Oktober – Månadens Astro/Tarot för dig

Månadens – Astro/Tarot – Oktober

Läs detta först:
Så här fungerar det:

♦ Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.
♦ VISSA månader så känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig månad. Energierna står alltid i proportion till det.

Väduren 21/3-19/4

(född 21/3-30/3)

Arbete – Du har tur eller ett ordentligt med flyt i arbetet denna månad, något går din väg. Det sker även sökande efter information eller mer kunskap, det kan även vara så att du får veta något som du undrat över. Något du väntar på eller önskar kommer att ske inom några veckor.

Kärlek – Gemenskap och samhörighet ligger starkt runt dig, någon vill dig väl. Denna månad så har du förmågan att skapa det du önskar för dig och den du älskar. Är du singel så är inte detta rätt månad att träffa någon ny.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig denna månad. Det kan även vara du själv i den energin. Du tar även en större risk eller chanstagning än du gjort tidigare, du vågar något. Det är något som du känner att du måste göra oavsett vad andra tycker eller tänker. Du är mer bestämd och vet vad du vill.

(född 31/3-9/4)

Arbete – Ett meddelande eller en information kommer din väg som innebär att något är på gång, det är ett förhandsbesked om vad som håller på att ske. Du är mer självständig än vanligt, kan även innebära att du arbetar själv med något. Ett tecken kommer din väg som visar dig en väg eller möjlig utveckling. Håll ögon och öron öppna!

Kärlek – Stark aktivitet och en massa händelser, denna månad blir det full fart. Det kommer också något meddelande som involverar ditt kärleksliv. Om du är singel så är detta en bra månad att dejta på nätet. Kärleken denna månad handlar om att du ska tro på dig själv och/eller din partner, eller om du är singel på att tro på att du faktiskt kan träffa någon om du vill.

Allmänt –  Under denna månad som sker en omstrukturering, ett nytt flöde, du kan ta lån, byta bank eller något
Liknande. Du är också extra känslig och ska därför undvika människor, kemikalier, mat eller omgivningar som du inte mår bra av. Lyssna på dig själv och säg nej till det som inte känns okej. Var försiktig med att sväva i väg i orealistiska drömmar. Endast det som du har tänkt igenom och lagt en bra grund för kommer att bli genomfört.

(född  10/4-19/4)

Arbete – Ett arbetsmeddelande du väntat på kommer din väg via tele, brev, sms eller mail. Det kan även innebära att du arbetar speciellt med något av dessa kommunikationsvägarna denna månad. Det är något gällande ditt arbete som inte känns bra och du kommer att välja att lämna den situationen för att kunna bjuda in något bättre. Detta är en månad som bjuder på eftertanke och kanske omplanering.

Kärlek – En man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är han kommunikativ, flexibel eller intellektuell påverkar i dig denna månad. Är du en man så kan det vara så att det är du som agerar i denna energin. Det ligger en trevlig eller viktig måltid eller middag under denna månad. Du släpper taget om något som inte längre gynnar dig, det kan vara så att du är färdig med någon eller något.

Allmänt –  Gemenskap, samhörighet och kärlek är en stark energi denna månad. Det ligger även en förlåtelseprocess som kommer tillstånd eller sätter igång från dig eller till dig. Detta är en månad då du gör bra ifrån dig och en succé sker på något plan i ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Denna månad bjuder på mycket tankar och känslor vilket kommer att leda fram till att något klarnar i månadsskiftet oktober/november. Du finner en speciell kraftplats för dig att arbeta på, kanske drar du dig undan dit för att få din energi att växa. Ett nej kommer din väg denna månad, det kan även vara du själv som säger nej till något.

Kärlek – Denna månad så har du mindre ork eller så är det något speciellt som du inte orkar med. Allt går upp och ner så tillåt dig lite vila utan krav. Du är har ändå fokus på något som du vill genomföra och lyckas med. Ha tillit, allt faller på plats och energin kommer att återvända så vida du inte låter har någon runt dig som konstant tar din energi.

Allmänt –  Överlag så har du lite lägre energi denna månad, det kan vara så att du inte orkar med något du har tänkt dig eller så behöver du vila ifrån dina tankar, känslor eller i kroppen. Men du orkar ändå fokusera på det som är viktigt. Det ligger också en stark tillit till någon som du litar på.

(född 30/4-9/5)
Arbete – Prästinnan den kraftfulla kvinnan som är i kontakt med dig själv, sin andlighet och omvärld vaknar till liv och du får stöd från andra kvinnor. Är du man så är det en eller flera kvinnor som stödjer dig. En förändring sker i ditt arbete eller på arbetsplatsen. Det kan innebära en ändring av sysslor. Mycket är upp till dig denna månad och vill du genomföra något speciellt så har du kraften med dig.

Kärlek – En kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en chef som påverkar dig starkt denna månad. Är du kvinna så kan det även vara du som agerar i den energin. En händelse full månad med mycket aktivitet. Du väljer en ny väg eller möjlighet denna månad.

Allmänt –  En man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är han kommunikativ, flexibel eller intellektuell man påverkar dig denna månad. Är du en man så kan det vara du själv som agerar i den energin. Det finns ingen anledning till oro, allt hittar sin väg denna månad. En positiv förändring som gör dig glad sker.

(född 10/5-20/5)
Arbete – Denna månad så får du lite stjärnstatus, du gör något bra så det lyser lite extra på dig. Något som det ligger fokus på just nu blir klart i början på februari eller så blir det där en fortsättning. Du lämnar en situation på arbetet som du känner att du är klar med. Något håller på att utvecklas men det blir inte helt klart förrän om några månader.

Kärlek – En man i ett lufttecken påverkar dig denna månad, det ligger en kommunikation er emellan eller så är det någon form at intellektuellt utbyte. Något angående kost eller mat får en betydelse, antingen så påverkar din kost ditt kärleksliv eller så är det en speciellt middag. Något som du önskar håller på att ge resultat men först om några månader blir det klart.

Allmänt –  Något intresse eller en hobby ligger starkt denna månad, det kan även vara så att du upptar något som du gjort tidigare. En utveckling sker. En resa blir aktuell för dig eller någon nära, antingen så sker den nu eller så planeras den. Det kan gälla både en kort eller en lång resa. Det gäller för dig att vara realistisk, orealistiska tankar eller drömmar kommer inte att ge resultat denna månad.

Tvillingen 21/5-21/6

(född 21/5-30/5)
Arbete – Det ligger en begränsning i ditt arbete denna månad, det kan gälla dig personligen eller så är det arbetsplatsen. Detta kan innebära att det går trögt, att du får dålig respons eller att det uppstår konflikter som just denna månad kan vara svåra att lösa. Det ligger även ett starkt lärande för dig, det kan även vara så att det är du som lär ut. Kompromissa är nyckeln som du ska använda dig av för att underlätta.

Kärlek – Tillit och en känsla av att du eller ni har kommit förbi ett problem eller ett dilemma uppstår under månaden. Det ligger också en hel del övning runt dig eller din partner om du har en, ni finslipar era kanter för att förbättra relationen. Något du som singel eller ni som par väntar på sker inom några veckor. Ha lite tålamod.

Allmänt –  En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ påverkar dig denna månad. Det kan även vara du som kvinna som agerar i denna energi. En förändring ligger i ditt hem, det kan både röra ett nytt hem, inredning, omstrukturering eller att man arbetar mer i hemmet. Denna månad bjuder på kompromisser så var inte envis eller kontrollerande

(född 31/5-9/6)

Arbete – Studier eller någon form av utveckling är i fokus. Det kan också vara så att du synliggörs eller står i centrum på något sätt. Vatten får en betydelse, det kan gälla en speciell plats, ett samtal, tankar eller en planering. En positiv förändring sker.

Kärlek – Den ligger en stress runt dig så tänk på att du inte kan hinna med allt och alla. Det kan även vara så att någon tillför stress i ditt kärleksliv. Denna månad handlar om att ta det lugnt och inte stressa utan det som ska ske kommer att ske i sin takt. Återhämtning och vila ligger i fokus, ingen månad som gynnar dejting om du är singel.

Allmänt –  Överlag så känner du en stark gemenskap med vänner och/eller familj, kan innebära familjeträffar. Du lägger fokus på något som intresserar dig. En positiv förändring sker denna månad.

(född 10/6-21/6)

Arbete – Denna månad tappar du energi i ditt arbete, det kan vara så att du har mindre ork än vanligt eller så släpper du något eller någon. Du har ändå kraft att genomföra något som du vill eller önskar, du löser en situation. Du ser positivt på det som ligger framför dig.

Kärlek – Kärlek och gemenskap ligger fint runt dig. Om du är singel så är det en bra månad att ta tag i dejtandet även om det inte helt faller på plats just nu. Du är redo, dags att gå framåt och följa din inre röst oavsett vart den leder dig i kärleken.

Allmänt –  En positiv utdelning, gåva eller uppvaktning kommer din väg denna månad. Du är ärlig mot dig själv med vad du vill och följer din inre röst. Du omvärderar något eller någon.

Kräftan 22/6-22/7

(född 22/6-1/7)

Arbete – Du söker någon sorts bekräftelse och vill bli sedd för vad du gör. Lyft dina tankar och tänk positivt på det du vill åstadkomma så går det lättare att genomföra. Något är upp till dig och du fattar själv beslut hur du ska gå framåt.

Kärlek – Gamla relationer är i fokus, antingen en pågående eller så är det någon ifrån ditt förflutna som gör sig påmind i tanke eller handling. Du är omhändertagen, någon bryr sig om dig. Du väljer en ny riktning eller en ny väg.

Allmänt –  Du känner dig lite hårt ansatt på någon nivå denna månad men oroa dig inte, du fixar det. Var försiktig så du inte utsätts för manipulation eller falskhet. Något som nu är aktuellt har en fortsättning från månadsskiftet juli/augusti. Någon oväntat inträffar som känns som ett litet mirakel. Det ligger någon form av succé denna månad, du lyckas med något.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Något nytt som ger trygghet sker, det kan vara en löneförhöjning eller andra stabila
möjligheter som ger bättre utdelning än tidigare. Ett avtal, kontrakt eller en överenskommelse blir av. Du tar dit tid för lite återhämtning.

Kärlek – Det ligger något beslut runt dig denna månad gällande kärleken. Det som skapas eller kommer igång denna månad hittar sin form i sommar (juni-aug). Överflöd av kärlek kommer din väg.

Allmänt –  Du lägger denna månad ner mycket energi på något som kommer att ge utdelning längre fram. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Det ligger en förbättrad hälsa hos dig eller någon nära dig denna månad.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Ett avtal, kontrakt eller en överenskommelse blir av. Det är du som styr och du kan få din vilja fram. Du har nu kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Någon form av överflöd kommer till dig.

Kärlek – Du står i en valsituation, något är upp till dig i ditt kärleksliv. Nya möjligheter ligger runt ditt eller din partners arbete. Det kan vara en ny idé eller ett projekt, något skiftar på ett positivt sätt. Är du singel så har arbetet en större betydelse just nu. Du är mer bestämd med vad du vill eller önskar.

Allmänt –  På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning eller möjlighet, var försiktig så du inte fastnar i martyrskap. En intressant eller spännande möjlighet öppnas upp för dig denna månad. Det ligger en förbättring i din eller någon närståendes hälsa denna månad.

Lejonet 23/7-22/8

(född 23/7-1/8)

Arbete – Du kan drabbas av oro eller förtal, på någon nivå sker något som får dig att känna dig utsatt denna månad. Antingen så finner du en speciell plats för just dig arbetsmässigt eller så blir sker något trevligt på din arbetsplats. Du ser positivt på något som ligger framför dig.

Kärlek – På någon nivå känner man sig ensam eller ett utanförskap. Du når kanske inte fram som du önskar. Nu är tiden för att lyfta upp dina tankar och vara positiv för att dra till dig det du önskar i kärleken. Du agerar på något plan i ditt kärleksliv.

Allmänt –  Någon konflikt ligger runt dig denna månad som kan kännas lite jobbig. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Ett nej kommer din väg denna månad, eller så är det du som säger nej eller stopp.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Antingen så finner du en speciell plats för just dig arbetsmässigt eller så blir sker något trevligt på din arbetsplats. Något du önskar eller väntar på sker inom några veckor.

Kärlek – Frihet, kärleksresa eller kontakt med någon i ett annat land ligger starkt nu. Kan även vara någon annan som reser eller befinner sig i ett annat land. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug). Det ligger en förlåtelse till eller från dig denna månad. Det kan uppstå sårade känslor.

Allmänt –  Du tappar energi och åker ner i botten eller så förlorar du något. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå, kan även innebära en kurs eller utbildning. Ett nej kommer din väg eller så är det du som säger nej.

(född 12/8-22/8)

Arbete – Du upplever något hinder eller någon begränsning gällande arbetet denna månad. Be om det du önskar gällande ditt arbete så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång. Du eller någon annan säger nej.

Kärlek – I ditt kärleksliv påverkas du denna månad av en inre stress. Det kan vara så att det är du känner en press, eller så finns det en person runt dig som känner sig stressad, eller både ock. Du söker eller får till dig någon ny information. Något är upp till dig, följ ditt hjärta!

Allmänt –  Något sker denna månad som har en koppling till något som händer runt den 2 februari. Något du önskar går i uppfyllelse, det finns även inspiration och kan indikera att man synliggörs. Datorer och internet kan även ha en stark betydelse för dig denna månad. Tro på dig själv eller det du gör så kommer utdelning din väg.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)

Arbete – Något nytt som ger trygghet sker, det kan vara en löneförhöjning eller andra stabila
möjligheter som ger bättre utdelning än tidigare. Under denna månad påverkar barn ditt arbete, det kan även vara minnen bakåt som är aktuella eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar ditt arbete. Du ser en bättre väg eller möjlighet.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är hon kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Det kan även vara du som kvinna så agerar i denna energi. En yngre kvinna påverkar dig kärleksmässigt, kan även vara en dotter. Det sker en viktig kompromiss.

Allmänt –  Kärlek, gemenskap och att följa sitt hjärta, ligger i fokus denna månad. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Du ser något bättre.

(född 2/9-11/9)

Arbete – Det kommer ett viktigt meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) din väg angående ditt arbete. Ett avtal, kontrakt eller en överenskommelse blir av. Du får kompromissa med något i ditt arbetsliv.

Kärlek – Oväntade händelser, glädje eller gemenskap är sådant som ligger i fokus denna månad. Du är nöjd, tillfreds och på väg in i en ny fas. Du möter mer medkännande än vanligt, både inifrån dig själv och andra. Något du önskar sker om några veckor.

Allmänt –  Du söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något. Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det kommer något överflöd din väg.

(född 12/9-22/9)

Arbete – Du kan drabbas av oro eller förtal, på någon nivå sker något som får dig att känna dig utsatt denna månad. Under denna månad påverkar barn ditt arbete, det kan även vara minnen bakåt som är aktuella eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar ditt arbete. Du kommer att må bättre under månaden.

Kärlek – Ny relation, nya känslor eller förälskelse om man är singel. I en fast relation visar det på en nytändning. Det som skapas eller kommer igång denna når sin höjdpunkt i sommar (juni-aug). Hjälp eller stöd kommer din väg.

Allmänt –  Oväntade händelser, glädje eller gemenskap är sådant som ligger i fokus denna månad. Du är nöjd, tillfreds och på väg in i en ny fas. Något håller på att ske, du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 9 månader. Eller så påverkar en graviditet på någon nivå. Det sker en förlåtelse till eller från dig.

Vågen 23/9-22/10

(född 23/9-2/10)

Arbete – Det finns en stabilitet och trygghet som kanske gör att man sitter lite fast och inte gör några större förändringar, ingen månad för större förändringar. Man vet vad man har. En yngre man/pojke hjälper, stödjer eller beskyddar dig. Det finns hjälp och stöd för dig.

Kärlek – Du arbetar för att behålla det du har. Du känner dig nöjd men lägger ändå ner en hel del engagemang för att åstadkomma mer i kärlekslivet. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug). Tro på dig själv eller det du gör så kommer utdelning i kärlekslivet till dig.

Allmänt –  Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kommunikativ, flexibel eller intellektuell man som påverkar i dig denna månad. Det kan även vara du som man som agerar i denna energi. Du befinner dig på en speciell plats för dig själv, du har eller finner en kraftplats. Du ser något bättre bortanför horisonten.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig i arbetet denna månad. En man/pojke hjälper, stödjer eller beskyddar dig. Något som är aktuellt denna månad blir klart eller faller på plats om cirka 1 år.

Kärlek – Lycka med familj och vänner, trevliga möten. Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Något är upp till dig så lyssna inåt.

Allmänt –  Någon konflikt ligger runt dig denna månad som kan kännas lite jobbig. En situation healas, något som känts jobbigt blir nu till det bättre. Ett nej kommer din väg, från dig eller någon annan.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Du står i en avslutningsfas och är på väg in i en ny arbetsmässig energi men du är inte riktigt där ännu. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug). Det ligger ett starkt agerande denna månad.

Kärlek – Ny relation, nya känslor eller förälskelse om man är singel. I en fast relation visar det på en nytändning. Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Du omvärderar något eller någon.

Allmänt –  denna månad bjuder på oväntade positiva känslor och händelser. Kan också innebära ett nyfött barn eller nytt djur. Du visar vem du är, och du är riktigt bra, tid att skina. Det ligger en förlåtelse runt dig, till eller från dig.

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Starkt med positivt samarbete eller gemenskap denna månad, kanske även en personalfest? Under denna månad påverkar barn ditt arbete. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar ditt arbete. Något du arbetar mot sker inom några veckor.

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks den. Se upp för svartsjuka, ägandebehov eller egoism, både från dig själv och andra. Agera! Sitt inte och vänta.

Allmänt –  Vänner och familj är viktiga. Du känner en större trygghet i hemmet denna månad. Du är tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill. Meditera eller att vara i tystnad bjuder in till insikter, att lyssna inåt visar dig vägen.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Något du önskat sker denna månad. Något som nu är aktuellt i ditt arbete nu blir klart i månadsskiftet juli/augusti 2018. Du känner dig under månaden vara lite hårt ansatt eller så är du utsatt för manipulation eller falskhet, men ha tålamod du fixar det. Det finns en tillit!

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en person som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Det kan även vara du som kvinna som agerar i denna energi. Var öppen för överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg i kärlekslivet. Något du önskar eller väntar in faller inte på plats denna månad, tiden är ännu inte inne.

Allmänt –  Samarbete, gemenskap och gynnsamma avtal ligger stark denna månad. Tro på dig själv. Något håller på att ske, du får ha lite tålamod, det är färdigt först om ca 9 månader. Eller så påverkar en gravid kvinna på någon nivå. Kan även vara en gammal graviditet.

(född 13/11-21/11)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en som är trygg, stabil och tålmodig kvinna som påverkar dig i arbetet denna månad. Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig. En situation förbättras.

Kärlek – Det ligger en ny start gällande ditt kärleksliv under månaden, en helt ny energi kommer in. Du är mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Har du en relation så kan det vara så att ni väldigt mycket är uppe i era egna grejer. Är du singel så är det ingen månad då du finner en ny kärlek. Tro på det du vill ska ske och det kommer till dig.

Allmänt –  Du tappar energi, åker ner i botten eller förlorar något. Var öppen för överflöd, någon form av positiv utdelning kommer ändå din väg. Ditt mående förbättras.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Du avslutar något för att snart ta tag i och börja på något nytt, det kan bli en liten paus innan du kommer igång ordentligt Du har kommit fram till det önskade eller nått ett mål. Det kan även finnas en kontakt med andra länder. Något annat blir klart och du gör dig redo för att även där gå in i något nytt. Du får hjälp och stöd.

Kärlek – Partnerskap/vigsel/förlovning/sambo. Gemenskap och samhörighet ligger starkt runt dig, någon vill dig väl. Antingen så finner du en speciell plats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta någon. Det är viktigt att du är tydlig i kommunikationen så inga missförstånd sker.

Allmänt –  Du klarar av något som gör att du känner dig nöjd. Du står i en avslutningsfas för att snart gå in i en ny. Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har nu kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra denna månad. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. En förlåtelseprocess sker eller arbetas med.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Gemenskap, samarbete och kompanjonskap som gynnar dig ligger starkt denna månad. Var öppen för överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg. Du omvärderar något eller någon.

Kärlek – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla, en förändring sker. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du har någon som vill hjälpa eller stödja dig.

Allmänt –  Familj, lycka, glädje, träff med familj eller festligheter ligger starkt denna månad. Något håller på att ske, du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 9 månader. Eller så påverkar en gravid kvinna på någon nivå. Kan även vara en gammal graviditet. Återhämtning och vila sker.

(född 12/12-21/12)

Arbete – En nystart sker gällande ditt arbete som påverkar alla nivåer. Ny energi kommer igång och en förändring sker. Du har stöd och beskydd. Du omvärderar något i ditt arbete.

Kärlek – Det ligger en del stress i tankarna runt kärleken denna månad, eller så påverkar någon med sin stress. En kompromiss måste till. Antingen så finner du en speciell plats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta någon.

Allmänt –  Samarbete, gemenskap och gynnsamma avtal ligger stark denna månad. Tro på dig själv. Något oväntat positivt sker som du inte förväntat dig. Något som nu är viktigt för dig faller på plats om cirka 1 år.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Du har svårt att bestämma dig, du velar och ser över olika möjligheter. Du får en händelserik period eller så kommer något äntligen igång. Något du arbetar med eller mot är klart inom några månader.

Kärlek – Du lägger ner tid och energi på kärleken, allt faller inte på plats direkt men det är en bra tid att engagera sig. En förändring sker vilket gör att du måste släppa taget om något. Har det varit motigt i en relation så släpper det nu. Det ligger tillit under månaden.

Allmänt –  Du så söker du just nu en bekräftelse eller en försäkran i något. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Ett nej kommer din väg eller så är det du som säger nej.

(född 1/1-10/1)

Arbete – Runt dig arbetsmässigt så ligger det denna månad ett avtal eller ett beslut, det kan även innebära att du förverkligar något eller tar något viktigt ett steg längre. En stark period för chefer, beslutsfattare och egna företagare. Det kommer ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt arbete att göra. Kan även visa på en period av stark kreativitet. Någon form av överflöd kommer din väg.

Kärlek – Är du singel så är detta en fördelaktig månad för en romans eller en dejt. Är du i en relation så förstärks kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Antingen så finner du en speciell plats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta någon. Någon värnar om dig.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i dig denna månad. Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Du vilar upp dig och återhämtar dig.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Utlandet har en betydelse i ditt arbete, det kan gälla kontakter, utländska personer eller så är det du eller någon annan som reser. Du känner att du kommit förbi något problem. Du visar vem du är, och du är riktigt bra på det du gör, nu är en tid för dig att skina. Fortsätt framåt, nu är inte tid för att stanna upp.

Kärlek – Du står i en valsituation, något är upp till dig i ditt kärleksliv. Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du fattar egna beslut och litar till dig själv. Det finns ingen anledning till oro.

Allmänt –  Denna månad blir bättre än den förra. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse. Våga eller ta en risk, följ ditt hjärta och agera. Kör!

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – En månad när du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Målmedvetenhet. Du känner dig under månaden vara lite hårt ansatt eller så är du utsatt för manipulation eller falskhet, men ha tålamod du fixar det. Det ligger en kompromiss i arbetet denna månad.

Kärlek – Frihet, en kärleksresa eller kontakt med någon i ett annat land ligger starkt nu. Kan även vara någon annan som reser eller befinner sig utomlands. Du är mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Har du en relation så kan det vara så att ni väldigt mycket är uppe i era egna grejer. Är du singel så är det ingen månad då du finner en ny kärlek. Du ser positivt på något i ditt kärleksliv gällande framtiden.

Allmänt –  Det ligger mycket tankar och funderingar denna månad. Kanske blir det inte så mycket gjort just nu. Något som har en betydelse för dig nu blir klart i månadsskiftet okt/nov, eller så är det då först det hittar sin form. Sådant som har betydelse denna månad är tankar, drömmar, skapande skrivande eller något som du varit omedveten om som kommer upp till ytan. En tid för en paus eller vila. Förlåtelse ligger starkt.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Du jobbar denna månad mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du tar även till dig mer kunskap eller så lär du själv ut något. Du är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra. Du ska inte oroa dig.

Kärlek – Partnerskap/vigsel/förlovning/sambo. Gemenskap och samhörighet ligger starkt runt dig, någon vill dig väl. Samtidigt så har du ett behov av att vara mer för dig själv. Är du singel så är det ingen månad då du finner en ny kärlek. Tro på kärleken och du vägleds framåt.

Allmänt –  Ett förhandsbesked kommer din väg, något är på gång, snart händer något. Du kommer starkare i kontakt med din egna cykel och rytm. Du omvärderar något och ser ur ett nytt perspektiv.

(född 9/2-18/2)

Arbete – En känsla av att vilja bli bekräftad för den man är eller det man gjort infinner sig. Eller så är det något om du gjort som du nu ska gå ut med och få bekräftat av omgivningen. Du är tillräckligt stark för att driva igenom något arbetsmässigt eller att utföra något du vill. En kompromiss kommer att ske.

Kärlek – Det ligger något beslut runt dig denna månad gällande kärleken. Det ligger ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt kärleksliv att göra denna månad. Hjälp eller ett stöd kommer din väg om du ber om det.

Allmänt –  Just nu så är du lite velig, du vet inte vad du vill eller vad du ska göra. Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt eller finner sin fortsättning under vintern (dec-feb). Du känner tillit till någon eller en situation.

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Ett avtal, kontrakt eller en överenskommelse blir av. Du kan drabbas av oro eller förtal, på någon nivå sker något som får dig att känna dig utsatt denna månad. Tro på dig själv och det du gör så blir det bra.

Kärlek – I kärleken så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran, även svartsjuka kan dyka upp. Men det finns egentligen inget att oroa sig över. Hälsosam kost påverkar i denna månad, antingen så förändrar du till det bättre eller så börjar du en planering.

Allmänt –  Ett förhandsbesked kommer din väg, något är på gång. Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig. Du säger nej till något, eller så kommer ett nej din väg.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Du tar en risk eller chansning och agerar utifrån vad du vill eller önskar. Ett avtal, kontrakt eller en överenskommelse blir av. En positiv förändring sker.

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp denna månad. En händelserik period eller så kommer något äntligen igång. Man ser eller känner att det finns något bättre framöver, det kan gälla en speciell situation eller en relation.

Allmänt –  Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Du står också i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt, men du är inte riktigt där ännu. Du har lite som måste avslutas först. Tro på dig själv och saker går din väg.

(född 11/3-20/3)

Arbete – En information kommer din väg om något som håller på att komma igång, eller så är det ett förhandsbesked om något gällande ditt arbete. Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Det kan även vara så att du är den som lär ut. Du får kompromissa om något.

Kärlek – Attraktion ligger starkt i det yttre. Skönhet och det vackra påverkar starkt just nu, kanske bryr du dig om dig själv mer än vanligt. Insikter kommer din väg. Ett meddelande via sms eller mail kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig. En förlåtelse kommer din väg, eller så är det du som förlåter.

Allmänt –  Hemmet står i centrum, vill du göra en förändring i ditt hem så sker något nu, det kan gälla heminredning eller ngt annat som har med hemsituationen att göra. Det sker en ny start av trygghet och stabilitet, kan även gälla den fysiska kroppen. Du släpper taget om något som du är klar med.

14 thoughts on “Oktober – Månadens Astro/Tarot för dig

 1. Vill tacka för horoskop som stämmer så bra även på sista punkten allmänt, har väntat på knäoperation skulle ske nästa vecka,brist på narkos sköterskor blir ingen operation än ett nej kom min väg nästan kusligt träffsäkert bara och vänta lejon 5aug

 2. Stenbock som jag är så kostar allt jag gör med skutt hit och dit , upp och ner -men fokus står fast . Når aldrig den absoluta harmonin eftersom jag alltid är på väg i mitt huvud och själ …är det kanske det en stebock får leva med 🤷‍♂️
  Tack !!🐞Ska lyssna mer !!

 3. varför funkar den inte har alltid haft den då har det gått men varför inte nu ska kolla ändåtack ändå kram

 4. Hej
  Är jungfru men ac i vågen 16gr.
  Men fick höra av en Astrolog att man kan läsa båda….
  Men är född 20/9 vilken av vågen ska jag läsa el,att jag ska kolla med den som gjort horoskopet om hur man ska läsa
  Vänligen Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *