Veckans Astro/Tarot v33 (14-20 augusti) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot  v33 (14-20 augusti) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

Väduren

Denna vecka är inte rätt tid för något du önskar eller hoppas på. Lyssna till din intuition så vägleder den dig framåt till den rätta lösningen och tiden. Natur, grönska eller naturliga essänser stärker din healande kraft.

Oxen

 Något positivt i ditt liv blir färdigt om ca 1 år, du behöver inte ha bråttom. Eller så blir det en fortsättning på något som du tar tag i denna vecka. Allt är ännu inte klart, ha tålamod. Din hemsituation förbättras, det kan handla om flytt, inredning, arbete hemifrån eller själva miljön.

Tvillingen

Vänta lite, ha inte bråttom, rusa inte in i något denna vecka. Det finns en person eller människor runt dig som vill dig väl och hjälper dig. Fortsätta tänka positivt, det gynnar dig bäst. Du visar vem du är och skiner lite extra denna vecka.

Kräftan

Släpp taget och/eller säg nej. Detta är en vecka som bjuder på återhämtning så tänk på dig själv. På något sätt så stärker du din fysiska kropp.

Lejonet

Ett JA kommer din väg eller så är det du som säger JA. Var bestämd så kommer något du önskar att ske eller trilla på plats inom de närmsta veckorna. Du njuter i ditt hem och förbättrar något hemma.

Jungfrun

Ditt mående förbättras på någon nivå. En information som du söker kommer din väg. Du säger nej eller så är det någon runt dig som säger nej. Var förlåtande och låt dig inte dras in i drama.

Vågen

Sätt ner foten för det som du inte vill. Fortsätt framåt. Det ligger en förlåtelse runt dig på någon nivå, antingen så förlåter du eller så är det någon annan. Du är mer självständig eller så tar du egentid denna vecka.

Skorpionen

Nu är inte den rätta tiden att agera åt ett nytt håll, säg nej eller så möter du ett nej. Däremot så är det rätt tid att gå vidare i något som redan finns. En förbättring sker i ditt liv denna vecka jämfört med föregående vecka.

Skytten

Du finner dina svar i tystnaden, meditera, yoga, kontemplera eller var i någon annan stillhet så att du hör dig själv. Det händer saker runt dig, något du önskar sker inom några veckor och något annat inom några månader. Ha lite tålamod.

Stenbocken

Det finns en eller flera hjälpfulla personer i din omgivning så be om hjälp. En positiv förändring sker denna vecka.  Du och de du älskar har beskydd.

Vattumannen

En ny väg öppnas upp och förändrar något till det bättre. Du överväger eller gör en omprövning av något, lyssna till dig själv. Det sker en förändring gällande kost eller mat. Eller så kan det vara så att en trevlig middag sker.

Fisken

Du säger JA till något eller så kommer ett JA din väg. Det ligger även en kompromiss denna vecka. Kärlek och/eller romans ligger starkt denna vecka. Du lämnar även något bakom dig som du upplever inte gynnar dig.

Kram och namaste Vivi

6 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v33 (14-20 augusti) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. Wooow, låter verkligen positivt – att äntligen…….. ser fram emot veckan och är öppen för den
    Namaste
    Tina

  2. Ok ser fram emot om jag någonsin ska finna den rätte mannen i mitt liv, en som inte har en annan också?

  3. Måste bara säga att jag älskar din pod!! Den har snabbt seglat upp som en favorit. Så välarbetad, proffsig och superintressant. Har bokat tid hos en kvinna för healing som du hade som gäst. Hoppas verkligen inte du slutar sända?! Kanske kunde Seth speaks avhandlas. Där finns det en hel del intressanta ämnen. Skulle vara jätteintressant och höra din åsikt även där. Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *