Veckans Astro/Tarot v3 (15-21 januari) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Köp Vivis bok – klicka på någon av länkarna!

•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se 
 

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

När man spår för en väldigt kort tid så är det oftast mindre detaljer man ser.

 

Väduren

En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar i dig denna vecka. Det kan även vara en moder. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen. Håll ögonen och öronen öppna, du kommer denna vecka få ett tecken så du vet vad du ska göra eller hur du ska förhålla dig.

Oxen

Du och de du älskar är inne i en trygg fas och ni har beskydd. Det kan gälla en speciell situation eller rent allmänt. Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal eller något rättsligt. Du befinner dig på en speciell kraftplats, det kan innebära att du finner en ny plats som känns rätt för dig eller så lägger du fokus på att miljön du är i ska ge dig en skön känsla och positiv energi. Det kan även vara så att du befinner dig på en magisk plats för ritualer. Ett nej kommer din väg eller så är det du som säger nej.

Tvillingen

Du är mer självständigt denna vecka, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det kan även ligga en utbildning just nu eller så tar du till dig ny kunskap. En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar med ett nej, från dig, henne eller någon annan. Det kan även vara en bästa vän. En situation som har varit motig eller jobbig förbättras.

Kräftan

Avtal, förverkligande, kontroll och stabilitet är sådant som är aktualiseras just nu. Antingen så sker det lite av varje eller så är det en av dessa sakerna som får en större betydelse. Hemmet står i centrum, vill du göra en förändring i ditt hem så sker något nu, det kan gälla heminredning, jobba hemma eller ngt annat som har med hemsituationen att göra. Harmoni, balans, estetik, konst eller inredning har också en starkare betydelse för dig nu. Fortsätt vara positiv och tro på dig själv och det du gör.

Lejonet

En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller passionerad i det hon gör som påverkar i dig denna vecka genom att en situation förbättras. Det kan även vara en modersfigur. Något sker i anslutning till en ledighet eller ett lov. Kan även vara en planering. Det finns ett väntande eller en avvaktan, just nu väntar du in något men tiden är inte riktigt i fas ännu så det sker inte denna vecka.

Jungfrun

Hello to the new – Något blir klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Du känner tillit inför framtiden då du känner att något faller på plats, och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg. Du väljer riktning. Var öppen för att ta emot av universums överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg.

Vågen

Din hem är din borg är ett uttryck som just nu stämmer bra på dig, eller så befinner dig på en speciell kraftplats som känns betydelsefull och som ger dig en form av trygghet. Det finns även en stark kontakt med gudinnan i dig eller över dig och du skapar ett altare för tillbedjan eller ett ihopsamlande av kraftföremål som stärker dig. Det finns ett beslut, avtal eller kontrakt som får en ny eller ytterligare betydelse denna vecka. Något ligger perfekt i tiden för dig just nu så tveka inte.

Skorpionen

Du är mer självständigt just nu eller så har du ett behov av att dra dig lite undan, kanske vill du vara mer för dig själv. Det kan även innebära att du har mycket fokus på dig själv och det du håller på med. Stark jag-kraft. Det ligger mycket tankar och funderingar denna vecka och kanske blir det inte så mycket gjort just nu. Sådant som har betydelse denna vecka är tankar, drömmar, skapande skrivande eller något som du varit omedveten om som nu kommer upp till ytan. En positiv förändring sker. 

Skytten

Familj, kärlek, lycka, glädje, gemenskap, träffar, sammankomster och festligheter får en betydelse just nu. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet som visar på att ett samarbete på något plan är extra betydelsefullt. Lärdomar och insikter som kommer via en kvinna. Antingen så står du i något lärande just nu eller så lär du själv ut. Du återhämtar dig från något eller så vilar du upp dig denna vecka.

Stenbocken

Det är viktigt för dig att känna dig trygg och du har din egen plats där du hämtar din kraft ifrån just nu, du kanske även gör någon ritual som stärker dig. Det ligger även ett beslut som får en större betydelse för dig denna vecka, det kan komma från dig eller någon annan. Lyssna inåt. Du har även framgång inom något som just nu är viktigt för dig. Kärlek, vänskap, familj och gemenskap ligger i fokus denna vecka och en situation eller relation går igenom en förändring till det bättre.

Vattumannen

Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå, det kan även innebära att du övar på något, går en kurs eller en utbildning. Familj, vänner och någon rolig samvaro eller fest får en större betydelse denna vecka. Du känner en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i. Det finns även en förlåtelse som behöver ske, antingen inifrån dig själv eller så handlar det om andra. Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst.

Fisken

En vecka med lärdomar och insikter som kommer från en kvinna. Om du är en kvinna så kan det även vara du själv som lär ut. Vänner, gemenskap, hemmet, familj och trygghet är extra viktiga för dig just nu. Det kan även vara så att du själv upplever att de du älskar bryr sig extra mycket om dig. Du har skapat en grund som du nu kan åstadkomma mer utifrån. En positiv förändring sker.

 

Kram och namaste Vivi

7 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v3 (15-21 januari) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. Tack för den vägledning jag fått sedan jag började läsa ditt astro. Jag har ett stort val att ta ställning till nästa vecka som både skapar oro och fjärilar i magen. Efter att ha läst veckans astro känner jag tillit i vad som komma skall. 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *