Bloggen

Välkommen till min blogg
Jag är både medium och prinsessa i ett, allt handlar om balans. Det finns plats för både champagne och kristaller i mitt liv som ser ut som en underbar molotowcoctail light på livets bardisk. Varför välja när man kan få allt?Jag ser inte mitt liv som medium som något annorlunda eller konstig, jag anser nämligen att vi alla är andliga själar som kan komma i kontakt med vår inre kunskap och högre visdom.

Jag bloggar om andlighet och medialitet och en hel del om mitt liv.

Jag var med i den mediala Realityserien “Livet På Andra Sidan” 2012 som medium.

8 thoughts on “Bloggen

  1. Fina?Vivvi!!Du är lite som mig, det ena utesluter inte det andra…När du har möjlighet vill jag gärna att du tar kontakt med mig …✨?Min “Nicho” ❤️(Son-94?)Lämnade jorden 3/7-13❤️När du har tid för privata möten igen,ser jag fram mot en återkoppling!!✨?❤️Madeleine’☀️

  2. hej vivi…har varit i kontakt med ett medium och igenom henne fick jag kontakt med min älskade pappa. hon berättade att han hade träffat alla våra nära och kära men just nu var han på “Kurs” hos änglarna vet du vad hon menade? kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *