Veckans Astro/Tarot  v2 (8-14 januari) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

När man spår för en väldigt kort tid så är det oftast mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig denna vecka. Väntar du in ett besked så kommer det nu. Det kan även handla om att en kommunikation genom något av dessa verktygen är extra mycket i fokus just nu.
Något ligger i fokus nu som manifesterar sig eller får en ytterligare fortsättning till våren (mars-maj).
Ett JA kommer din väg, det kan även vara du som ger det.

Oxen

Du är mer självständigt denna vecka, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även egna beslut efter eget huvud, du litar på sig själv. Det kan även vara så att du står i någon utbildning eller stark utveckling just nu där du söker svar.
Du befinner dig på en speciell kraftplats, det kan innebära att du finner en ny plats som känns rätt för dig eller så lägger du fokus på att miljön du är i ska ge dig en skön känsla och positiv energi. Det kan även vara så att du befinner dig på en magisk plats för ritualer.
En vecka att agera i, något tar fart.

Tvillingen

Familj, vänner, gemenskap, rolig samvaro eller någon fest får en större betydelse denna månad. Du känner en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i.
Det finns en förlåtelse som behöver ske, antingen inifrån dig själv eller så handlar det om andra. Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst.
Ett överflöd av kärlek, resurser eller en utdelning kommer din väg, var redo att ta emot.

Kräftan

Ett nytt hem, en förändring i hemmiljön, hemarbete eller något som involverar en hemsituation ligger starkt i fokus denna vecka. Det också även en ny start av trygghet och stabilitet som även kan även gälla den fysiska kroppen eller en löneförhöjning eller liknande.
En yngre kvinna eller ett barn påverkar dig på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn, eller en flicka från barndomen.
En positiv förändring sker.

Lejonet

Just nu så upplever du någon form av känslig konflikt som skapar en osäkerhet. Det kan även vara så att du söker en ny väg eller ett nytt alternativ.
Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna vecka. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt.
Ett överflöd kommer din väg i form av kärlek, ekonomi eller utveckling.

Jungfrun

Du lägger denna månad ner mycket energi och arbete på något som du önskar ska ge resultat, det kan vara så att utdelning ligger lite längre fram

Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg, ha tålamod.
Ett NEJ kommer din väg eller så är det du själv som säger nej.

Vågen

Det är lite svårt att komma i gång med något önskat, du kan ha dålig ork eller känna någon begränsning, något tar tid att lösa eller ordna. Tänk på magen och var rädd om den.
Du visar nu tydligare vem du är och vad du vill.  Du kommer dessutom att skina lite extra denna vecka, det kan komma genom både dina inre och yttre kvaliteter samt genom ditt arbete eller privat.
En intressant eller spännande möjlighet öppnas upp för dig denna vecka.
Du eller någon annan säger nej till något eller någon.

Skorpionen

Det ligger ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför eventet.
Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig denna vecka. Väntar du in ett besked så kommer det nu. Det kan även handla om att en kommunikation genom något av dessa verktygen är extra mycket i fokus just nu.
En positiv förändring sker.

Skytten

Något ligger runt dig de närmsta veckorna som faller på plats eller får en nystart i mars.
Harmoni och balans, estetik, konst eller inredning är sådant som får ditt fokus denna vecka.
Du söker eller får till dig en information eller så att du måste du vänta in en information innan du kommer vidare.
Det finns en stabilitet och trygghet och kanske sitter du även lite fast och inte känner för att göra några större förändringar just nu. Du vet vad du har. Kan även vara en vecka där du laddar batterierna för att använda kraften senare.

Stenbocken

Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger i fokus denna månad.
Du renar ditt sinne, släpper en negativ tanke eller känsla om något från ditt förflutna som du sitter fast i. Eller så går du igenom en reningsprocess kroppsligt, själsligt, kostmässigt eller känslomässigt vilket innebär att du släpper något som du känner dig färdig med.
Något för dig viktigt är det upp till dig att besluta om eller ta tag i.

Vattumannen

Du är lite svårt att komma i gång just vilket kan bero på att du har dålig ork eller känner någon begränsning. Det kan även vara så att du känner ett bakslag i hälsan, tryggheten eller ekonomin. Detta gäller endast under en vecka så oroa dig inte, allt löser sig.
Du har likväl en förmåga att just nu manifestera något du önskar, och något för dig viktigt faller på plats inom några veckor, ha tålamod.

Fisken

Det du under denna vecka lägger tid och energi på blir färdigt eller får en fortsättning innan den sista februari.
Det sker en omstrukturering i ditt liv på något plan, kan även röra arbetet eller arbetsplatsen. Fördelaktig tid för ett lån, bankbyte eller något liknande.
Något du vill ska ske eller väntar på faller på plats inom en nära framtid.

 

Kram och namaste Vivi

2 thoughts on “Veckans Astro/Tarot  v2 (8-14 januari) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen 

  1. God morgon Vivi ☺️Skulle gärna vilja ha lite vägledning, det känns som om man har fastnat. Har jobbat på samma arbete i över 15 år känner mig som en robot. Skulle vilja utveckla mig inkom något nytt ,Kan du se om det blir några förändringar detta året. Eller kan du se vad jag skall syssla med. Hoppas du får en härlig dag☀️Kram mats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *