Vilken tarotlek ska man välja?

Jag får ofta frågan vilken tarotlek man ska välja? Jag brukar då säga att man ska välja en som man gillar, en tarotlek är som en förlängning av en själv, och man måste känna att den “talar till mig”. Så en tarotlek som talar till mig behöver inte nödvändigtvis tala till någon annan. Rider -Waite som kanske är världens mest populära tarotlek “talar” inte alls till mig, jag tycker den är trist och intetsägande, men det är bara min upplevelse, det är bara sant för mig. Så se, känn in, och låt dig dras till den tarotleken som passar dig.

En del fastnar så starkt i en tarotlek så de aldrig byter, eller så har de en som grundlek som de sen alltid återkommer till. För min del så har jag märkt att jag byter lek när jag går in i en ny fas. När mina energier höjs eller förändras så hör inte den gamla leken längre hemma hos mig energimässigt. Jag brukar aldrig heller gå tillbaka till en gammal lek (inte så här långt iaf, men vem vet i framtiden?). Att byta tarotlek är inget jag planerar utan det bara sker. Jag brukar sen efteråt förstå varför jag skaffade en ny.

Rider -Waite

En av mina favortitlekar just nu, Gilded Tarot

2 thoughts on “Vilken tarotlek ska man välja?

  1. Jag älskade den nedersta. Om du frågar mig, är det den.

    Förresten, du som gillar fina grejer precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *