Veckans Astro/Tarot v39 (25sep-1okt) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot  v39 (25okt-1okt) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Läs detta först:
Så här fungerar det:

♦ Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.
♦ VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

När man spår för en väldigt kort tid så är det oftast mindre detaljer man ser.

Väduren

Familj, vänner och att umgås ligger i fokus. Något ligger perfekt i tiden denna vecka. Håll inte inne med vad du tänker och känner, endast genom att säga det högt så kan du nå ut och få andra att lyssna, universum hör dig.

Oxen

Socialt umgänge i någon form får en betydelse. Familjen och/eller vänner är viktiga. Det ligger också tankar eller ett agerande gällande hälsosam kost. Du tar tag i något, något startar upp denna vecka, agera!

Tvillingen

Det ligger en känslomässig vila denna vecka, ingen vecka som gynnar dejtig såvida du inte redan har en fast relation. Tveksamt om just kärleken får ditt fokus denna vecka. Det ligger dock kärlek i någon form runt dig, det kan vara från en partner men även kärleken från dig själv, vänner eller familj. Du är bestämd av dig eller gällande någonting speciellt.

Kräftan

Du tar denna vecka tag i någonting. Det kan även ligga en kortare resa just nu eller så planeras den. Något är upp till dig, det kan gälla ett beslut, hur du vill göra eller hur du vill ha någonting. Tillåt dig att även ta emot, det förstärker nämligen din energi, intuition och förmåga att ge tillbaka till andra.

Lejonet

Det ligger ett eget val framför dig denna vecka, du gör som du vill. Det finns också en stark medkänsla, antingen så kommer det till dig eller så ger du ut till någon annan eller andra. Du kommer även att vända dig till någon/några och fråga om något.

Jungfrun

En avvaktan eller väntan finns där nu, något faller inte på plats denna vecka. Du har ett drag av äventyrlighet, våga, ta en risk! Du lyckas även med något du företar dig.

Vågen

Det ligger en begränsning på något plan denna vecka, stressa inte upp dig över det utan låt veckan passera så kommer det in nya energier. Samarbete, gemenskap eller kärlek ligger gynnsamt, att göra något tillsammans med andra får dig att må bra. En möjlighet kommer din väg, se den och fånga den!

Skorpionen

Ett samarbete eller avtal är gynnsamt denna vecka. Antingen så kommer det till eller så uppstår det. En kvinna får dig att må bra. Gynnsamt att få healing eller arbeta med healing om du är en kvinna just nu. Överflöd i någon form kommer din väg.

Skytten

En kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell påverkar. Det kan även var du själv om du är kvinna som agerar i den energin. Något som ligger perfekt i tiden denna vecka, gå vidare i detta. En möjlighet öppnar upp sig för dig.

Stenbocken

Det finns denna vecka en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel, snabb i tanken eller intellektuell som påverkar i dig. Det kan även vara du i den energin. Du följer något med hela ditt hjärta, du är mer ärlig mot dig själv med vad du verkligen vill. Något eller någon trycker på ”vänta-knappen”.

Vattumannen

Du står i ett val, kanske känner du dig lite velig? Du måste inte välja just nu om du inte vill. Lyssna på din kropp och känn in vilken cykel den befinner sig i och vad den behöver. Något som du väntar på eller önskar sker inom de närmsta veckorna.

Fisken

Familj, vänner och/eller gemenskap ligger i fokus. Du är mer självständig just nu och du står stark i dig själv, kanske tar du dig lite egentid. Kan även innebära att du arbetar mer självständigt. Be om råd, tips eller hjälp. Någon finns där för att bistå dig.

Kram och namaste Vivi

2 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v39 (25sep-1okt) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. Ja du Vivi vännen. Jag hoppas verkligen att slutet närmar sig för alla otrevligheter som denna vår,sommar har fört med sig. Samtidigt är jag tacksam för dessa svårigheter har ytterligare förstärkt min intuition och gjort mig än mer ödmjuk för nya lärdomar av livet Som häxapexa får man inte glömma att ge tillbaks det man fått skörda. Blessed be.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *