Gästbloggare Grete – När det övernaturliga är det naturliga i livet

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Genom ditt sjätte sinne så kan du nå högre förståelse, insikt, kunskap och till högre dimensioner

När det övernaturliga är det naturliga i livet

Grete arbetar både som medium och delar här med sig om sin erfarenhet från livet som medial.
Mer om Gretes arbete längre ner

Hur tarotkorten kom in i mitt liv

Mitt intresse för tarotkort började för över 20 år sedan, när jag fick en sittning hos ett medium som hette Iris Hall. När jag kom dit så var jag inte riktigt beredd på vad som skulle ske. Men hon tittade på mig och sa: – Du har många med dig! Du kommer att stå inför människor i framtiden och undervisa! Du har healing i dina händer! Du kommer att jobba med detta som jag gör! Hon började med att få kontakt och budskap med 2 personer från Andevärlden. Jag var imponerad! Allt spelades in! Hon la en stjärna och allt stämde. Efter det mötet blev jag nyfiken på tarotkort och gick en kurs hos henne. Och där började det, detta med tarotkorten. Det blev en del av mitt liv!

En del av mitt liv liksom allt det andra…

Tarotkorten blev ett verktyg för mig att tolka och berätta vad jag ser.

När det övernaturliga är det naturliga

Ibland får jag frågan, hur jag upptäckte att jag var medial. Jag har under hela mitt liv haft upplevelser som många skulle kalla övernaturliga. Men för mig är de naturliga, något som följer mig i livet. I dag vet jag också att flera i min släkt har varit mediala. En del upplevelser har inte varit så roliga, och då tänker jag på varsel, sanndrömmar som ibland har varit riktigt hemska. Jag började för några år sedan skriva en drömbok, alltså jag skrev ner vad drömmen handlade om, när jag kände att det var en sanndröm. Dessa drömmar glömmer jag aldrig! En del har hänt och en del har ännu inte hänt. Det har varit drömmar om händelser runt mig, arbetskamrater, vänner, familj men också större naturkatastrofer och olyckor. Andra upplevelser har varit helt spontana. Att jag t.ex. plötsligt ser något som händer eller jag känner av energier.

Föraning

Jag kan berätta om en sådan händelse från min ungdom. Jag och min pojkvän satt hemma hos mina föräldrar och tittade på tv. Jag tittade ner på hans händer och såg ett sår. Jag såg det som i ett sorts grönaktigt sken. Jag frågade vad det var för sår. Han tittade frågande på mig, vi tittade bägge två på handen, nu fanns där ingenting! Men dagen efter när jag träffade honom, då sa han: – Grete, du får aldrig säga så där igen! Han hade ett stort sår på handen. Han hade skadat sig på jobbet!

En kuslig upplevelse

En annan fråga som jag kan få, det är om jag aldrig blir rädd! Numera blir jag sällan rädd, men jag kan ju berätta om en riktig kuslig upplevelse. Det var för några år sedan. Jag hade hyrt en tvättstuga i en källare. Det var ett hus med lägenheter ett par våningar uppe och på bottenvåningen fanns en butik som hade hand om tvättstugan. Jag hade en vän med mig, vi bar ner tvätten i källaren (en trappa ner) och där var ett avlångt rum med stora ljusrör i taket och 4 tvättmaskiner och en stor torktumlare. Vännen åkte iväg på ett ärende. Jag började fylla tvättmaskinerna, stod framåtböjd mot maskinerna när jag hörde dörren öppnas och någon kom in. Tänkte: – Är han redan tillbaka? Reste mig upp och vände mig om. Jag frös nästan till is!!! Jämte mig stod en grå gestalt med röda lysande ögon!!! Nu hade jag helgen innan gått en Reiki-kurs och lärt mig hur man skulle göra skyddande tecken runt sig. Så det gjorde jag. Jag snurrade runt och gjorde tecken runt mig samtidigt som jag sa: – Jag vet inte vem du är, men jag vill dig inget ont! Då var gestalten borta och jag drog ett lättnadens suck. Skakade lite på huvudet: – VAR det på riktigt eller? Jag var kissnödig och styrde bort mot toan som fanns där. I samma ögonblick som jag la handen på dörrhandtaget då började alla ljusrören i taket att blinka och det blev halvmörkt i källaren. Jag gick mot utgången, upp för trappan och upp i butiken. Försökte hålla mig lugn, frågade om jag fick låna deras toalett. Visst, de pekade mot baklokalen. Jag gick dit och precis när jag skulle öppna dörren, så släcktes allt ljus i butiken. Expediten började undra vad det var. Jag sa att det också var något fel i källaren. Hon kollade säkringarna men hittade inget fel. Ute på gården började folk komma ner från sina lägenheter och undrade vad det var med elen. Ingen hittade några fel, så de ringde efter en elektriker. Han kunde inte förklara, vad som hade hänt, inga fel. Plötsligt fungerade elen igen. Men nere i källaren gick alla tvättmaskiner fortfarande bara på halvfart och torktumlaren fungerade överhuvudtaget inte. Så småningom fick jag med hjälp av min vän packat ihop min blöta tvätt och åkte hem igen. Vem eller vad det var, det har jag aldrig fått reda på!

Mitt arbete

Tacksam att Vivi Linde ger mig möjligheten att gästblogga här. Jag började arbeta på Tarotguiderna när linjen var ny. Och det har varit spännande att följa och att vara en del av utvecklingen till det som den har blivit i dag. Nu arbetar jag måndag, tisdag och onsdag kväll fasta tider och lite extra då och då. Det är ett arbete som jag inte skulle vilja vara utan. Man vet aldrig vem som ringer och vilka frågor som kommer. Men i det ögonblicket som kunden kopplas fram, så känner jag energierna. Beroende på frågorna som ställs så försöker jag ge svar med hjälp av min intuition, kort och pendel. Detta arbete kan aldrig bli rutin, eftersom det är helt nytt varje gång. En ny person, nya frågor, nya energier och ett nytt öde.

Grete 25#

Tarot, Andekontakt, Pendel, Medial coaching, Distans healing, Chakrabalansering, Djurkommunikation.

Jag kan även hjälpa dig med:
→ Känner in vilka energier och ev blockeringar som kan finnas hos dig, din familj, dina djur och i ditt hem. Utifrån det kan jag vägleda dig i ditt liv, din hälsa, dina relationer, arbete m.m.
→ Jag kan även guida dig genom en healing-meditation eller chakra-balansering under samtalet – Ring då på fast pris 30min – 0939-2956Jag kan ge tips & råd för din mediala utveckling och gällande tarot.

→ Jag kan hjälpa dig att förstå vad som pågår i ditt hem om du har spökupplevelser.

Här ser du på schemat när jag jobbar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *