Veckans Astro/Tarot  v20 (14-20 maj) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

Veckans Astro/Tarot  v20 (14-20 maj) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Du är just nu omhändertagen på någon nivå så du ska inte oroa dig. Det är viktigt för dig att prioritera det som du vill lägga fokus på vilket innebär att du stänger ute det som stör. Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu.


Oxen

Ett avtal, kontakt eller en överenskommelse sker eller planeras. Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en man som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig. Det kan även vara du själv i den energin om du är en man. Du och de du älskar är inne i en trygg fas och ni har beskydd även om det känns tufft just nu. Det kan gälla en speciell situation eller rent allmänt. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit. Det ligger starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig.

 

Tvillingen

Något som har med trygghet och stabilitet kommer igång denna vecka. Även ditt hem ligger i fokus, det kan röra heminredning, arbete i hemmet eller flytt. Det kan även röra någon annans hem som du ger ditt engagemang. Det som skapas eller kommer igång just nu blir färdigt eller går in i en ny fas i sommar (juni-aug). Att vara och visa tacksamhet just nu kommer att gynna dig i längden, då kommer du att få mer att vara tacksam för. Se vad du faktiskt har och fokusera inte på fel saker.

 

Kräftan

En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef eller arbetskamrat eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Positiv energi kommer in och healar något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat.

 

Lejonet

Ett avtal eller en överenskommelse ligger i fokus. Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en man som är kommunikativ, intellektuell eller snabb i tanken som påverkar dig. Det kan även vara du själv i den energin om du är en man. Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Om du blir besviken eller nedslagen så använd den energin som bränsle i dina kreativa projekt.

 

Jungfrun

Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sin kulmen. Du står i en avslutningsfas av något och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod i det sista skedet eftersom du har lite som måste avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sin kulmen. Du står i en avslutningsfas av något och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod i det sista skedet eftersom du har lite som måste avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Denna vecka befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara i naturen lika väl som i en social samvaro.

 

 

Vågen

Familjen och vänner känns extra betydelsefulla just nu. Du känner en lycka och glädje tillsammans med andra. Gemenskap, sammankomster och festligheter är sådant som får en betydelse för dig. Om du är involverad i ett familjeföretag eller liknande så får det en speciell betydelse just nu. Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig. Något kreativt manifesterar sig igenom dig. Ha tillit och självförtroende, du klarar det du vill göra.

 

Skorpionen

Du gör ett val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Ditt arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ansvarig, ledare, föreståndare, agent eller regissör.

 

Skytten

Två olika situationer kan uppstå, eller båda. Antingen så påverkas du av det vackra, skönhet eller ytlighet på någon nivå. Eller så får andlighet, gammal visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft eller din intuition en större betydelse för dig just nu. Snart sker ett nästa steg i något du vill vidare i. Du får även ett stöd från en grupp eller större organisation. u är mer självständigt just nu, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar. Du står inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig att ta ett steg tillbaka så att beslutet komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit.

 

Stenbocken

Du gör ett val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt. Det ligger ett fokus på att vilja känna glädje och du väljer just nu den vägen. Du väljer att se vad du har och vad som finns för dig att växa i. Ärkeängeln Michael hjälper dig framåt.

 

Vattumannen

Just nu så är du lite velig och du vet inte vilket ben du ska stå på, vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du förhastar dig. Var öppen för att ta emot av universums överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg. Ärkeängeln Micheal hjälper dig just nu med din inre vision och intention. Du får vägledning i hur du ska manifestera det i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

Fisken

Det sker på gott eller ont någon oväntad händelse just nu. Det kan även vara så att i stället för en större så är det är flera mindre händelser som påverkar. Behöver du stöd just nu så kommer det din väg. Du är dessutom kreativare än vanligt. En tanke, situation, handling, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig starkt just nu. Något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat, har redan hänt eller så repeterar sig något från det förflutna. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv. Idéerna och tankarna som kommer din väg just nu är din andliga vägledares svar på dina böner så ta dem på allvar. Så var uppmärksam på tecken och händelser som vägleder dig framåt.

 

Kram och namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot  v20 (14-20 maj) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *