Månadens – Astro/Tarot Augusti – Kärlek, Arbete & Allmänt

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Se BOKENS INNEHÅLL HÄR!

Månadens – Astro/Tarot Augusti – Kärlek, Arbete & Allmänt

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.
– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.
Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring osv…

Väduren 21/3-19/4

(född 21/3-30/3)

Arbete – Du står i en fas där du förfinar dina förmågor för att åstadkomma mer eller bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Eftersom det är viktigt för dig så lägger du ner både tid och engagemang på det som just nu intresserar dig. Du blir både bättre och effektivare.

Kärlek – Du lägger ner tid och energi på att behålla eller förbättra det du har. Du känner dig nöjd men lägger ändå ner en hel del engagemang för att åstadkomma mer framgång i kärlekslivet. Har du en fast relation så stärks banden och man sätter relationen i fokus. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt, gå på dejt eller ha en flirt. Öppna upp ditt hjärta för kärlek eller ett nytt möte.

Allmänt – Du söker just nu någon form av bekräftelse eller försäkran då du vill känna dig trygg och veta vart du står eller vad som är på gång. Det kan även vara så att du har ett större bekräftelsebehov än annars eller så känner du dig osäker. Det kan även vara så att det du ett tag har väntat på blir nu bekräftat. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu då samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Du har en kraftfull energi nu som visar på att det antingen i stort händer mycket eller så är det inom ett område som det blir full fart. Om du har lagt en bra grund för att något ska komma igång så sker det på ett positivt sätt nu, och om du har väntat in att något ska ske så händer det äntligen. Din fysiska kropp känns starkare och det kan bero att du går in i en fas där din kropp aktiveras eller stärks, kanske börjar du träna eller röra på dig.

(född 31/3-9/4)

Arbete – Du möter mer medkänsla än vanligt både inifrån dig själv och utifrån andra vilket ger dig en ny positiv känsla att växa i. Du vill gärna visa vägen så att andra kan göra nya positiva val som leder in dem på rätt väg för dem så att även de kan växa. Att vara medkännande och omhändertagande genomsyrar ditt agerande mot andra just nu.

Kärlek – Antingen så är det en man i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Något kommer igång och det ligger någon form av beslut runt dig då du behöver bestämma dig för hur du ska göra ned något eller någon. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt, gå på dejt eller ha en flirt. Har du en relation så känns kärleken extra stark och man håller fast vid varandra.

Allmänt – Kärlek, vänskap och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt. Även samarbeten och gemenskap med likasinnade är något som du bjuder in till. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg då du inte behöver göra något själv just nu såvida du inte vill det. Du har just nu mer mod, våghalsighet eller äventyrslystnad än tidigare. Du vågar något eller tar en risk som kanske förvånar både dig och andra men det känns som det rätta att göra. Stagnerad energi försvinner och du bjuder in till nya vägar. Du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och önskar och agerar framåt.

(född  10/4-19/4)
Arbete – Något du väntar på eller önskar angående ditt arbete håller på att ske så forcera inget nu. Du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme där ännu men det ligger inom räckhåll. Det kan även vara något du jobbat på ett tag som håller på att trilla på plats. Den här perioden måste passera först innan det som väntas in sker eller blir klart. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst i längden. Nu är en tid att söka samarbete eller försoning i en viktig arbetsprocess för att kunna komma framåt. Om du förbättrar en relation eller samarbete så kommer något du hoppats på att gå din väg.

Kärlek – Du känner en distans fysiskt eller känslomässigt. Kanske har du eller din partner ett behov av att vara mer för er själva eller så kan ni inte ses som ni önskar. Ingen ny relation startar upp denna månad.

Allmänt – Det finns en ny styrka i dig där du känner mod samt finner din kraft så att du kunna förverkligar något du önskat. Att nå dina mål är viktigt och du låter ingenting hindra dig. Detta är en period av förverkligande och att sätta planer i verket. Det kan även vara så att du går in och styr upp ett arbete eller projekt för att du är den naturliga ledaren som andra vänder sig till. Din styrka är just nu din största tillgång som du använder dig av. Det finns positiva känslor som har med en gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor där just nu. Det finns även möjligheter att ta en relation till en nästa nivå. Det är ingen tid där man träffar någon ny om man är singel. Det är också en tid som förstärker vänskap, samarbeten och kompanjonskap. Man tar ett nytt steg som för varandra närmare eller mot ett gemensamt mål.

Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Ett svar som du söker kommer din väg i anslutning till en ledighet eller ett lov som sker nu eller är under planering. Det kan även vara en ledighet som är viktig för dig gällande ditt arbete framöver och kanske kommer du då på hur du ska gå framåt. Det kan även handla om en planering som kommer att leda till en ledighet eller semester. Det kan även vara så att du just nu behöver veta ledigt och ta semester då du behöver ladda dina batterier.

Kärlek – En förändring sker på någon nivå i en relation, eller så sker en kontakt på helt nya villkor eller via nya vägar. Det blir en omstrukturering på något plan då du måste ta tag i din planering eftersom det är upp till dig att se till att din grund är stabil nog och att kärleken går framåt med rätt förutsättningar. Du behöver själv ta kontrollen och se över dina relationer och möjligheter.

Allmänt – En utbildning, kurs eller mer och högre kunskap ligger starkt. Även en bok, böcker eller något annat du läser får en betydelse. En period av sökande där man vill förstå meningen med det man håller på med, oavsett om det är en relation, arbete eller andlighet. Detta är en period där du är mer fokuserad och målmedveten än vanligt. Genom ditt starka fokus och engagemang så har du förmågan att sätta nya mål som du har möjlighet att nå. Du imponerar med din kraft och envishet vilket gör att omgivningen tror på det du gör. Om du bestämmer dig för något just nu så finns det ingenting som kan hindra dig.

(född 30/4-9/5)

Arbete – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbete. Väntar du dig ett meddelande eller en kommunikation så kommer den nu. Inspiration kommer till dig utifrån eller från oväntat håll vilket hjälper dig framåt i det du håller på med. Du har suttit fast i något och nu lossnar det. Du öppnar upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv kan ge tillbaka på ett nytt sätt. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra.

Kärlek – Det finns en stabilitet och trygghet i det man har i kärleken. Det är ingen månad som kommer med stora eller drastiska förändringar. Man håller kvar det man har just nu och låter förändringarna komma längre fram. Se upp så du inte sitter fast och vägrar gå framåt eller skapa nya energier.

Allmänt – Avtal, kontrakt eller någon överenskommelse får en betydelse. Det ligger även ett förverkligande för dig och du upplever en känsla av kontroll eller stabilitet, eller så försöker du nå det. Man är engagerad och bygger och skapar för framtiden. En transformation sker vilket gör att du måste släppa taget om något eller någon. Det kan komma både snabbt och oväntat och vända upp och ner på det mesta såvida du inte har förberett dig för en förändring. Förändringen kan också handla om att släppa en dålig ovana för att skapa en ny bättre och hållbarare. Har det dessutom varit motigt ett tag så släpper du det nu.

(född 10/5-20/5)

Arbete – Något blir nu klart och du gör ett avslut för att kunna gå vidare in i något nytt. Detta kan vara en process du stått i ett tag och nu först lossnar det vilket gör att det sker nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt, segt och ibland smärtsamt innan du kommer vidare. Förändring kommer att komma antingen du bjuder in den eller inte.

Kärlek – Du påverkas av en yngre man och det finns även en attraktion, uppvaktning, passion eller en stark känsla för någon. Om du är singel så var försiktig då det kan finnas en person vars uppsåt snarare är en tillfällig flirt än en fast relation, även om hen inte ger sken av det. Har du en relation så förstärks kärleken och gemenskapen genom att man lägger kärlek och fokus på varandra.

Allmänt – Denna tid bjuder på harmoni, gemenskap och en trevlig samvaro men andra. Det finns också möjligheter till ekonomisk eller arbetsmässig framgång om det är där du har ditt fokus då något är i växande och du eller de du omger dig med har förmågan att skapa lyckade projekt då man tidigare har skapat en bra grund att arbeta utifrån. Fortsätt framåt så ska du se att det du nu står i kommer att gå in i en starkare och kreativare fas. Du får tillgång till lärdomar och insikter som kommer via en klok och andligt utvecklad kvinna som delar med sig av sina kunskaper och inneboende resurser. Du står i något lärande eller så är det du själv som lär ut. En tid för utveckling när man antingen kan höja sin spirituella förmåga eller förmåga till healande.

Tvillingen 21/5-21/6

(född 21/5-30/5)

Arbete – En intressant eller spännande möjlighet dyker upp vilket leder till att en ny dörr öppnas upp för dig. Du har även själv förmågan att skapa möjligheter i ditt liv vilket ger positivt resultat på sikt. En tid att ta tag i det som ska göras så att man kommer vidare.

Kärlek – Du känner en distans fysiskt eller känslomässigt. Kanske har du eller din partner ett behov av att vara mer för er själva eller så kan ni inte ses som ni önskar. Ingen ny relation startar upp denna månad.

Allmänt – Det ligger mycket tankar och funderingar just nu och kanske blir det inte så mycket gjort. Även intuitionen är stark och du lyssnar in din omgivning för att hitta din plats samt ta reda på vad som är viktigt för dig. Något som har en betydelse för dig nu blir inte klart eller hittar sin form förrän november. Troligast är det något som först då presenteras eller ser offentlighetens ljus eftersom det nu är mer i tankestadiet. Du är inne i en fas som där din inre visdom tar plats och vägleder i den yttre världen. Erfarenheter du under lång tid har samlat på dig kommer nu till uttryck. Det kan även vara insikter och lärdomar som du har tagit med dig från tidigare liv. Du vet själv vad du behöver göra för att komma framåt så lyssna inåt för vägledning.

(född 31/5-9/6)

Arbete – En pålitlig, omhändertagande och stödjande kvinna får en större betydelse för dig. Det kan även vara du själv som intar den rollen och ställer upp för andra. Du är jordad, stabil och trygg och står stadigt med fötterna i marken vilket gör att du tydligt ser vad som behöver göras. Man känner och arbetar för arbetsplatsens bästa. Du öppnar upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv kan ge tillbaka på ett nytt sätt. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra.

Kärlek – Det sker även en förnyelse i ditt kärleksliv på någon nivå. Det sker även en utveckling som ökar förståelsen.

Allmänt – Du har nått ett mål och känner en stolthet i det du har åstadkommit. Det kan även vara så att du kommer fram till något som du önskar vilket får något viktigt att falla på plats. En positiv fas som innebär att det du har arbetat för har lönat sig. En tid där man upplever en seger. Du backar inte undan utan du står upp för det som känns rätt och riktigt för dig eller någon annan. Du lyssnar på dig själv och följer din inre röst. Detta är en period där du är mer envis än vanligt vilket gör att du kan vara utmanande för din omgivning. Du har även full kraft och energi framåt i det som känns intressant.

(född 10/6-21/6)

Arbete – Det finns en stark gemenskap, samarbete eller kompanjonskap som är gynnsamt. Behöver du stöd eller hjälp angående ditt arbete så kommer det din väg. Man bryr sig om varandra och vill ha bra och utvecklande relationer. En bra period att arbeta på att förbättra de relationer man har. Möten och samarbeten för dig och ditt arbete framåt.

Kärlek – Det ligger en känsla av svek denna månad, från ditt håll eller så är det från någon annan. Det behöver inte innebära att det finns ett svek men känslan finns där på något plan. Eller så handlar det om en besvikelse då något inte blir eller känns som man önskar.

Allmänt – Familj, vänner eller djur får en större betydelse för dig. Att umgås med dem du älskar ger dig tillfredställelse och du känner dig älskad och du har även förmågan att ge till andra. Du upplever en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i. Det kan även vara så att du själv upplever att de du älskar bryr sig extra mycket om dig. Just nu så kan det även ske eller bjudas in till en trevlig samvaro vilket kan innebära en fest, firande eller annan social samvaro. Du visar nu prov på en ny styrka, våghalsighet, äventyrlighet eller mod vilket ger dig kraft framåt att göra de förändringar eller fatta de beslut som du behöver. Du tar en även risk eller så slänger dig ut utan att tänka på konsekvenser. Det handlar om att våga för att vinna och nu är tiden för dig att våga ha tillit till att du har de resurserna du behöver för att hantera en utmanande situation.

Kräftan 22/6-22/7

(född 22/6-1/7)

Arbete – Nya möjligheter ligger runt ditt arbete, det kan även innebära att du byter arbete om du önskar det, eller plats, arbetskamrater, chef eller sysslor. Det måste inte vara ditt arbete det gäller utan det kan även vara en partners arbete som du påverkas av om du är i en relation. Det kan även vara en ny idé eller ett större projekt som skiftar på ett positivt sätt. Man följer en ny väg med nya mål och förutsättningar.

Kärlek – En kärleksgåva eller uppvaktning kommer din väg alternativt en positiv upplevelse som känns som en gåva. Har du en relation så tillkommer det mer känslor och kärlek i den. Är du singel så finns det möjligheter till en positiv dejt, möten, kontakter eller flirtar som går i kärlekens tecken.

Allmänt – Något sker i ditt liv just nu som får ett resultat eller går in i en ny fas i juni 2022. Kärlek, familj, gemenskap och att följa sitt hjärta är sådan som du lägger energi på. Du känner en harmoni och helhet med dig själv likväl som med andra. Det existerar också fina samarbeten eller möten som tar dig framåt. Det bästa du kan göra för dig själv just nu är att be om det du vill ha, låt inga rädslor stå i vägen för dina önskningar eller beslut. Du behöver själv ta tag i något för att det ska sättas i rörelse. Om du inte själv agerar så kommer inte energin igång så låt andra förstå vad du vill eller behöver. Hjälp och stöd finns runt dig så våga sträck ut en hand.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Du gör något du verkligen tror på i arbetet och använder all din inre kraft för att skapa den förändring du önskar. Du känner en passion vilket gör att du går in i något du verkligen brinner för. Du följer din känsla och låter det leda dig rätt.

Kärlek – En kvinna påverkar dig i ditt kärleksliv som är född i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, envis och tålmodig. Det kan även vara du som är i den energin. Man vet i alla fall vad man vill och håller sig till det. Var aktsam så du inte fastnar och inte ser de nya möjligheterna som ligger runt dig.

Allmänt – Du känner dig lite extra hårt ansatt på någon nivå just nu men du behöver inte oroa dig för det då du kommer att lösa det hela. Om situationen kräver det så är du nu mer egoistisk än vanligt men det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt utan du kanske behöver vara det just nu. Något som nu är aktuellt kommer att genomgå en förändring och hitta sin nya form i augusti. Försök inte forcera något just nu då det inte kommer att fungera. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera eller ta ett nästa steg framåt. Ha tillit och var medveten om allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du möter dessutom på mindre motstånd än du förväntat dig.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Du är nu färdig med något eller någon i ditt arbete som du nu lägger bakom dig. Har något jobbigt hängt över dig ett tag så släpper det nu åtminstone till en större del. Det kan även handla om att du har haft begränsningar gällande dina resurser som nu får en bättre balans. Det kan även vara skuldkänslor, skuldbeläggningar eller ett dåligt samvete som släpper, du är perfekt som du är så låt inte andra överföra sin stress eller dåliga självförtroende på dig.

Kärlek – Ett meddelande via sms eller mail som har med ditt kärleksliv kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig.

Allmänt – Det kommer ett meddelande eller besked angående trygghet, välmående, ekonomi, bidrag, stöd, utbildning eller hälsa. Det kan även vara så att du får svar på något du undrat över inom något av dessa områden. Du låter din inre gud/gudinna synas och skina mer än vanligt och du är inte rädd för att ta plats. Det kan även vara så att ditt yttre får en större betydelse för dig då du bryr dig lite extra om dig själv. Det handlar om att du just nu är mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Det kan även vara en fest och dans som får en större betydelse. Är du singel så är det en bra tid att visa upp dig på då du drar blickar till dig.

Lejonet 23/7-22/8

(född 23/7-1/8)

Arbete – En situation eller relation eller förbättras. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras.

Kärlek – En period där det kan finnas både attraktion och passionerade känslor för någon, eller så är det vad du själv möter, speciellt om du är singel. Det finns ett starkt igångsättande just nu vilket kan bero på att något går från tanke till handling. Du får även mer kraft, ork och energi i kärleken. Nya tankar och idéer kommer till stånd och ett nästa steg framåt tas. Det kan även komma snabba impulsiva tankar och känslor som sveper dig med utan en tanke bakom. I en fast relation så skapar man något tillsammans.

Allmänt – Du påverkas starkt av det skönhet, estetik eller så ligger ditt yttre i fokus. Du lyssnar även inåt och vet att det finns två sidor av allt och att allt som glänser inte är guld. Du har en stark förmåga att känna in vad som är rätt och fel för dig och på så sätt kan du finna din väg eller ditt nästa steg. Det finns även ett starkt stöd gällande kvinnor och/eller större grupper. Gemenskap ligger i fokus och du trivs med dina närmsta. Kärleksfulla handlingar och tankar ligger runt dig och du får tillbaka det du ger ut. Kärleken kommer inte med krav utan man ger från hjärtat för att man vill hjälpa, stödja eller stärka andra.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Du befinner dig på en speciell kraftplats där du kan finna kraft och energi. Det är en plats som känns rätt för dig där du lägger fokus på att miljön du befinner dig i på jobbet ska ge en skön upplevelse och positiv energi. Det kan även vara så att du besöker en helig, renande eller kreativ plats. Det kan även vara så att arbetet erbjuder dig en möjlighet att få ett eget space där du kan samla kraft.

Kärlek – Du försöker hålla kvar något eller fortsätta som förut i kärlekslivet men det kommer inte att hålla då en förändring behöver göras som leder till ett nytt steg eller en ny väg. Var inte rädd eller oroa dig för förändringar då det kommer att leda till något bra även om du inte ser det just nu. Våga tro på kärleken och gör de förändringarna du behöver göra för att det ska lossna för dig.

Allmänt – Du trivs med dig själv och känner en stark inre kraft och glöd som gör att du tror på dig själv och det du vill. Din inneboende harmoni gör att det skapas en stark gemenskap och känsla av samhörighet runt dig. Du får också en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över vilket gör att du kommer framåt. Det finns tillit och en stark känsla av att allt hittar sin. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill, önskar eller behöver göra. Backa inte utan fortsätt framåt så kommer du att märka att du är starkare och kraftfullare än du tror, vilket kommer att ge resultat. Lämna inte i från dig din kraft till någon annan då den är av yttersta betydelse för dig nu.

(född 12/8-22/8)

Arbete – Nya energier ligger runt ditt arbete eller ett projekt som du är engagerade i. Något skiftar på ett positivt eller intressant sätt och för dig framåt mot en ny utmaning eller ett nytt mål. Vill du ha ett nytt arbete, ny karriär, nya arbetsuppgifter eller komma igång med ett projekt så är detta en bra tid att ta itu med det då du just nu har förmågan att skapa möjligheter och få gehör för dina önskningar. Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du står stark i din kraft och kan åstadkomma det du önskar. Du är sann i vad du vill och vart du står.

Kärlek – Ett kärleks meddelande eller en uppvaktning kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig. Det finns en känsla av uppvaknade och kontakt söks på något sätt.

Allmänt – Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Du upplever en inneboende lycka och om du har känt av motgångar innan denna fas så börjar det nu spira ett hopp om förändring. Du är också färdigt för att gå vidare för nya upplevelser och äventyr. Under juni 2022 så kommer något som är kopplat till din nuvarande situation att falla ut positivt och börja blomstra. Just nu så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du har integritet och det är viktigt för dig att dina gränser respekteras och gör dem inte det så kommer du att göra en markering eller säga ifrån. Detta är ingen tid då du låter någon trampa dig på tårna.

När vi förstår kompensationslagen så förstår vi att vår framgång inte beror på vad vi får, utan på vad vi ger.
Lagen om kompensation innebär att vi blir överkompenserade i relation till vad vi bidrar med. Lyssna för att få fler svar och en större förståelse. Lär dig att använda den till din fördel.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)

Arbete – Var öppen för att ta emot av universums överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg då du tidigare har lagt en bra grund för dig. Det kan komma i form av bra samarbete, succé, framgång eller att något äntligen blomstrar. Du har även kompetensen att utföra något du önskar.

Kärlek – På något vis så ligger det ett betydelsefullt avslut för dig denna månad. Det kan också vara så att det sker en förändring i en relation eller situation där man släpper ett beteende eller agerande som inte längre gynnar. Något sätts också nu i gång som får en fortsättning eller en ny innebörd i december. 

Allmänt – Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig just nu. Väntar du in ett samtal eller besked så kommer det nu. Det kan även handla om att en kommunikation eller upplysning kommer genom något av dessa verktyg som ger dig en viktig information. Det är viktigt att du nu är ärlig mot dig själv och andra med vad du känner och vad du vill. Om du inte är det så kan du tvingas in i en situation där du kommer att bli tvungen att stå upp för dina känslor eller bekänna färg. Om du inte gör det frivilligt så kan det kännas olustigt för dig även om det är för allas bästa på lång sikt. Våga stå upp för dig själv så ska du se att det blir bättre än du tror.

(född 2/9-11/9)

Arbete – Det ligger en resa i fokus som kan vara kort eller lång i antingen tid eller avstånd som påverkar arbetet. Resan kan vara din men det kan även vara någon annans som påverkar dig genom sin resa. Det måste inte vara så att resan sker exakt nu då det även kan handla om att man planerar för den, eller går i tankar om en resa. Det kan även handla om kontakter med utlandet, något utländskt företag som påverkar eller import och export.

Kärlek – Du känner dig nöjd som det är och anstränger dig inte nämnvärt för att gå framåt eller förändra något i kärleken just nu.

Allmänt – Ett förhandsbesked, meddelande eller yttrande kommer din väg som visar på att något nu är igångsatt vilket snart kommer att visa sig eller komma upp till ytan. Det finns en snabb kommunikation både intellektuellt och verbalt vilket skapar nya kontakter och möjligheter. Detta är en fertil period vilket innebär att du kan få något att växa med hjälp av ditt personliga engagemang. Du sätter nu ett frö som på sikt kommer att växa till något större. Något som du antingen tänkte på eller började agera i under mars månad är nu redo att komma igång, det hela går nu in i en ny fas då det är en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer samt ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund.

(född 12/9-22/9)

Arbete – Ha tålamod, det du vill ska ske sker inte ännu utan det ligger lite längre fram i tiden. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen. Se över om du har missat något eller om det finns något du bör göra för att skapa en stabilare grund eller bättre förutsättningar för framgång.

Kärlek – En information eller ett meddelande som rör ditt kärleksliv kommer din väg och visar på att något är på gång, du får ett förhandsbesked som förändrar vilket gör att du klarare ser vad du behöver göra.

Allmänt – Du gör ett eget val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. Har du tidigare kompromissad bort dig själv så är det slut med det nu för under denna period så sätter du dig själv främst i det som är viktigt för dig. Du känner motivation och kraft för att gå efter dina drömmar, mål eller projekt. En situation, relation eller hälsan förbättras. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras.

Vågen 23/9-22/10

(född 23/9-2/10)

Arbete –  En healande eller läkande kvinna kvinna får en betydelse. Det kan även vara du som agerar i den rollen för andra. Du kan mycket väl utveckla dina healande förmågor samt se möjligheterna som kommer med det. Dina händer är dina kraftkällor och du kan upptäcka att du kan känna mycket igenom dem. Det kan även handla om att du skriver eller tolkar något som har en betydelse för dig och ditt arbete.

Kärlek – Denna månad bjuder på någon lycklig eller glädjande händelse och kärleksfull vänskap. Det blir även bättre i kärlekslivet än den förra och du känner att det går åt rätt håll. Det kan även vara så att du har lite tur eller flyt och att hjulen rullar åt ditt håll.

Allmänt – Just nu så upplever du någon form av känslomässig konflikt som skapar en osäkerhet inom dig eller i en relation. Det kan även vara så att du söker en ny väg eller ett nytt alternativ för något som inte längre känns helt rätt. Inte för att lämna det gamla bakom dig, iallafall inte ännu, utan snarare för att komplettera eller bygga upp något nytt vid sidan av det du nu har. Du är just nu en magisk person som har förmågan att manifestera dina tankar och intentioner i det verkliga livet. Så var noga med vad du skapar då både de positiva och negativa känslorna och tankarna kan manifestera sig. Med rätt inställning kan du komma långt just nu. Det är upp till dig och ingen tid då du kan förvänta dig att någon annan ska göra jobbet åt dig. Glöm inte att du har alla möjligheter med dig.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Du oroar dig för något just nu som du inte har någon anledning att oroa dig över. Du ser inte helt tydligt vart vägen du går på kommer att leda dig, så ha tillit till att du är på rätt väg även om du känner dig osäker. Du är just nu omhändertagen på någon nivå även om du inte är medveten om det.

Kärlek – Det finns något du oroar dig över, det behöver inte innebära att du har belägg för det men det gnager i alla fall lite. Kanske är du rädd för att bli ensam eller övergiven? Är du singel så kan det bero på en känsla av uppgivenhet. Har du är relation så handlar det om en vilja känna sig bekräftad, kanske har ni inte riktigt tid med varandra. Är du singel så är det ett bra tillfälle att dejta eller ha en flirt. I en fast relation så flammar det upp starkare kärlek.

Allmänt – Du upplever nya positiva känslor då något nytt känslomässigt startar upp vilket ger dig en starkare kontakt med det dig själv, någon annan eller det gudomliga. En spirande förälskelse finns, den kan vara för en person likväl som för ett djur, projekt, en sak eller situation. Just nu så är det också fokus på ett firande. Det kan vara en födelsedagsfest, jubileum, familjehögtid, tillställning eller liknande. Det behöver inte vara så att det sker just nu utan det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked som kommer och berättar om att det ska ske. Det kan även vara så att något som händer under detta firande få en betydelse i förlängningen för dig eller någon närstående.


(född 13/10-22/10)

Arbete – Det är en tid för stillhet, lugn, vila eller en välbehövlig paus. Du tar det lite lugnare än vanligt då det är en stark period för att lyssna inåt. Man behöver stillhet en period för att sedan kunna veta vad man ska göra och för att komma i kontakt med sin eget svar så att man lättare kan fatta rätt beslut utifrån sig själv framöver.

Kärlek – Något faller på plats i kärleken för dig vilket gör att du upplever en balans. Du finner harmoni vilket gör att du kan lyssna inåt och vila i det som du känner. Om vila är det du behöver så kommer denna fas med en paus eller lugnare tempo. Dans, musik eller konst är aktiviteter som intresserar dig nu. Du söker stillhet snarare än fart och fläkt och du bryr dig om skönhet och det som är vackert vilket gör att du troligtvis lägger fokus på ditt yttre. Något som är aktuellt för dig just nu i kärleken finner sin balans och helhet först i mars månad så ha tillit och fortsätt framåt.

Allmänt – Det ligger en stark känsla av gemenskap eller samhörighet just nu som även kan handla om ett samarbete där du tar något till en nästa nivå. Ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras vilket öppnar upp en ny dörr för dig. Du har även nått en nivå inom något där det kommer en utdelning grundat på ditt tidigare engagemang.  Det ligger även något beslut, avtal, kontrakt eller en viktig överenskommelse runt dig. Du eller någon annan bestämmer sig för något och står fast i det. Det är också något som har med rättvisa att göra som gör sig påmint eller så väger du för eller emot inom något för att finna en balans och hitta det som känns rätt.

Vad innebär ett inre seende? Hur ser man?
Tips på hur man kan utveckla seendet.
Tecken på att man kan vara medial mm…

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Tala om vad du önskar i arbetet och våga tro att det blir som du önskar. Lyft upp dina tankar och tänk positivt om din situation för att kunna komma framåt på det sätt som du vill. Använd gärna positiva affirmationer. Dina tankar och ditt förhållningssätt skapar just nu dina framtida resultat så lägg fokus på att rena ditt sinne från det som kan dra ner din energi.

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp något denna månad utan man fortsätter i den andan som är.

Allmänt – Någon konflikt eller ett bråk ligger runt dig just nu som kan kännas lite jobbig. Det kan även vara du själv som befinner dig i en konflikt med dig själv vilket i sin tur påverkar andra. Tänk efter före du gör eller säger något är rådet till dig för att det kan lätt bli en höna av en fjäder annars. Förvänta dig ett litet mirakel då något både oväntat och positivt kommer din väg just nu. Det finns ett överflöd av kärlek, resurser eller så kan det vara ett positivt meddelande som kommer din väg så var redo att ta emot. Det kan vara så att detta mirakel kommer in i ditt liv nu men du märker inte av resultatet av det förrän lite längre fram.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Ett positivt besked eller kommunikation kommer din väg då någon bryr sig om dig och vill dig väl, du får hjälp framåt. Det kan även vara du själv som hör av dig till någon gällande arbete. Du befinner dig gärna i en sådan miljö som stärker dig och hjälper dig att ladda dina batterier. Så lyssna på dig själv och gör vad som krävs för att balansera dig.

Kärlek – Det ligger en hel del stress i dina ankar eller känslor gällande kärleken denna månad då det finns en längtan efter någon eller något. Du upplever troligtvis även dåligt med ork eller en kraftlöshet som gör att du inte riktigt orkar engagera dig eller så engagerar du dig för mycket. Du kan också känna en osäkerhet vilket gör att du inte riktigt vet vad du vill eller vad du ska göra.

Allmänt – En lättnad infinner sig och du börjar se möjligheter som ligger runt dig. Längre resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig. Det kan vara så att du åker, planerar eller så är det något du starkt tänker på. Det kan även gälla kontakter eller handel med utlandet. Försök inte forcera något just nu då det inte kommer att fungera. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera eller ta ett nästa steg framåt. Ha tillit och var medveten om allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du möter dessutom på mindre motstånd än du förväntat dig.

(född 13/11-21/11)

Arbete – En hjälp eller ett stöd kommer din väg vilket innebär att du inte behöver göra allt själv. Men för att kunna ta emot hjälp och stöd så måste du kunna släppa in så var mottaglig för din omgivning. Det kan även vara så att du delegerar arbete eller uppgifter för att du inte ska bli överväldigad av för mycket jobb, eller så hjälper du någon annan att delegera.

Kärlek – Det finns en stabilitet och trygghet i det man har i kärleken. Det är ingen månad som kommer med stora eller drastiska förändringar. Man håller kvar det man har just nu och låter förändringarna komma längre fram. Se upp så du inte sitter fast och vägrar gå framåt eller skapa nya energier.

Allmänt – Just nu så upplever du dåligt med ork eller så tappar du din energi. Möjligheten är också att någon eller något i din omgivning dränerar dig på din energi. Resultatet blir att du känner en trötthet, besvikelse eller oförmåga att ta tag i saker. En yngre man, pojke eller son påverkar dig eller ditt liv på någon nivå. Det kan även handla om minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras och gör sig påminda. Det är också dags att släpa taget om något som inte längre hör hemma i ditt liv, bäst före datumet har gått ut och har ingenting att ge dig längre.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Du renar ditt sinne och släpper en negativ tanke eller känsla om något eller någon från ditt förflutna som du sitter fast i. Du går också igenom en reningsprocess som innebär att du släpper något eller någon på jobbet som du känner dig färdig med för att starta om på ny fräsch kula. Du är nu mer känslig än vanligt när det gäller din arbetsmiljö eller ditt arbete så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som dränerar dig eller tar din energi eller initiativförmåga i från dig.

Kärlek – Nu är en period där du arbetar för din framtid. Du lägger ner både tid och energi på kärleken men allt faller inte på plats direkt utan du får vänta ett tag tills det blir klart. Men likväl så det en bra tid att engagera sig eftersom förarbetet är den grund som ger utdelning längre fram.

Allmänt – Något du hoppats på sker, eller så faller något önskat på plats och bildar en helhet. Det är en stark fas när det gäller inspiration och att få drömmar uppfyllda. Har du tidigare vågat ge dig i kast med något som har krävt mod och tålamod ifrån dig så kommer utdelningen nu, eller så vågar du nu. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig. Du lägger nu också fokus på något som i februari går in i en ny fas eller så går en önskan i uppfyllelse då. Du kommer nu att lämna en situation som inte längre gynnar dig. Det kan också vara så att du får nog av något eller någon och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Har du under en längre tid velat lämna något eller någon så får du nu kraften att göra det.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Det är dags att släppa taget om något eller någon som inte längre gynnar dig, känns fel eller som du är färdig med. Det kan även vara så att du måste släppa taget om något tillfälligt för att det eller den behöver frigörs för att kunna hitta rätt väg tillbaka. Forcera inget utan ha tillit till att det som är ditt kommer att komma tillbaka till dig, annars är det inte ditt.

Kärlek – Det ligger en avvaktan eller väntan i ditt kärleksliv vilket indikerar att du måste ha lite tålamod just nu. Forcera inget utan låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Kanske behöver du ge kärleken lite utrymme.

Allmänt – Något faller på plats och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg. Du kommer förbi ett hinder eller något som har stoppat dig vilket får dig att känna en ny tillit inför framtiden eller ditt nästa steg eller den process du står i. Du finner harmoni och balans vilket gör att du upplever en inre frid som tillåter dig att växa i din kraft och styrka. Nu är det dags att stå upp för dig själv med vad du vill och tycker samt bara gå med på sådant som verkligen känns rätt. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla i stället för att gå emot dig själv för att vara andra till lags. Det finns även en medvetenhet som får dig på rätt kurs så att du finner den vägen som bjuder på minst motstånd.

(född 12/12-21/12)

Arbete – Arbete som har med hemmet att göra eller är kopplat till hemmet ligger i fokus. Det kan innebära att man jobbar mer hemifrån eller jobbar i en hemliknande miljö. Det kan även handla om heminredning/styling eller ngt annat som har med en hemsituation att göra. Det kan även vara ett arbete på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller liknande.

Kärlek – Ny relation, kärlek, förälskelse eller stark fertilitet är sådant som ligger i fokus om det är i en sån fas man befinner sig i. Trivsel, glädje och gemenskap ligger starkt denna månad. Är du singel så är detta en bra tid för kärlek eller en flirt. Har du en relation så är det en kärleksfull månad.

Allmänt – En kort resa över tid eller distans ligger i fokus, antingen så sker den under denna period eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en tid där du finner svar på något du undrar över samt att du tar tag i något som för dig är viktigt. Det är du som väljer vilket ditt nästa steg ska vara och beslut som ska fattas görs inifrån dig själv. Något du önskar faller på plats. Du lägger nu en grund för framtida äventyr eller ledigheter då du ser fram emot att få mer tid med dem som står dig närmast. En möjlighet skapas som ger dig glädje och positiva känslor samt en möjlighet till att blomstra.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för då allt kommer att finna sin lösning. Du vill helst ha kontroll och få saker att bli så som du vill ha det men nu krävs det att du har tillit till att allt blir som det är tänkt och att det också är okej. Eftersom du inte har översikt över alla möjligheter som kan komma ur din nuvarande situation så får du lita på att du har skapat en bra grund för det hela att växa ur. Det är ditt tidigare engagemang som styr resultatet och inget som du nu kan påverka.

Kärlek – Du har nu möjligheten att förbättrar en relation eller så omvärderar du och ser kärleken ur ett nytt perspektiv.

Allmänt – Nu är en tid när du får hålla på med något du gillar. Det kan även vara så att du återupptar du något gammalt engagemang, intresse eller en hobby. Kanske lägger du din energi på ett intresse som i förlängningen kan leda till ett arbete? Eller så är det redan ett arbete som nu går in i en ny fas. Något du önskat eller hoppats på sker nu. Det kan även vara så att något du tidigare har lagt tid och energi på nu faller positivt ut eller till din fördel. Dina förväntningar blir infriade och du känner att du är på rätt spår vilket ger dig energi att fortsätta framåt. Har du upplevt ett motstånd tidigare så lättar det nu eller så släpper helt.

(född 1/1-10/1)

Arbete – Du visar just nu vem du är, vad du vill och vad du står för. Du kommer även att skina eller synas lite extra vilket har och gör med antingen dina inre kvaliteter eller de yttre. Det kan handla om dina prestationer och engagemang eller så är det du som person som får mer fokus. Du är fantastisk och det är inte bara du som tycker det och därför blir du nu bekräftad. Det kan även vara så att du är provocerande eller så visar du upp din originalitet.

Kärlek – En oväntad positiv händelse kommer din väg som gör att du känner tillförsikt inför framtiden. Du känner en glädje eller gemenskap i kärleken som gör att du vågar agera framåt. Du är samtidigt nöjd där du är just nu vilket kan innebära att du står i en paus eller väntan så passa på att vila och bara vara i glädje, tids nog blir det dags att gå in i en nästa fas.

Allmänt – Du upplever någon form av stress, irritation, frustration eller konflikt just nu. Det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete eller engagemang, eller så är det en begränsning eller konflikt i ditt arbete eller på din arbetsplats som visar sig eller påverkar dig utöver arbetet. Du kan ha alldeles för mycket eller för lite att göra just nu. Något håller på att ske men du får ha lite tålamod då projektet/engagemanget tidsmässigt tar ca 9-10 månader. Låt det ta den tiden som det behöver eftersom det måste finslipas och gås igenom i flera olika led eller processer längst med vägen innan det är klart. Det kan även vara så att du påveras av en födelse, graviditet eller en gravid kvinna på någon nivå. Det kan även vara en gammal graviditet som aktualiseras eller pratas om.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Något ligger nu rätt i tiden för dig gällande ditt arbete eller så är det något som du är engagerad eller verksam inom som blir klart. Nu är det dags! Det är nu det sker och det som du har satt igång manifesterar sig äntligen. Det är även rätt tid för dig att ta ett kliv framåt mot ett nytt mål.

Kärlek – Om du är i en relation så känner man verkligen att den är väldigt speciell även om man står lite vid sidan om varandra just nu, det kan bero på att man har dåligt med tid för varandra eller så finns det en naturlig distans. Man skapar ändå möjligheter tillsammans gällande ett nästa steg framåt i kärleken. Är du singel så påbörjad ingen ny relation just nu men du kan ändå skapa nya möjligheter på din väg som leder dig mot kärleken.

Allmänt – En man i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en man som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig med sitt agerande eller ansvarstagande. Han kan vara en karriärist, chef, ledare eller en auktoritet inom sitt område. Ett avtal, kontrakt eller en överenskommelse gällande arbete, ett projekt eller liknande får också en betydelse. Just nu så finns ett fokus på mat vilket kan handla om att man bryr sig om vad man äter eller precis tvärt om. Det kan vara så att det sker en kostförändring som får en större betydelse på lång sikt. Det kan även vara en betydelsefull middag eller ett kalas som sker eller planeras för just nu. Arbetar du med mat så kan detta få en större betydelse i ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – Något ligger i fokus som manifesterar sig eller slår ut i blom till våren (mars-maj). Det lägges nu en grund för det som ska komma sen. Ett projekt, arbete eller nya uppgifter som du kommer att lägga ner en hel del engagemang på framöver tar nu sin början eller finner en ny väg. Under denna tid påverkar barn ditt arbete på någon nivå. Det kan vara dina barn, barn på arbetet eller minnen som är förknippade med barn bakåt i tiden. Det kan även vara så att du står i början av något helt nytt som måste styras upp. Tappa inte kontrollen utan hantera det på ett genomtänkt och moget sätt. Gå inte i gång på impulser oavsett om de kommer från dig eller andra.

Kärlek – Lycka och glädje tillsammans med familj och vänner. Det finns en stark samhörighet och en vilja att göra något speciellt tillsammans med någon eller några som står dig nära.

Allmänt – Antingen så är det en man i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en man som är trygg, stabil, tålmodig och med kontroll som påverkar dig denna period genom att du kan lita på honom. Han kan vara lite långsam eller så har han inte bråttom framåt vilket gör att du måste ha tålamod. Han har även en god förmåga att lära ut och dela med sig av sin kunskap. Kontrakt, överenskommelser och avtal som sker nu handlar antingen om ekonomin, hemmet eller tryggheten. Du går in i en avslutningsfas för att en förändring måste ske och något nytt ska kunna komma igång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. För oavsett vad du tycker så kommer en förändring att ske. Valet du har är om det ska vara motigt och smärtsamt eller arbetsamt och givande. En transformation är alltid en utmaning så se det som en utvecklingsfas för att du ska kunna skapa nytt inte stagnera.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Under denna period så påverkar barn ditt arbete. Antingen så arbetar du med något eller någon som har en stark koppling till barn. Det kan även vara egna barn som påverkar eller så går du in i ett projekt som du tar dig ann som att det är din bebis. Det finns även ett barnsligt eller omoget beteende på arbetet som du måste ta tag i så att det inte går över kontroll eller påverkar arbetet eller arbetsplatsen negativt. Det kan även vara så att någon annan måste axla ansvaret i situationen.

Kärlek – Det finns en förvirring och antingen så är det du eller någon annan som inte vet vad man vill eller hur man ska komma framåt.  Ett val måste göras inne från sig själv och det dags att fatta ett beslut eller välja hur man ska gå framåt. Kanske måste man även välja bort något för att kärleken ska kunna fungera på lång sikt. Vad som än sker nu så handlar det om ett eget val.

Allmänt – På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning. Hur du en försöker så känns det trögt och stillastående i det som du vill komma framåt med. Du känner inte heller att du får den hjälpen eller stödet du behöver eller förtjänar Det kan mycket väl vara du själv som är din värsta fiende genom att du blundar för möjligheterna som finns eftersom du hellre vill ha något annat eller vill att det ska gå till på ett annat sätt. Du och de du älskar är inne i en trygg fas där ni har beskydd och trygghet. Även om det känns tufft just nu så finns det en uppackning och du behöver inte möta det jobbiga själv då det finns någon eller några där för dig. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit.

(född 9/2-18/2)

Arbete – Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information gällande ditt arbete som gör att du kan komma vidare framåt. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Är det någonting du undrar över så kan du nu söka och finna svaret. Se dig om kring, svaren du söker finns runt omkring dig.

Kärlek – Oväntade händelser sker i ditt kärleksliv som kan vara på gott och ont. Antingen så är det en större omvälvande händelse eller många små som inte märks av lika mycket.

Allmänt – En kvinna som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar dig extra mycket känslomässigt. Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad, intuitiv eller kreativ. Det kan även vara en moder eller du som är omhändertagande. Det sker även ett möte som sätter igång känslor eller handlar om känslor. Man ser om och tar hand om andra samt ser över eller bevakar något som känns viktigt. Du står i en början av ett utsatt mål, eller inför en ny väg så ha tålamod med dig själv och processen som du står i och ge inte upp. Förvänta dig inte att allt ska ske snabbt eller enkelt utan inse att det krävs att du lägger ner engagemang på det du vill uppnå. Allt måste få sin tid att växa, gå igenom olika avgörande faser samt finslipas innan det tillfullo kan blomma. Endast arbete skapar fulländning vilket du med tålamod kan nå

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Vatten får på någon nivå en betydelse för dig. Det kan bero på att en plats, en tanke eller ett samtalsämne kommer upp som handlar om eller involverar vatten. Kanske planerar du en semester eller ledighet vid vattnet eller så reser du dit nu. Det kan även vara en person som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) som får en viktig roll för dig.

Kärlek – Antingen så är det en man i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå. Det kan även vara du om du är man. Hemmet ligger i fokus och det är helst där du umgås. Det ligger tankar runt beslut som har med känslor att göra, du behöver komma fram till hur du ska ha det för att det ska kännas rätt. Du kan lätt vara för snäll eller självuppoffrande bara för att du vill att alla ska vara glada och nöjda. Men nu sätter du dina känslor i centrum och agera efter vad som känns rätt för dig.

Allmänt – På någon nivå så skapas det nu en ny grund som är stabilare än den du hade tidigare vilket ger både trygghet och något att bygga eller skapa utifrån. Det finns planer och beslut som nu kan sättas i verket eftersom du har stabila resurser att använda dig av. Detta är en materiell fas så du kan införskaffa något du behöver. Nu är ingen tid att oroa sig då allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt. Det ser ljusare ut längre fram för dig och om du bara har tålamod och fortsätter framåt i din egna kraft utan att backa på grund av rädsla, lathet eller feghet så kommer du att finna det du önskar eller lyckas med det målet du har i sikte. Ha tillit till att allt du söker finns där ute.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Det finns ett samarbete eller gemenskap som betyder mycket för dig och som ger dig en möjlighet att ta ett engagemang eller uppdrag till en nästa nivå. Det finns stöd och hjälp för dig om du behöver det.

Kärlek – Det finns en lekfullhet som bjuder in till en rolig samvaro där man är lite nyfiken och vill testa nya vägar. Man är mer äventyrslysten än vanligt och andra blir kanske lite förvånad över de valen man gör. Denna månad bjuder inte in en ny relation i stället blir det mer bus, äventyr och spel om man är singel. I en relation så har man roligt tillsammans och om man inte ger sig ut på något äventyr så planerar man inför det.

Allmänt – Halva månaden innebär snabba förändringar eller ageranden, det kan handla om ett nytt arbete, projekt eller en bostad för dig om du är ute efter det. Det är också en stark period för arbetsresor samt snabba händelser och full aktivitet i största allmänhet. Man är med där det händer och kan många gånger vara den som skapar rörelse, engagemang eller händelser. Andra delen går in i en lugnare rytm vilket kan innebära att en vila eller en paus ligger i fokus. Det kan vara så att du har haft mycket att stå i och att du nu behöver lyssna på både din kropp och själ och ge den vad den behöver. Om du inte tar tag i detta nu så kan det längre fram vara så att du tvingas till stillhet antingen du vill eller inte. Det är också en tid att sluta fred gällande gräl, konflikter, tvister och allmänt motstånd.

(född 11/3-20/3)

Arbete – Hemmet eller sådant som är kopplat till hemmet har en betydelse nu. Det kan innebära att man jobbar mer hemifrån eller jobbar i en hemliknande miljö. Det kan även handla om heminredning/styling eller liknande. Det kan även vara ett arbete på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller inom värden. Det kan även handla om en arbetsmässig förflyttning till en ny plats eller miljö.

Kärlek – Pålitlighet, trygghet, gemenskap och vänskap ligger i fokus gällande kärleken. Det kan även ske familjesammankomster eller festliga tillfällen. Du ha skapat en bra grund och balans som du nu kan bygga vidare på i ditt kärleksliv. Om du bekymrar dig över något så hittar du lösningen nu. Du har alla möjligheter att skapa det som du behöver.

Allmänt – Förändringar sker av eget val och sätt då du vet hur du vill ha det. Du är självständig och känner en stark målmedvetenhet och drivkraft vilket gör du känner dig tvungen att sätta dig själv främst. Man kan visa på egoistiska tendenser och köra över andra om det vill sig illa så tänk dig för så du inte agerar helt utan hänsyn till andra, eller så kan det vara just det du behöver nu då du tidigare kanske har tagit för mycket hänsyn. Barn, tonåringar eller djurbebisar påverkar dig på någon nivå. Något som sker även i nuet eller så är det de förflutna som gör sig påmint i tankar, minnen eller en återkomst. Det kan också vara så att du på någon nivå kommer i kontakt med din barndom. Det som också kan hända just nu är att någon agerar extremt barnsligt och omoget, eller att någon med barnasinnet kvar påverkar dig.

2 thoughts on “Månadens – Astro/Tarot Augusti – Kärlek, Arbete & Allmänt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *