Veckans Astro/Tarot v25 – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen (19-25 juni)

Läs detta först:


Så här fungerar det:

♦ Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som finns. Därför är dessa förutsägelser unika för för varje person.

♦ VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig veckor. Energierna står alltid i proportion till det.

Väduren
En kvinna finns runt dig denna vecka och hon kommer att påverka dig i en positiv riktning vilket du kommer att se inom de närmsta veckorna.

Oxen
Du är ute efter en förändring som är kopplat till ditt hem eller din hemsituation men denna vecka är inte den rätta för förändring.

Tvillingen
En möjlighet kommer din väg denna vecka även om den inte helt faller på plats just nu. Ha tillit och tålamod till situationen.

Kräftan
Ge inte upp, fortsätt att tänka positivt. Det är dags att släppa och rena din kropp, dina tankar eller ditt sinne. Du kommer snart att se att det leder till något bättre.

Lejonet
Denna vecka så kommer det in en ny väg eller så ser du något ur ett nytt perspektiv. Det ligger ett tydligare svar runt detta i samband med en födelsedag eller ett födelsedagsfirande.

Jungfrun
Din styrka leder till ett positivt utslag denna vecka, det ligger ett lugn runt själva lösningen.

Vågen
Detta är ingen tid för att försöka kontrollera något eller någon. Släpp taget och du kommer att se att allt löser sig på ett positivt och fredligt sätt.

Skorpionen
Denna vecka ska du ha tillit och tålamod. Det du önskar eller väntar på är inte riktigt här ännu. Det finns saker som måste falla på plats först som du just nu inte ser. Det kommer ett ja från dig eller någon annan denna vecka.

Skytten
Vänta, det finns ingen anledning till att ha bråttom eller att oroa sig denna vecka. Allt kommer så småningom om att hitta sin väg.

Stenbocken
Släpp på kontrollen så ska du se att du kommer att bjuda in till en positiv förändring denna vecka. Något kommer att omprövas.

Vattumannen
Stanna inte upp, fortsätt! Det ligger en resa runt dig denna vecka, kort eller lång, nu eller under planering. Det kan även vara någon annans resa som påverkar dig. Detta är en vecka som är positiv för meditation.

Fisken
Denna vecka kommer inte med någon större förändring eller så sker en förändring på ett annat sätt än du tänkt dig. Meditation kan ge dig svaret du söker.

Kram och namaste Vivi

6 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v25 – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen (19-25 juni)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *