Vem gillar inte en massa synder?

Vem gillar inte en massa synder? Är dom dessutom förbjudna så är dom ju helt fucking omöjliga att motstå! Tycker det är lite sniket av Gud att inte kunna bjussa på lite synder. Är det nästa skärselden som gäller nu eller? “Dom sju dödsynderna”…been there done that…rejält!

HÖGMOD- Kommer väl före fall? Att jag har druttlat omkull rejält i den satans slajmiga nedförsbacken är det ingen snack om …kravlar fortfarande omkring i lerpölen och försöker ta mig upp! Så det innebär nog att jag bör ha ha haft ett visst mått att högmodig oxå antar jag. Kunde man ju aldrig tro med den ödmjuka framtoning jag har?

AVUND-Tycker faktiskt det här med avund är helt fucking underskattat. Hur ska man annars kunna ta sig till toppen från botten om det inte finns några som man inte tycker förtjänar att ha det bättre än man själv? Nu snackar vi morot! Allt mitt är mitt och allt ditt är oxå mitt…jävligt snart! Missundsamhet Is The Shit som vi säger här uppe från toppen!

VREDEN- NU snackar vi bränsle!! En rejäl fucking ilska funkar som rena tändvätskan på dom flesta av dödsynderna. Det är inte viljan som försätter berg…det är fan i mig ilskan!

LIKGILTIGHET- Som jag brukar säga, varför bry sig? Fuck you funkar oxå! Talk to the hand…eller min fucking ryggtavla när jag är på väg ut och bort……..

FROSSERI- Mycket vill alltid ha mer…..mest…av ALLT! Speciellt om det kommer med chokladbollssmak….

LUST- Fan trodde den tillhörde “sjunde himlen” och inte dom “sju dödssynderna”. Aldrig får man vara riktigt glad….

För er som påstår att ni inte har hängivit er åt alla dom här synderna finns en åttonde….lögnen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *