Designwerket – Kläder & design

December – 2018

Jag älskar at shoppa på nätet och då speciellt från www.designwerket.se .deras kläder är inte bara snygga utan dessutom grymt bekväma och sitter snyggt. Deras baggybyxor är de ända långbyxor jag använder ❤️ www.designwerket.se

❤️

Cardigan, tröja och pants från designwerket.se Jag älskar verkligen mina nya pants.

❤️

❤️

❤️

❤️


❤️

Cardigan och baggybyxor från designweket.se

❤️

—————-

Formex mässan – januari 2017

www.designwerket.com

DesignWerket är min & Helena-Magdalenas sponsor och de har helt magiska kläder. Andlig feeling med mycket änglar och en jättefin passform för oss som inte är perfekta. Här visar jag lite bilder från mässan.

 


Pehr med kläder från www.designwerket.com

Helena-Magdalenas ”vill-ha” jacka/tunika till vänster. Magiskt!

 

Älskar denna silvriga regnjacka. Det där med glitter är verkligen min grej…

 

Bara älskar! Finns med en underbar sjal till.

En glad Brittis. Som alltid.

Finns en massa fantastiska kuddar också

Vill ha!

Fantastiska ljushållare. den till höger heter ”mediumlyktan”


Mina älsklingströjor…


Alltså denna syrenlila med änglavingar är såååå jag. Vill ha några andra plagg hon har i denna vackra färg. Blir mitt nästa klädprojekt Haha

Helena-Magdalena posar i denna coola långa ”tyg-kofta” med luva. Så fin och härlig att bära.