säger ja till något eller någon.

 

Kräftan

Något du väntar på eller önskar håller på att ske, du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll. Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare så du ser över nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står troligtvis i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare. Det är också en tid med lärdomar och insikter som kommer via en klok eller andligt utvecklad kvinna. Hon kan även ha healande resurser. Du hittar ett smidigt sätt att lösa en situation eller en relation.

 

Lejonet

Något du önskat eller hoppats på sker nu Det kan även vara så att något faller positivt ut eller till din fördel. Det kommer något din väg som är ekonomiskt fördelaktigt eller ger ett högre värde. Det kan också röra sig om gåvor, vinster eller presenter. En kommunikation sker denna vecka som klargör något eller så förstår man varandra bättre. Du kommer starkare i kontakt med din egna cykel och rytm på någon nivå, du lyssnar inåt på din fysiska kropp.

 

Jungfrun

Du renar ditt sinne, släpper en negativ tanke eller känsla om något från ditt förflutna som du sitter fast i. Eller så går du igenom en reningsprocess kroppsligt, själsligt, kostmässigt eller känslomässigt vilket innebär att du släpper något som du känner dig färdig med. Energin denna månad kan ta sig lite olika uttryck, antingen så klarar av något som gör att du känner dig nöjd, eller så står du i en avslutningsfas för att snart gå in i en ny. Det kan även vara så att du kommer fram till något önskat eller så har du nått något mål. Den yttre världen som andra länder, resor och kontakter över landsgränser får också en betydelse just nu. En intressant möjlighet kommer din väg.

 

Vågen

En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något eller någon får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över. Denna vecka handlar det om att tro på dig själv, då kan du skapa det du önskar. Du står även upp för det som känns rätt för dig och du backar inte undan. Du har en full kraft och energi framåt i det som känns intressant. Du lyssnar på dig själv.

 

Skorpionen

Nya möjligheter ligger runt ditt arbete, det kan även gälla en partners arbete om det finns en sådan. Det kan även vara en ny idé eller ett större projekt som skiftar på ett positivt sätt. Följ en ny väg. Något sker i ditt liv just nu som får ett resultat eller går in i en ny fas runt midsommar. Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna period. Det finns kärlek och omtänksamhet runt dig. Du lyckas med något och du känner att det är eller blir en succé av det hela.

 

Skytten

Det kommer något positivt din väg som är ekonomiskt fördelaktigt, det ger en utdelning eller höjer ett värde. Det kan också röra sig om gåvor, vinster, presenter eller tur. Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig. Ha inte bråttom att bestämma dig just nu då det ligger något bättre inom räckhåll, ha is i magen.

 

Stenbocken

Något blir klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en process du står i eller så sker det nya snabba förändringar under månaden. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare. En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Du finner en lösning på något som fungerar för dig utan att det skapar konflikter.

 

Vattumannen

Familjen och vänner känns extra betydelsefulla just nu. Du känner en lycka och glädje tillsammans med andra. Gemenskap, sammankomster och festligheter är sådant som får en betydelse för dig. Om du är involverad i ett familjeföretag eller liknande så får det en speciell betydelse just nu. Du är just nu en magisk person som har förmågan att manifestera dina tankar och intentioner i det verkliga livet. Så var noga med vad du skapar då både de positiva och negativa känslorna och tankarna kan manifestera sig. Med rätt inställning kan du komma långt då en möjlighet kommer din väg just nu.

 

Fisken

Barn eller ungdom påverkar dig denna vecka. Det kan även vara ditt förflutna som gör sig påmint med minnen bakåt eller du som barn. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. En tid när du får arbeta med något du gillar, eller så återupptar du något gammalt intresse. Kanske lägger du din energi på ett intresse som i förlängningen kan leda till ett arbete? Det finns dolda tillgångar som du nu kan utveckla. Du omvärderar någon eller något denna vecka vilket får dig in på ett nytt spår.

 

 

Kram och namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot v16 (16-22 april) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *