Vivi har lagt tarot för Sverige 2018 – Vi är på väg in i positivare energier

Sverige 2018

 

Under 2018 kommer det fortfarande att handla om de frågorna som har varit akttuella under 2017, och vi arbetar på att förbättra vårt land.
Även fast många kanske inte känner det så just nu så finns det en stark kärleksgrund i vårt samhälle och vi bryr oss om varandra. Vi har byggt upp något starkt som man inte så lätt blåser omkull.

-Det finns mycket tankar, funderingar och känslor som kommer upp till ytan och som kommer ta sig uttryck i skrift.
-Kvinnor kommer att göra skillnad och de tar både mer plats och tydligare ledarskap.
-Vi kommer ut och möter verkligheten på ett nytt sätt och många kommer att välja att rösta.
-Vi visar vilka vi är och vad vi tror på oavsett vad andra tycker.
-Vi vågar och tar risker för det vi tror på vilket skapar förändringar.
-Vi får en starkare kontakt till naturen vilket får oss att engagera oss. I det så möter vi på motstånd utifrån. Alla är inte där vi befinner oss.

2017 var präglat av kamp och överlevnad. Vi satte alla på oss våra rustningar för att ge oss ut på våra egna utvalda strider. 2018 kommer med nya energier och vi lägger den värsta kampen bakom oss och släpper taget om en stor börda. Överlag så kommer många av oss att släppa taget om det som inte längre gynnar oss. Ju mer man är med i processen gällande att släppa taget och inte motarbetar det som sker, ju bättre resultat får man personligen. Så håll inte fast vi det som inte längre känns rätt oavsett om det gäller något i ditt liv eller politiskt.

Som land så lyckas vi bra och tar på oss en mästarroll, det finns mycket klokhet och visdom som används och visas upp för omvärlden. Omgivningen ser på oss med förståelse och de förstår vår logik och vision som även klarnar för oss själva.
Lite oväntat så påverkas vi starkt av ett land med en kvinnlig beslutsfattare vilket ger mer utrymme för glädje, spontanitet och äventyrlighet för oss.

 

Politiskt kommer en man som på någon nivå påminner om en guru att visa oss vägen, han är lite okonventionell till det yttre eller inre och det känns som att vi inte riktigt ännu förstår vidden av vem han är. Antingen så har han hållit en låg profil ett tag eller så kliver det fram en helt ny person. Han sticker i alla fall ut.

 

Det finns även starka kvinnliga energier där flera kvinnor i starka positioner kommer att lyckas med det de gör för oss gällande trygghet, skola och ekonomi. En kvinna kommer att segra runt månadsskiftet oktober/november vilket levererar ett positivt besked.

Period 1  (Jan-april)
– Naiviteten släpper på många håll och vi vågar mer än vanligt. Det spirar en ny positiv känsla under ytan.
– Det sker också positiva förändringar angående skola och utbildning där en kvinna påverkar riktningen.
-Kost och hälsa har diskuterats i stugorna men nu sker något som får oss att kliva ut på ett helt nytt sätt. De som arbetar med alternativa metoder visar sin individualitet och tillåter sig att skina på ett nytt sätt. En tystnad släpper.

 Period 2 (maj-aug)
– En ny vision visar sig för oss och jag ser det som att valkampanjen kommer att få oss att se nya positiva möjligheter oavsett var vi står, troligen börjar många redan här förstå vilka som kommer att vinna valet. Sverige går samman och splittringen blir inte lika stor som tidigare.
– Ekonomin går igenom ett positiv fas. Som jag ser det så kommer valrörelsen starkt påverkas av det som kvinnor ser som viktigt och ekonomiska frågor. En trygg och stabil kvinna vinner mångas förtroende.
-I anslutning till Sveriges nationaldag så kommer det ett svar till svenskarna angående ett eget val.
—–

Period 3 (sep-dec) –
– En händelserik period och de nya vinnarna i valet kommer nog i början att få det hett om öronen. Det finns en fokuserad energi där man vill åstadkomma resultat omgående.
– Det sker en ekonomisk omstrukturering för landet.
– December är en månad där vårt engagemang för andra visar sig.

I stort så går vi in i ett år där landet kommer att segra och växa sig starkare.

10 thoughts on “Vivi har lagt tarot för Sverige 2018 – Vi är på väg in i positivare energier

 1. Gott Nytt År!!!med önskningar om det allra bästa till dej och din familj Vivi.
  Tack för din artikel om vårt land, intressant läsning😊

 2. Jag som rest mycket i värden ser att kärlek och förståelse för människor fattas.Det ekonomiska och matrealistiska är viktigast för många. Och systemet här i sverige kommer inte hålla. Människor svälter i värden istället för att hjälpa varandra så lägger man pengar på onödiga saker i samhället. Jordens resurser är gratis.Ändå svälter människor och kan inte få sjukvård pga fattigdom.Jag är nöjd när jag ser resultat över hela Jorden. Det är dags att vakna och inse att all is one det menas med vi alla på Jorden.pengar är papper som är träden vi dödar och träden är våra lungor. Med kärlek skapar vi tilsammans. Kärlek är dela med sig och ta hand om varandra.Jag vill att alla på jorden ska ha samma rättigheter.
  Vi som har förmågan att sända ljus och kärlek behöver kämpa för rättvisa och frihet.

  1. Detta är inte ställt för hela planeten och inte heller på längre sikt en 1 år, och en spådom förhåller sig till utgångsläget och vilken förändring som kommer efter.

 3. Har bara en fråga gällande legaliseringen av cannabis. Är detta en fråga som tillslut kommer vinna laga kraft?
  Det är många som går och väntar då båda våra grannländer legaliserat samt ett antal andra länder och stater i USA.

  1. Då cannabis är ett hett ämne för många så vill jag inte sia om något som klassas som droger då det kan missförstås. Kannabissolja finns idag att köpa och sägs vara verksam. Kram vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *