Helgens kurs med Camilla Elfving om Själsfärder dvs. ut-ur-kroppen upplevelser och astralresor

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

I helgen så gick jag tillsammans med ett gäng sköna människor på en själskurs med transmediet Camilla Elfving på Heart & Hand – Isis Gudinnetempel på södermalm. Det var en kurs som gav oss deltagare nycklar och tekniker för Själsfärder dvs. ut-ur-kroppen upplevelser och astralresor. På kursen så höjde vi vår kundalin för att kunna nå ett högre medvetandetillstånd och andlig upplysning.

En tvådagarskurs är ingen garanti för att man ska kunna uppnå en äkta separation och Själsfärd då en oerfaren person behöver minst fem dagars träning i en följd för att kunna få Själen att återminnas hur den frigör sig från kroppen.

Jag älskar att kanalisera andliga guider, vägledare, änglar mm och gör det ofta och gärna. Speciellt när jag skriver mina böcker så är det häftigt när jag får hög information till mig medan jag skriver. Ofta så tänker jag medan jag skriver “wow, det där visste jag inte”. Så häftigt.

Men det är inte samma sak som att separera sig från sin fysiska kropp och lämna den. Det har jag gjort helt spontant vid två tillfällen, det har varit magiska upplevelser som jag har velat uppleva igen men inte riktgt vetat hur. Så efter att jag spelat in en podd med Camilla om ut-ur-kroppen-upplevelser så kände jag att det var dags.

Hur gick det då att lämna kroppen för mig?

Jag upplevde några korta frekvenser men trillade snabbt tillbaka in i kroppen. Övning ger färdighet och jag ska ta mina fem dagar i följd snart har jag tänkt…

Vid ett tillfälle så hamnade jag på det astrala planet och där var upplevelsen att färgerna var helt annorlunda än här. Jag upplevde dem nästan som målade, starka men samtidigt murriga och de gick liksom ihop med varandra.

Jag blev även lite chockad när jag upptäckte att marken var helt annorlunda och jag konstaterade när jag kände på den att det var ett material som inte finns på jorden. Det var en supercool känsla.

Jag kände även så starkt att det var det här som var jag, och inte min fysiskakropp som jag såg nedanför mig.

Jag cyklade även  tillsammans med några personer, tror vi var 5 stycken på samma cykel och jag körde. Undrar vilka de andra var?

Vid två tillfällen när jag försökte lämna kroppen så fick jag som kramp i ena benet så fort jag försökte lämna. Camilla förklarade att jag hade en spärr som höll mig tillbaka. Får jobba på att den ska släppa…öva öva öva

Camilla höll en transdemonstration

Vi fick också alla uppleva att Camilla gick in i trans. Vi satt alla som små tända ljus när Camillas andekontroll Edward kom igenom. Vi kunde se ljus runt henne och och att olika ansikten gestaltade sig i Camillas ansikte, det vart liksom flytande. Det var riktigt häftigt.

Till mig kom min examen från andra sidan. Tror nog det beror på att det är 10 år sedan han gick bort och att han då om några dagar skulle fylla 60år, han gör det faktiskt idag den 14 juni. Herregud vad tiden går…

Vi fick även fråga frågor och då berättade Edvard bland annat om hur det såg ut på andra sidan.

Tidigare liv

Vi fick även besöka tidigare liv där vi hade en upplevelse eller ngt trauma som påverkade oss negativt i detta livet som vi nu skulle släppa. Detta har jag gjort många gånger eftersom jag har en 1 årig utbildning som regressions- och reinkarnationsterapeut i bagaget. Men det var likväl häftig och jag blev riktigt förvånad när jag upptäckte att jag satt i en livbåt från Titanic. Jag var en tjej i 17-18 års åldern och jag och en man satt där ensamma bredvid varandra. Jag dog senare i båten. Jag kände en stark koppling till kaptenen men vet inte riktgt hur då han inte hade någon dotter med på båten.

Jag har i detta livet en stark koppling till havet då både min pappa och farfar låg i flottan, om min morfar och mormorsfar var lotsar på Dalarö. Jag anar nu varför jag alltid har varit rädd för att doppa mitt huvud eller att inte bottna när jag badar. Vatten har alltid skrämt mig och nu har det fått en förklaring. Jag har också en fascination för isflak och späckhuggare som jag i många år drömt om att få se.

Jag upplevde väldigt starkt att jag förlorade min familj, den kopplingen finns även i detta liv då jag delvis växt upp utan min pappa och nästan helt utan mamma. Som vuxna så har vi inte varit en del av varandras liv.

Kanalisering

Vi kanaliserade också och då skulle vi be om ngt vi ville veta eller om ett healande. Jag bad om att få information till min tredje bok. Jag vill inte riktigt gå in på informationen jag fick men den var otroligt upplysande gällande väktare på de olika dimensionerna. Jag var helt lyrisk efteråt.

Ja, det var en superduperhelg som gick i andlighetens tecken

Kram & Namaste Vivi

Lyssna gärna på podden med Camilla

Astralresor, ut-ur-kroppen-upplevelser & parallella dimensioner. Hur gör man? Varför? Och vad kan man uppleva? I samtal med mediet Camilla Elfving

Här kan ni köpa Camillas böcker

6 thoughts on “Helgens kurs med Camilla Elfving om Själsfärder dvs. ut-ur-kroppen upplevelser och astralresor

  1. Så otroligt intressant med det här ämnet!Ser fram emot att få höra mer efter din kurs… Har länge tänkt att skriva och berätta om det som jag upplevde som en astralresa för ett antal år sen. Det är en lång och innehållsrik upplevelse och jag kommer i håg varje detalj, och det var så omskakande, lite skrämmande men såå kärleksfullt…! Ska skriva om det här snart.Känner igen det där med markytan /jordytan från en hastig drömscen ganska nyligen. Som en murrig brun bild av ett kargt och naket månlandskap, som liksom talade till mig under ett enda hastigt ögonblick, men jag förstod inget av det.

    Ha det jättebra i helgen! Kram!

  2. Det var verkligen en fantastiskt spännande helg! Roligt att träffa dig också Vivi!
    Kram
    Maria (från kursen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *