Veckans Astro/Tarot v7 (12-18 feb) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

Veckans Astro/Tarot  v7 (12-18 feb) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!
När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren
Energin denna vecka kan ta sig lite olika uttryck, antingen så klarar av något som gör att du känner dig nöjd, eller så står du i en avslutningsfas för att snart gå in i en ny. Det kan även vara så att du kommer fram till något önskat eller så har du nått något mål.
Du renar även ditt sinne vilket kan innebära att du släpper en negativ tanke eller känsla om något eller någon från ditt förflutna som du sitter fast i. Eller så går du igenom en reningsprocess kroppsligt, själsligt, känslomässigt eller i din kost och släpper det som du känner dig färdig med.
Du fortsätter framåt och fortsätter känna positiva känslor för något eller någon.

Oxen

Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. Det kan också vara så att du får nog av något och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort.
Det finns ett starkt igångsättande denna månad. Du får även mer kraft, ork och energi. Ett arbete, projekt eller liknande kommer igång.
Något du väntar eller hoppas på ligger inte riktigt i tiden denna vecka.

Tvillingen
Du känner av en stress på någon nivå denna månad vilket ger dig en känsla av kraftlöshet.
Du har förmåga att just nu att manifestera något du önskar, och en positiv förändring kommer din väg.
Det är även en tid för en paus eller vila, stressa inte utan bjud in lugn, ro och fridfullhet i din kropp och ditt sinne.

Kräftan
Just nu så är du lite velig gällande något, du vet inte riktigt vad du vill eller vad du ska göra.
Inom något annat så står du i stället på dig för vad du vill och tycker, och går bara med på sådant som känns bra för dig. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla.
Du har en positiv känsla som bär dig framåt.
Du är mer självständigt denna månad eller så har du ett behov av att dra dig lite undan, kanske vill du vara mer för dig själv. Det kan även innebära att du har mycket fokus på ditt och det du håller på med. Stark jag-kraft.

Lejonet
Du står i en början av något eller inför en ny väg så ha tålamod med dig själv och processen som du står i och ge inte upp.
Du känner även en stress som gör att du tappar energi.
Det finns en relation som påverkar dig, det kan även vara din egen. Ett samarbete eller en stark gemenskap med ett gemensamt mål får också en betydelse för dig denna vecka.
Det kommer en lösning din väg som ger dig en känsla av frid eller fred.
Jungfrun
Du har tur och flyt med något just nu och något som du önskar kommer din väg. Denna veckan blir bättre än den förra. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse.
En yngre kvinna eller ett barn påverkar dig på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn, eller en flicka från barndomen.
Hjälp eller stöd kommer din väg.

Vågen
En förändring i hemmiljön, hemarbete eller något som involverar en hemsituation ligger starkt i fokus denna vecka. Det kan även innebära en ny start av trygghet och stabilitet, eller gälla den fysiska kroppen, en löneförhöjning eller liknande.
Det kommer ett skrivet eller kommunikativt meddelande din väg som påverkar dig. Du är dessutom mer kreativ än vanligt, det kan innebära att du uttrycker dig i någon konstform, i ord eller genom att låta dig inspireras av någon annans uttryck.
Något är upp till dig!

Skorpionen
Du står upp för vad du vill och känner och gör bara sådant som du verkligen vill. Du lyssnar på dig själv och låter dig vägledas av din känsla.
Du söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något, kanske har du ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något bekräftas.
Ett positivt överflöd kommer din väg.

Skytten
Familj, lycka, glädje, gemenskap, träffar, sammankomster och festligheter får en betydelse just nu.
En yngre man, pojke eller son påverkar ditt liv på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras eller tänks på.
Du ska inte ha bråttom just nu utan vänta in rätt ögonblick.
En situation eller relation förbättras, det kan även innebära en bättre hälsa. Något som har känts jobbigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst.

Stenbocken
Du söker eller får till dig ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod.
Två olika situationer kan uppstå, eller båda. Antingen så påverkas du av det vackra, skönhet eller ytlighet på någon nivå. Eller så får andlighet, gammal visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft och intuition större betydelse för dig. Dessutom så sker snart ett nästa steg i något du vill vidare i.
Du tar del av något överflöd.

Vattumannen
Din energi är lägre än vanligt, så ta hand om dig och glöm inte att vila.
En vecka med lärdomar och insikter som kommer via en kvinna. Antingen så står du i något lärande just nu eller så lär du själv ut.
Ett nej kommer din väg eller så är det du som säger nej.
Du har möjligheten att manifestera något du önskar eller något som du har planerat.

Fisken
En yngre person påverkar dig på någon nivå. Det kan vara i nuet eller någon från det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Eller så är det någon som agerar extremt barnsligt och omoget och på så sätt påverkar dig.
Du påverkas av det vackra men också av det djupa inom dig och andlighet eller gammal visdom kommer upp till ytan. Även kvinnlig kraft och din intuition får en större betydelse för dig just nu. Snart sker ett nästa steg i något du vill vidare i.

Kram och namaste Vivi

 

4 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v7 (12-18 feb) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. <3 Tack för en mycket stämmande i nuet läsning. Fortsätter framåt. <3 Tack. Det stämmer på Kräftan. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *