Veckans Astro/Tarot v32 (6-12 aug) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen – kärlek, arbete & allmänt

Lyssna gärna på min och Lilis intressanta podd – Attraktionslagen 2.0

Vi fördjupar oss i attraktionslagen, bidrar till att höja medvetandet och bjuder på helt nya verktyg för den personliga utvecklingen samt visar på en möjlig väg fram som kan leda till att man kan bli den man önskar och göra det man vill.

 

 

Veckans Astro/Tarot v32 (6-12 aug) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen – kärlek, arbete & allmänt

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Din energi just nu är lite lägre än vanligt så ta hand om dig och glöm inte att vila, eller så känner du dig oengagerad. Det kan bero på att du är inne i reningsprocess och detoxar dig och släpper sådant som du känner dig färdig med eller är ohälsosamt för din kropp, hälsa, dina känslor eller ditt sinne. Lyssna på dig själv så vet du vad du behöver och vad du behöver göra för att skapa ett bättre mående. Var öppen för att ta emot av universums överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg.

 

Oxen

En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. n situation eller relation förbättras, det kan även innebära en bättre hälsa. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du står även i något nytt projekt som nu växer sig starkare.

 

Tvillingen

Du känner av en stress på någon nivå just nu vilket ger dig en känsla av kraftlöshet. Samtidigt så går du igenom en process som leder till ett bättre mående, det kan även vara en relation som förbättras. Något som har känts trögt eller jobbigt blir nu till det bättre. Healande står i fokus och du kanske själv ger prov på den kunskapen. Nu handlar det om att att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld. Det gäller även i kontakten med andra människor. Så du kan påverka vad som sker i din yttre värld genom hur du själv förhåller dig, du kommer att se något resultat på detta denna vecka. Ta till dig den lärdomen eller upplevelsen. Det inre går igen i det yttre. Mikrokosmos och makrokosmos.

 

Kräftan

Det kommer något positivt din väg som är ekonomiskt fördelaktigt, på någon nivå så ger det dig en utdelning eller höjer ett värde. Det kan även vara ett besked. Det kan också röra sig om gåvor, vinster eller presenter. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som har en betydelse för dig kommer också din väg. Det finns även en starkare kontakt till naturen, dess grödor, växtlighet, blommor eller en utomhusvistelse. Du drar till dig efter hur du fokuserar. Positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan.

 

Lejonet

Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare så du ser över nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står troligtvis i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare. En situation eller relation helas. Runt hälsan för dig eller någon närstående ligger det positiv energi som på något plan innebär en förbättring. Det kan även vara en bra vecka att utveckla sina egna healande förmågor. Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

 

Jungfrun

Något ligger runt dig just nu som faller på plats, får en nystart eller går in i en ny fas i mars nästa år. Harmoni, balans, estetik, konst eller inredning har även en starkare betydelse för dig nu. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som har en betydelse för dig kommer nu, det kan vara något du väntat på. Det finns också en starkare kontakt till naturen eller en utomhusvistelse. Din yttre värld reflekterar din inre värld så ge dig tid att känna efter vad du egentligen känner eller tycker för det är utifrån det som du kommer att manifestera. För bästa resultat så måste du vara ärlig mot dig själv för annars får du andra resultat än vad du önskar.

 

Vågen

Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig. Var öppen för att ta emot av universums överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg.

 

Skorpionen

En kort resa över tid eller plats ligger i fokus, antingen så sker den under denna perioden eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en tid där du finner svar på något och du tar också tag i något som för dig är viktigt. Du är mer självständigt just nu eller så har du ett behov av att dra dig lite undan, kanske vill du vara mer för dig själv. Det kan även innebära att du har mycket fokus på dig själv och det du håller på med. Stark jag-kraft. Skrivande, författande, journalskrivande eller att skriva brev eller mail ligger i fokus. Det är något som kommer till uttryck som förmedlas vidare. Det kan ske nu eller så skapar man inför framtiden. Ett bra tillfälle att uttrycka sina tankar, idéer och känslor i skrift.

 

Skytten

Det som ligger i fokus just nu är ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. En ny grund läggs inför framtiden. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. En tid för en paus eller vila. Du tar det lite lugnare än vanligt då det är en stark period för meditation och inre frid. Ta dig tid att lyssna inåt. Idéerna och tankarna som kommer din väg just nu är din andliga vägledares svar på dina böner eller frågor så ta dem på allvar. Så var uppmärksam på tecken och händelser som vägleder dig framåt. En bra period att söka svar genom meditation eller kanalisering.

 

Stenbocken

En kort resa så sker eller så planeras eller diskuteras den. Du finner nu svar och tar tag i något som för dig är viktigt. Det är också möjligt att du väljer väg just nu så lyssna inåt för svar. Antingen så påverkas du av det vackra, skönhet eller ytlighet på någon nivå. Eller så får andlighet, gammal visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft eller din intuition en större betydelse för dig just nu. Snart sker ett nästa steg i något du vill vidare i. Du får även ett stöd från en grupp eller större organisation. Du har själv makten nu att genomföra det du önskar eller har startat upp. Lita till dig själv och att du har kraften till att göra de förändringar du behöver. Du har även förmågan att finna den lösningen som är bäst för dig eller situationen du står i.

 

Vattumannen

Vänner, gemenskap, hemmet och familj är extra viktigt för dig, du lägger ner tid och energi på att skapa en trygghet och positiva känslor. Det kan även vara så att du själv upplever att de du älskar bryr sig extra mycket om dig. En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Ärkeängeln Michael ger dig just nu en tydlig vägledning så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska gå. Du känner en växande motivation, mod och självförtroende vilket leder dig till att göra en förändring. Du är på rätt väg!

 

Fisken

Det sker någon form av förnyelse för dig denna vecka. Något oväntat kommer och ger en ny stabilitet. Det kan även innebära en kurs eller utbildning. Nya möjligheter ligger runt ditt arbete eller ett projekt då något skiftar på ett positivt sätt. förändring sker vilket kan innebära att det hela kan ta en ny riktning. Vill du ha ett nytt arbete eller komma igång med ett projekt så är detta en bra tid att ta itu med det. Det finns också en stark kärlek till dig så öppna upp för att kunna ta emot så kommer du lättare kunna ge i din tur. Gemenskap och relationer ligger i fokus och har du en relation så förstärks kärleken. Är du singel och vill träffa någon så är det en bra tid att hålla sig framme. Det kan vara allt från en oskyldig flört till en dejt eller förälskelse som kan ske nu.

 

 

6 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v32 (6-12 aug) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen – kärlek, arbete & allmänt

  1. Hej! Lyssnade just på Podcasten Attraktionslagen och funderar på låten i slutet, finns den låten att få tag på? Skulle vilja ha den i mobilen 🙂 mvh Rosa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *