Vivi siar Astro-Tarot. Detta kommer att hända dig nästa vecka!

Söndagen galopperar oförskräckt iväg mot måndagen. Som vanligt så undrar vi alla vad som väntar oss runt hörnet? Jag tar mig en titt i Tarotkorten för att se vilka vedermödor de olika stjärntecknena får möta.

 

Väduren – Tarotkortet Narren

Som vanligt så kör du över alla du möter, denna vecka är inget undantag. Som vädur så är du stolt, bäst och vackrast och du har ingen som helst förståelse när du i veckan kommer att kallas in på ett akut möte på din arbetsplats för att dina arbetskamrater fått nog av din tävlingsinstinkt och urspårade attityd, din entusiasm känns dessutom mer än opassande på måndagsmornarna och det måste få ett slut. Som alltid så blir du djupt sårad och fattar ingenting, din naivitet har inga gränser. Men inga ledsamheter varar länge här och du kommer inom kort att återgå till ditt normala jag, till dina arbetskamraters stora förskräckelse.

Oxen – Tarotkortet världen

Oxen kommer nästa vecka att försöka ta herraväldet över världen ifrån sin fredagsmyssoffa, naturligtvis så lyckas de inte denna vecka heller då Robinsson är på Tv, vilket får dem att börja tröstäta i stället. Så se upp alla oxar, vågen är inte er kompis nästa vecka…heller. Oxarna kommer att vara sjukt överkänsliga så jag rekommenderar alla oxar att sätta hänglås på kylen och skafferiet. Lägg även upp en planerad rutt som innebär att du inte passerar några kiosker eller mataffärer på väg till och från jobbet, se det som veckans träning för gymmet kommer inte ha en chans mot myssoffan, bilen och andra bekvämlighetsinrättningar nästa vecka.

Tvillingen – Tarotkortet Drottning i stavar

Tvillingen är ju ett tudelat tecken och nästa vecka går 100% i kvinnans tecken, oavsett om du är man. Den kvinnliga sidan kommer att löpa amok och vilja klä sig i högklackat, kortkort, gråta, äta choklad och få PMS. Eftersom tvillingen är en jäkel på att ljuga så kommer lögnerna att hagla och det kan gå så långt att man på allvar försöker få omgivningen att tro att man lyckats byta kropp med någon stackars sate som man satt bredvid på bussen. Även om ingen annan går på det så kommer tvillingen med största sannolikhet att tro på det själv. Så om du inte ser röken av dina manliga dragqueens-tvillingar nästa vecka så vet du att de gömmer sig i garderoben….bland damkläderna. De kvinnliga tvillingarnas förändring kommer inte vara lika påtaglig och de kommer oförtrutet ljuga vidare…like a real tvilling.

Kräfta – Tarotkortet Översteprästinnan

Den mesiga kräftan kommer nästa vecka att springa runt på stan och shoppa vackra prylar för allt vad tygen håller. Åt alla andra. Självuppoffrande kommer den sen med järnhand styra sin omgivning genom suckar och en sårade uppsyn om de andra inte gör som kräftan vill. Har du en kräfta som chef så räkna med att ångesten kommer att hindra dig från att smita tidigare eller komma senare hela veckan, kräftan är nämligen världsmästare på att ge dåligt samvete och denna vecka är det värre än någonsin. Så mitt tips är att du sjukskriver dig redan ikväll, inget kommer att gå din väg, kräftan vet precis vad de gör bakom den väna ytan och du är helt chanslös. Har du en kräfta i familjen så fly fältet, Norwegien har börjat flyga igen vilket är en riktigt bra grej just nu.

Lejon – Tarotkortet 8 i bägare

Denna vecka kommer lejonen att vara drygare än vanligt och bekräftelsebehovet kommer att nå oanade höjder till omgivningens stora förskräckelse. De kommer att gå ifrån att lite irriterande höras och synas mest, till att lägga ner ett oerhört engagemang på sin strålglans. Lejonen kommer utan urskillning att avbryta alla förehavanden så som arbetsmöten, föräldramöten, släktträffar och barrundor som inte inkluderar dem i första rummet med att börja steppdansa på bordet. Och om de ändå inte får den uppmärksamhet de tycker att de förtjänar så finns det en överhängande risk för att de ovanpå det även drar ner brallorna. Lejonet kommer sen troligtvis skryta om detta till alla de möter de närmsta 20 åren så någon möjlighet för dig att förtränga den obehagliga upplevelsen kommer inte att ske på en överskådlig tid. Är du ett lejon? Börja öva på steppen..

 

Jungfru – Tarotkortet 5 i svärd

Jungfrun har en stressig vecka framför sig vilket kommer innebära att de kommer att springa in i vartenda träd som skymmer skogen för dem. Där ute i myllan kommer de sen att få ett litet helsicke då deras pedantiska sida omöjligt kan hantera att djuren till synes springer omkring helt planlöst. När de sedan dessutom snubblar på stenar och trädrötter som sticker fram hur som helst så tar jungfrun det hela som en direkt förolämpning, skogen är verkligen helt oorganiserad inser den stackars utbrända jungfrun och lägger upp en plan.  De kommer dessutom att försöka detaljstyra alla de möter. Oavsett om man är lokförare, sjuksköterska eller bibliotekarie så kommer jungfrun ha kritik på effektiviteten. Ett tåg kan inte lämna stationen för tidigt, en sjuksköterska kan inte ge för många sprutor och en bibliotekarie kan inte dela in författare och böcker i för få bokstavskombinationer. Jungfruar, bered er på en hektisk vecka..

Våg – Tarotkort 5 i svärd

Denna vecka blir det inte lätt för de kappvändande vågarna som har lugn, harmoni och konfliktundvikande högst upp på sin agenda. De som normalt är proffs på att likt hala ålar slinka undan alla konflikter och jamsa med tvingas nu att ta ställning i en släktfejd. Att välja sida för en våg är lika jobbigt som för en myra att föda fram en elefant, alltså mer än omöjligt. De kommer att tillbringa veckan med att hålla med alla i släkten som ringer oavsett åsikt, och alla frågor om vad de själva står i frågan kommer att besvaras med en motfråga, en teknik de behärskar ut i fingerspetsarna. En våg ljuger aldrig men den kan vända sin kappa i vinden hur många gånger som helst. Så se upp för sendrag i nacken på grund av korsdrag denna vecka..

Skorpion – Tarotkortet Drottning i svärd

Denna vecka är det inte bara skorpionens giftiga gadd du ska passa dig för, utan även dennes vassa tunga. Likt ett svärd , eller ännu hellre som en kniv i ryggen så kommer den att hugga ner på dig när du som minst anar det. Denna vecka är skorpionen mer än vanligt misstänksam och PMS:ig oavsett kön och allt du gör och säger kommer att tolkas till din nackdel. Du kan inte vara tillräckligt tyst eller frånvarande i en skorpions liv denna vecka, även detta icke agerande kommer troligtvis skorpionen med största sannolikhet att ta som ett svek. Du kommer sen att växelvis tigas ihjäl och få snuskiga ord sprejade i blodrött på din husvägg. Du kommer inte kunna gömma dig för denna superdetektiv så förbered dig på veckan from hell.

Skytt – Tarotkortet Vagnen

Skytten kommer att köra sitt race denna vecka och med största sannolikhet så går hjulspåren över dig. Om du är gift med en skytt så vänd dig till din advokat redan på måndag morgon för den frihetsälskande skytten är på väg mot nya äventyr och i dom är du inte inkluderad. Var tacksam för den tid som varit och inse att om du inte är trädgårdsmästare så kan ditt gräs omöjligt bli grönare än grannens, för det är nämligen dit skytten är på väg just nu trotts era elva barn och ett tolfte på väg, eller kanske just därför. Ställa krav på denna rastlösa skytt, hur tänkte du nu?

Stenbock – Tarotkortet Knäckt svärd

Denna vecka så kommer du som stenbock att vara tråkigare än vanligt. Ingen kommer att stå ut med dig och på jobbet så kommer du med dina högt ställda krav och streber attityd skys värre än en pestsmittad. Pessimist som du är så ser du allt negativt som sker genom ett förstoringsglas vilket kommer att få konsekvensen att någon kommer att lämna en bajshög utanför din dörr. Du kommer dessutom att tillbringa veckan med att envist hävda att grått är en underskattad färg som inom kort kommer att få en renässans från något diffust århundrade. Bara inse, ingen orkar umgås med dig eller ännu mindre lyssna till ditt trista malande.

Vattumannen – Tarotkortet Magikern

Denna vecka så kommer du att färga håret lila och gå med i någon märklig sekt, ju mer okänd och konstig ju bättre. Oavsett om dina föräldrar har gått bort sen årtionden så gör du detta för att chockera dem. Förhoppningsfullt förväntar du dig att de ska avsäga sig föräldraskapet eller rotera några varv i sin grav bara för att. Du kommer dessutom att vara en riktigt pain in the ass med alla dina udda åsikter som du i självgodhetens namn tror att alla vill lyssna på. 80-talet ringer och vill ha tillbaks din punkfrilla..

Fisken – Tarotkortet konsten

Nästa vecka så kommer du att måla en tavla, skriva en dikt eller något annat högkulturellt som ingen kommer att vilja se, läsa eller veta av, vilket dessutom fjärmar dig ännu mer från dina vänner, omvärlden och verkligheten. Ingen står längre ut med dit högtravande idisslande om dina känslor. Förbered dig på att du nästa vecka kommer att bli missförstådd, undflyende, deppig, missledd och om lyckan står dig bi full på något annat än serpentinångor. En helt vanlig vecka i en fiskpersons liv..

 

6 thoughts on “Vivi siar Astro-Tarot. Detta kommer att hända dig nästa vecka!

  1. Hahaaa…..helt underbara kort ju 😉 Ska som jungfru mentalt förbereda mig för veckan som kommer. Kritiker som jag oxå är, så måste jag ju påpeka att det visst kan finnas “knäckta knektar” men tror du menar KNEKT i svärd för stenbocken 🙂

    Stor kram !!

  2. Ha ha! Första skrattet idag fick en kräfta som jag!! 😛 Jag ska meddela min vädur till man att han bör fly fältet! Fast å andra sidan kanske jag drar? Han lär ju ta musten ur mig med allt som måste göras illa kvickt! 😉 Sedan kommer det bli helt orimligt att kunna ge min åttaåriga dotter till lejon mer uppmärksamhet! För att inte tala om min snart femåriga dotter till skorpions vassa tunga! Lär få höra att jag både är en hemskt dum mamma och att hon minsann tänker slå mig!! Gaaaah! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *