Veckans Astro/Tarot v30 (24-30 juli) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v30 (24-30 juli) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

Väduren

 En ny positiv känsla uppstår denna vecka. Det ligger ett skrivande runt dig, antingen så är det du eller någon annan. Det kan vara i både form av meddelande eller dokumenterande. Änglarna ber dig att kommunicera tydligt, om du vill något så måste du säga det annars kan du bli missförstådd eller inte lystnad på.

Oxen

Solen skiner över dig denna vecka, antingen rent fysiskt eller så känner du glädje och positivitet. Något oväntad positivt kommer din väg. Änglarna ber dig att vara öppen för att tänka om eller ändra en uppfattning.

Tvillingen

Låt dig inte nedslås av bakslag, använd dig av den känslomässiga energin för att få kraft att sätta kurs framåt. Ny positiv känsla kommer in. Änglarna säger att du ska vara öppen för överflöd, tro att det finns för dig och öppna upp.

Kräftan

Det ligger ett beskydd runt dig denna vecka gällande ditt hem och din familj. Du får även ekonomisk rådgivning, en idé, tanke eller vägledning från dig själv eller någon annan. Antingen så är det en man i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig lite extra denna vecka. Änglarna säger att något sker nu som ligger rätt i tiden.

Lejonet

En kortare resa över tid eller plats sker i tanke, planering eller rent fysiskt. Du går framåt i något utan att tveka, lita till att det finns stöd i det du önskar. Änglarna säger att det gynnar dig att söka svaren genom att meditera, du behöver lugn och rå för att höra dig själv.

Jungfrun

En vecka som bjuder på mer känslighet och lyhördhet, kan även innebära mer kreativa uttryck om det ligger för dig. Det ligger ett lärande i något, antingen så sker det nu eller så står du i en planering denna vecka. Änglarna säger att denna vecka blir lugnare och du kommer att få en starkare kontakt med dig själv, dina tankar och önskningar.

Vågen

Det ligger ett meddelande eller en kommunikation denna vecka som visar på att något är på gång, något håller på att ske. Studier och lärande ligger just nu som en högre mening, kallar det på dig så tveka inte. Änglarna säger att du väntar in mer information, allt har ännu inte visat sig.

Skorpionen

Lycka, tur eller flyt ligger i din väg på något sätt denna vecka. Du manifesterar även något kreativt, lita på dig själv och att du har vägledning. Änglarna säger att du nu ska vara bestämd och inte tveka.

Skytten

Ett meddelande som har eller får en betydelse kommer din väg, antingen via mail, sms, tele eller brev. En positiv nyhet! Något du önskar kommer din väg. Änglarna säger att du inte ska vara rädd för att be om hjälp.

Stenbocken

Någon form av ny grund eller planering är aktuell nu. Det ligger start med kommunikation och stöd i grupp eller bland vänner denna vecka. Änglarna säger att du ska ta det lugnt, glöm inte att återhämtning är viktigt.

Vattumannen

Gemenskap ligger starkt denna vecka, i kärleken så ligger det extra känslor och kanske till och med uppvaktning. Du når ut på ett nytt sätt. Media får en betydelse för dig. Änglarna säger att något du önskar eller väntar på sker snart.

Fisken

Just nu så ligger dina intressen starkt, antingen så ägnar du dig åt något du tycker om eller så upptar du något sedan gammalt. Du får en inre vägledning som du ska lita på då den är sann. Lita på dig själv. Änglarna säger att du ska vara klar och tydlig i din kommunikation för att du ska bli förstådd.

Kram och namaste Vivi

2 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v30 (24-30 juli) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *