September Månads Astro/Tarot – Kärlek, Arbete & Allmänt

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.

Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Genom ditt sjätte sinne så kan du nå högre förståelse, insikt, kunskap och till högre dimensioner

September Månads Astro/Tarot – Kärlek, Arbete & Allmänt

Så här fungerar det:

 När man får samma kort som i en tidigare läggning:

– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.

– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.

– EXEMPEL:

Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.

Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.
osv…

Väduren 21/3-19/4

Arbete – Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för då allt kommer att finna sin lösning. Du vill helst ha kontroll och få saker att bli så som du vill ha det men nu krävs det att du har tillit till att allt blir som det är tänkt och att det också är okej. Eftersom du inte har översikt över alla möjligheter som kan komma ur din nuvarande situation så får du lita på att du har skapat en bra grund för det hela att växa ur. Det är ditt tidigare engagemang som styr resultatet och inget som du nu kan påverka.

Kärlek – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar eller får en betydelse i ditt kärleksliv. Det finns även en kontakt med naturen eller någon som befinner sig där som påverkar dig. Man är gärna utomhus eller så lämnar man sitt hem för att ta sig till en annan plats som lockar. Om man är singel och vill träffa någon så är det utomhus som gäller.

Allmänt – Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman) som påverkar med sina tankar och idéer, eller så är det en man som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell. Han kan även vara involverad med IT eller någon annan form av kommunikation. Ett avtal, kontrakt, beslut eller en överenskommelse sker eller planeras nu. Något bestäms som får en betydelse på sikt. Du känner dig lite extra hårt ansatt på någon nivå just nu men du behöver inte oroa dig för det då du kommer att lösa det hela. Du behöver vara försiktig och uppmärksam så du inte utsätts för manipulation, girighet eller falskspel, det kan även vara du själv som utsätter någon annan så tänkt dig för hur du agerar. Något som nu är aktuellt kommer att genomgå en förändring och hitta sin ny form i augusti. Hantera det väl nu annars kan du möta på motstånd senare.

(född 21/3-30/3)

Arbete – Du är just nu tillräckligt stark och ihärdig för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Förlita dig på din egen kraft och ha tillit till dig själv då du är starkare än du tror. Upplever du att du har ett hinder som står vägen för dig just nu så kommer du att överkomma det, ge det bara lite tid, tålamod och arbete så kommer du att upptäcka att det inte var så svårt som du trodde.

Kärlek – Du har en magisk energi just nu vilket ger dig en förmåga att manifestera något du önskar eller så kommer en uppvaktning din väg. Din intention påverkar sikt så se till att den är positiv och ligger i linje med det du vill ha in i ditt liv. Baktankar eller missunnsamhet är inte gynnsamt för dig då det du fokuserar på är det som kommer att genomsyra denna period.

Allmänt – Det kommer ett meddelande eller besked angående trygghet, välmående, ekonomi, bidrag, stöd, utbildning eller hälsa. Det kan även vara så att du får svar på något du undrat över inom något av dessa områdena. Det finns också ett starkt igångsättande just nu vilket kan bero på att något går från tanke till handling eller manifestation. Du får även mer kraft, ork och energi vilken kan leda till impulsiva och/eller snabba handlingar. Ett arbete, projekt eller liknande kommer igång. Eller så kommer nya tankar och idéer till stånd som gör att ett nästa steg framåt tas. Det kan även komma snabba impulsiva tankar och känslor som sveper dig med utan en tanke bakom.

(född 31/3-9/4)

Arbete – Ett svar som du söker kommer din väg i anslutning till en ledighet eller ett lov som sker nu eller är under planering. Det kan även vara en ledighet som är viktig för dig gällande ditt arbete framöver och kanske kommer du då på hur du ska gå framåt. Det kan även handla om en planering som kommer att leda till en ledighet eller semester. Det kan även vara så att du just nu behöver veta ledigt och ta semester då du behöver ladda dina batterier.

Kärlek – Du är nu mer social än vanligt och ser till att komma ut, det kan även vara så att du träffar någon som du inte har sett på ett tag. Du har på någon nivå ont dig lite instängd och nu öppnar du upp. Om du är singel så är det en bra månad att engagera sig om du vill träffa någon. Har du en relation så finns det ett behov av att gå ut tillsammans och ge varandra tid.

Allmänt – Du gör ett eget val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Den egna viljan är stark och du ger dig inte om du väl har bestämt dig. Har du tidigare kompromissad bort dig själv så är det slut med det nu för under denna perioden så sätter du dig själv främst i det som är viktigt för dig. Du känner motivation och kraft för att gå efter dina drömmar, mål eller projekt. Du ser också något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar. Det ligger även ett uppvaknade för dig just nu då något trillar på plats och du får en större förståelse. Nya möjligheter kommer också din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll. På någon nivå så börjar du om eftersom gamla föreställningar, situationer och relationer förändras.

(född  10/4-19/4)

Arbete – Du står i en fas där du förfinar dina förmågor för att åstadkomma mer eller bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Eftersom det är viktigt för dig så lägger du ner både tid och engagemang på det som just nu intresserar dig. Du blir både bättre och effektivare.

Kärlek – Du står upp för vad du vill och tycker och går bara med på sådant som du verkligen vill, du känner inte att du behöver vara någon annan till lags, du står stark i dig själv.

Allmänt – Du upplever nya positiva känslor då något nytt känslomässigt startar upp vilket ger dig en starkare kontakt med det dig själv, någon annan eller det gudomliga. En spirande förälskelse finns, den kan vara för en person likväl som för ett djur, projekt, en sak eller situation. Är du singel så är det ett bra tillfälle att dejta eller ha en flirt. Det är en stark fas när det gäller inspiration och att få drömmar uppfyllda. Har du tidigare vågat ge dig i kast med något som har krävt mod och tålamod ifrån dig så kommer utdelningen nu, eller så vågar du nu. Du synliggörs också för något du åstadkommit eller så skiner du lite extra som person. För du sticker ut och är en stjärna inom något eller i någons ögon. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig. Du lägger nu fokus på något som först i februari får ett genombrott eller så går en önskan i uppfyllelse då. Något som nu kommer igång blir färdigt eller går in i en ny fas i februari.

Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Du möter mer medkänsla än vanligt både inifrån dig själv och utifrån andra vilket ger dig en ny positiv känsla att växa i. Du vill gärna visa vägen så att andra kan göra nya positiva val som leder in dem på rätt väg för dem så att även de kan växa. Att vara medkännande och omhändertagande genomsyrar ditt agerande mot andra just nu.

Kärlek – Antingen så finner du en speciell kärleksplats för din relation just nu där ni stärker era band, eller så hittar du en plats där du kan möta eller vara med någon, flirta, dejta eller bara vara tillsammans. Det kan även vara så att du är känner dig nöjd och trivs att vara själv, då njuter du på en utvald kraftplats.

Allmänt – Frihet är en stark energi just nu och om du har du haft det jobbigt eller känt dig begränsad så kommer du nu förbi problemen eller hindren vilket ger en ny tillit och inre harmoni. En lättnad infinner sig och du börjar se möjligheter som ligger runt dig. Längre resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig. Det kan vara så att du åker, planerar eller så är det något du starkt tänker på. Det kan även gälla kontakter eller handel med utlandet. Du är mer självständigt just nu. Kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Det kan även vara så att du står i någon utbildning, kurs eller stark utveckling just nu där du söker svar. En period som kan bjuda på stillhet, meditation, yoga eller kontemplentation av något slag. Din energi handlar mer om att gå inåt snarare än utåt så lita på att du finner dina svar inom dig. Du vet bäst vad du behöver och vilket ditt nästa steg är. Det behöver inte innebära att du behöver leva som en eremit eller vara själv utan bara att du söker dina svar själv eller inåt.

(född 30/4-9/5)

Arbete – Nya möjligheter ligger runt ditt arbete, det kan även innebära att du byter arbete om du önskar det, eller plats, arbetskamrater, chef eller sysslor. Det måste inte vara ditt arbete det gäller utan det kan även vara en partners arbete som du påverkas av om du är i en relation. Det kan även vara en ny idé eller ett större projekt som skiftar på ett positivt sätt. Man följer en ny väg med nya mål och förutsättningar.

Kärlek – Du är just nu extra känslig eller överkänslig vilket kan skapa missförstånd eller sårade känslor. Det finns även en känslighet som kan öppna upp mellan dig och en partner vilket leder till en större förståelse. Undvik energier, personer eller situationer som dränerar dig på energi eftersom du lätt fångar upp och gör andras känslor till dina egna. Andras sanningar är inte nödvändigtvis dina.

Allmänt – Just nu så är du lite velig och du vet inte riktigt vilket ben du ska stå på, vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du förhastar dig annars. Motivationen tryter och kanske är det så att du inte vill eller vågar ta ställning just nu även om det är viktigt att du gör det. Nu är en tid när du får hålla på med något du gillar. Det kan även vara så att du återupptar du något gammalt engagemang, intresse eller en hobby. Kanske lägger du din energi på ett intresse som i förlängningen kan leda till ett arbete? Eller så är det redan ett arbete som nu går in i en ny fas. Du besitter dolda tillgångar eller talanger som du nu får en chans att vidareutveckla.

(född 10/5-20/5)

Arbete – Försök inte forcera något just nu då det inte kommer att fungera. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera eller ta ett nästa steg framåt. Ha tillit och var medveten om allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du möter dessutom på mindre motstånd än du förväntat dig.

Kärlek – Du vet innerst inne vad du behöver göra för att du eller någon annan ska må bra, eller vad du måste göra eller ta tag i så lita till dig själv och din inre visdom. I kärlekslivet så är det dags att sluta avvakta och börja agera mot målet eller det man önskar. Är man i en relation så gör man gemensam sak mot ett gemensamt mål.

Allmänt – Du känner att något faller på plats och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg. Du kommer förbi ett hinder eller något som har stoppat dig vilket får dig att känna en ny tillit inför framtiden eller ditt nästa steg eller den process du står i. Du finner harmoni och balans vilket gör att du upplever en inre frid som tillåter dig att växa i din kraft och styrka. Du har tillgång till ditt inre liv. En man i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en man som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig med sitt agerande eller ansvarstagande. Han kan vara en karriärist, chef, ledare eller en auktoritet inom sitt område. Ett avtal, kontrakt eller en överenskommelse gällande arbete, ett projekt eller liknande får en betydelse. Det finns även en stark gemenskap.

Tvillingen 21/5-21/6

(född 21/5-30/5)

Arbete – Det finns en kvinnlig gemenskap eller inspiration. Du har en kunskap och visdom som du kan använda dig av för att hjälpa andra eller för att ta nya steg framåt i det som du står i. Det finns även ett stöd från en organisation eller liknande. Kvinnlighet och inre eller yttre skönhet får en ytterligare dimension om du arbetar med sånt.

Kärlek – En situation eller relation healas och något som har känts jobbigt blir till det bättre under denna period, det kan röra sig om en konflikt eller om känslor som inte har tagits på allvar. Du bryr dig om hur andra mår och lägger energi på en relation oavsett om det handlar om tvåsamhet eller vänskap.

Allmänt – Ett meddelande via brev, mail eller sms får en betydelse för dig. Något sätts igång och leder fram till ett nästa steg, svar eller agerande. Oavsett om det är positiv eller negativ information så hjälper det dig framåt till nya beslut eller kommunikationer. Detta är ingen tid när man fastnar utan man använder sig av kommunikationen som ett drivmedel. Väntar du in ett svar så kommer det nu. Speciellt inom arbetet kan kommunikationen vara stark och leda till förändring. Det finns också en stark energi runt en yngre kvinna eller ett barn som påverkar dig med en förändring eller sin kraftfulla energi. Förändringar sker av eget val och sätt då du vet hur du vill ha det. Just nu så bryr du dig inte så mycket om vad andra tycker utan du lyssnar till dina egna tankar och önskningar och följer dem. Du är självständig och känner en stark målmedvetenhet och drivkraft vilket gör du känner dig tvungen att sätta dig själv främst. Korta resor över tid eller distans görs eller planeras nu.

(född 31/5-9/6)

Arbete – Lyft upp dina tankar och våga tänk positivt om det du önskar så kommer du att dra till dig det. Din attityd är det som förändrar din situation eller utkomsten av det du står i. Det är en intressant tid med nya möjligheter där du kan välja att stå kvar eller gå framåt.

Kärlek – Något positivt sker i kärleken och någon vill dig väl vilket kan komma både som en uppvaktning eller uppskattning. Du står i en blommande fas vilket innebär att det du tidigare har sått i ditt kärleksliv nu kommer till liv. Har du lagt en bra grund så kommer du nu att få en utdelning som motsvarar den, har du i stället skapat drama, konflikter eller rädslor så är det resultatet som nu visar sig.

Allmänt – Ett kärleksfullt eller omtänksamt meddelande, besked, uppskattning eller uppvaktning kommer din väg. Det kan även vara något du önskat, ett positivt besked eller inbjudan till ett personligt eller känslomässigt firande. Även någon älskad person som du inte har hört av på ett tag kan höra av sig. Just nu så upplever du även någon form av känslomässig konflikt som skapar en osäkerhet inom dig eller i en relation. Du vet inte riktigt hur du ska gå vidare eller vilket ditt nästa steg ska bli. Det kan även vara så att du söker en ny väg eller ett nytt alternativ för något som inte längre känns helt rätt. Inte för att lämna det gamla bakom dig, iallafall inte ännu, utan snarare för att komplettera eller bygga upp något nytt vid sidan av det du nu har. Du hoppas att detta nya val ska kunna växa sig starkare på sikt eller ta dig mot nya mer intressanta vägar.

(född 10/6-21/6)

Arbete – Du släpper taget om något eller någon som inte gynnar dig så att du lättare kommer framåt. Det är även en period där man förstår att man inte helt har den kontrollen som man tror utan att det finns en plan som man behöver följa oavsett om man just nu känner inför det. Om man motarbetar och försöker hålla fast i något förlegat just nu så kan man möta på motstånd utifrån.

Kärlek – Något som skapas eller kommer igång nu i ditt kärleksliv blir når sin kulmen till sommar en(juli-aug 2021). Du lägger nu en grund för framtida äventyr eller relationer då du ser fram emot att få mer tid med dem som står dig närmast. En möjlighet skapas som ger dig glädje och positiva känslor samt en möjlighet till att blomstra och känna kärlek.

Allmänt – Detta är ingen tid där du startar upp något nytt utan du fortsätter i stället framåt i det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Du byter inte heller ut något eller gör en helt ny start utan du använder den erfarenheten och kunskapen du redan har för att komma vidare. Om du behöver hjälp eller ett stöd för att komma framåt så finns det här för dig nu, det kan även innebära ett samarbete. Du lägger just nu ner även mycket energi på något som kommer att ge en utdelning lite längre fram i tiden så ha tålamod. Du står stark och motiverad i din kraft och är beredd att jobba för långsiktiga resultat. Det är en tid för extra insatser eller engagemang på någon nivå och beroende på vart du står i ditt liv så kan det handla om ditt arbete, kärleksliv, relationer, hemmet eller ditt fritidsliv.

Kräftan 22/6-22/7

(född 22/6-1/7)

Arbete – Något positivt ligger framöver, och du är på väg åt rätt håll även om du känner en osäkerhet just nu. Något löser sig som gör att du kommer vidare. Behöver du hjälp eller ett stöd så finner du det. Fortsätt framåt utan att tveka även om du känner att det är utmanande.

Kärlek – Är du singel så kan denna perioden komma med en dejt eller en flirt. Är du i en relation så bjuder den på extra glädje tillsammans. Kärlek står i fokus. Är du inte intresserad av en kärleksrelation just nu så sprider du kärlek till din omgivning.

Allmänt – Det ligger en stark känsla av gemenskap eller samhörighet just nu som även kan handla om ett samarbete där du tar något till en nästa nivå. Ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras vilket öppnar upp en ny dörr för dig. Tro på dig själv då du har kraften med dig att kunna skapa eller förändra som du vill. Du har även nått en nivå inom något där det kommer en utdelning grundat på ditt tidigare engagemang. Oväntade positiva känslor och händelser kommer din väg som bjuder in till glädje, spontanitet, träffar eller en rolig samvaro. Det kan även innebära en fest, tillställning eller ett event, antingen så sker det nu eller så planerar man inför det.  Denna energin kan även påverka med känslor för ett nyfött barn eller djur.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Du går igenom en reningsprocess du släpper negativa tankar som får dig att motarbeta dig själv eller andra. Det kan även vara så att din arbetsplats går igenom en reningsprocess som innebär att man städar upp eller förnya. Detta sker för att man ska kunna släppa och få nya bättre resultat.

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna period tillsammans med en partner, familj eller/och vänner. Kärlek är gynnsamt och om du är du singel så är detta en bra period att gå på dejt eller flirta. Har du redan en relation så förstärks känslorna och kärleken växer. Det du ger ut är det som du får tillbaka så väga slösa med kärleken. Det kan även vara så att du trivs alldeles utomordentligt själv och njuter fullt ut.

Allmänt – Energierna ligger starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Det finns en ny trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig mer om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning, något ekonomiskt besked eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. Nu händer det mycket saker vilket kan kännas negativt eller positivt, allt handlar om hur du har hanterat grunden till det som nu uppstår. Det kan kännas lite rörig och i värsta fall så blir det kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker eller så är det flera små event som var och en kanske inte är så jätte jobbiga men som ändå får dig att komma ur balans. Har du lagt en bra grund så kommer det snarare att kännas lite stressigt och svårt att hinna med än att det är en negativ upplevelse. Hantera situationen på ett stabilt och genomtänkt sätt och låt dig inte stressas upp. Allt passerar och så gör även denna period.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst i längden. Nu är en tid att söka samarbete eller försoning i en viktig arbetsprocess för att kunna komma framåt. Om du förbättrar en relation eller samarbete så kommer något du hoppats på att gå din väg.

Kärlek –Ha tålamod, det är något du vill ska ske som ligger lite framåt i tiden. Något som du ännu inte ser måste falla på plats innan tiden är mogen. Du tar allt i sin takt och bidar din tid.

Allmänt – Just nu så upplever du dåligt med ork eller så tappar du all din energi vilket gör att du åker ner i botten. Det kan också vara så att du förlorar eller tappar något som känns viktigt för dig vilket skapar en tomhetskänsla. Möjligheten är också att någon eller något i din omgivning dränerar dig på din energi. Resultatet blir att du känner en trötthet, besvikelse eller oförmåga att ta tag i saker. Ändå fixar du det mesta och ser möjligheter lite överallt. Du är en tusenkonstnär som kan trolla med knäna om det behövs och skapa tillgångar och nya lösningar som man tidigare inte varit i kontakt med. Det finns ett andligt växande och man är kontakt med sina förmågor eller med magikern/häxan inom sig. Man både vet och känner på sig mer och det kommer oftast som en plötslig ingivelse eller inom en insikt. Det är inte ovanligt att man under denna tid börjar utveckla någon spiritualistisk förmåga.

Lejonet 23/7-22/8

(född 23/7-1/8)

Arbete – En period med harmoni och balans där man tar sig tid att känna efter vad man verkligen vill. Det finns ett stöd från en kvinna eller en samvaro med kvinnor som lyfter dig framåt. En fördelaktig tid om du jobbar med någon form av skönhet, välmående eller kroppsvård.

Kärlek – I ditt kärleksliv så infinner sig ett helande, känslor tas om hand och man vårdar sina viktiga relationer. Det kan även handla om sårade känslor som läks. Det är någon person eller situation i ditt kärleksliv som nu går igenom en utvecklingsfas till det bättre.

Allmänt – Under denna period så avvaktar du med något eller någon, det kan även vara så att du ligger lite lågt, håller dig undan, tvekar eller så tvingas du in i en väntan. Så du behöver ha tålamod med dig själv eller situationen. Känslomässigt så tar du inga stora steg utan du drar dig troligast lite undan och kanske vill du inte heller känna eller engagera dig just nu. Det kan även vara så att du möter den energin utifrån, det kan vara någon annan som backar undan. Du eller någon behöver troligast få vara lite i fred och därför vill man inte att det ställs stora krav eller förväntningar just nu. Detta behöver inte nödvändigtvis vara negativt utan det är kanske vad som krävs för att sedan kunna gå framåt. Du trivs ändå med dig själv och känner en stark inre kraft och glöd som gör att du tror på dig själv och det du vill. Du får också en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över vilket gör att du kommer framåt. Det finns tillit och en stark känsla av att allt hittar sin väg och ordnar sig även om du just nu inte ser vägen eller lösningen.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt eller går in i en ny fas under vintern (dec-feb). Det kan även vara så att du finner ytterligare svar på det du nu gör att du vet hur du ska göra för att få de resultat du behöver. Nu är en tid för att förbereda sig inför vintern.

Kärlek – I ditt kärleksliv så backar du inte undan utan du står upp för vad du vill och känner då du har en bestämd uppfattning om vad som du vill åstadkomma. Din vilja och fokus är starkt och du släpper inte taget om den eller det du vill ha. Låt bara inte din envishet sätta käppar i hjulen för dig utan lyssna även på vad andra vill.

Allmänt – Just nu så vet du vad du har vilket känts tryggt men du vill samtidigt komma vidare så du ser över ditt nästa steg inom något som är viktigt för dig. Det kan även vara så att du tvingas att ta ett steg framåt då det du har just nu inte riktigt fungerar på sikt. Du står troligtvis i en valsituation vilket kan innebära att du inte kommer vidare förrän du bestämmer vilket ditt nästa steg ska vara. Något som du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare på eller en ny väg. Under en längre tid så har du dessutom lagt ner tid och energi på något som nu har nått sitt slutskede, du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod eftersom du har lite som måste ses över eller avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Du går från en fas till en annan.

(född 12/8-22/8)

Arbete – Du går in i någon form av samarbete eller så arbetar du tillsammans med andra för att skapar något som har möjligheten att växa. En överenskommelse sker eller så är det ett avtal som är viktigt som kommer tillskott. Du höjer ditt arbete en nivå vilket gör att andra vill ta del av ditt arbete eller jobba tillsammans. Bra period för alla former av kompanjonskap. 

Kärlek – Har du en relation så tillkommer det mer känslor och kärlek i den. Är du singel så finns det möjligheter till en positiv dejt, möten, kontakter eller flirtar som går i kärlekens tecken.

Allmänt – Denna tid bjuder på harmoni, gemenskap och en trevlig samvaro men andra. Även ansvar, familj, omvårdnad och moderskap ligger starkt. Det finns också möjligheter till ekonomisk eller arbetsmässig framgång om det är där du har ditt fokus då något är i växande och du eller de du omger dig med har förmågan att skapa lyckade projekt då man tidigare har skapat en bra grund att arbeta utifrån. Fortsätt framåt så ska du se att det du nu står i kommer att gå in i en starkare och kreativare fas. Något sker i ditt liv just nu som får ett resultat eller går in i en ny fas i juni 2021. Kärlek, familj, gemenskap och att följa sitt hjärta är sådan som du lägger energi på. Det finns även kärlek, support och omtänksamhet runt dig. Du känner en harmoni och helhet med dig själv likväl som med andra. Det existerar också fina samarbeten eller möten som tar dig framåt.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)

Arbete – Under denna månad påverkar barn ditt arbete. Antingen så arbetar du med något eller någon som har en stark koppling till barn. Det kan även vara egna barn som påverkar eller så går du in i ett projekt som du tar dig ann som att det är din bebis. Det kan även vara någon som agerar extremt barnsligt och omoget.

Kärlek – En yngre man eller pojke påverkar. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var yngre som påverkar dig på någon nivå. Dina relationer just nu handlar om omvårdnad och gemenskap. Det finns en beskyddande energi runt dig och din närmsta relation just nu.

Allmänt – En kvinna som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar dig extra mycket känslomässigt. Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad, intuitiv eller kreativ. Det kan även vara en moder eller du som är omhändertagande. Det finns även en man i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en man som är trygg, stabil, tålmodig och med kontroll som påverkar dig denna period genom att du kan lita på honom. Han kan vara lite långsam eller så har han inte bråttom framåt vilket gör att du måste ha tålamod. Han har även en god förmåga att lära ut och dela med sig av sin kunskap. Kontrakt, överenskommelser och avtal som sker nu handlar antingen om ekonomin, hemmet eller tryggheten. Det sker även ett möte som sätter igång känslor eller handlar om känslor.

(född 2/9-11/9)

Arbete – Du gör något du verkligen tror på i arbetet vilket gör att du följer din passion och kraft. Det kan även vara något vid sidan om ditt ordinarie arbete som du brinner för och har som mål att arbeta med som tar upp din tid eller dina tankar. Det är viktigt att du är ärlig med vad du vill och känner.

Kärlek – En kvinna bidrar med lärdomar, visdomar eller insikter i ditt kärleksliv eller om kärlek. Du kommer till en förståelse som tar dig framåt. Det är även möjligt det just nu ligger i din livsväg att visa andra vägen.

Allmänt – Det sker en omstrukturering i ditt liv på något plan vilket även kan röra arbetet eller arbetsplatsen. Det är också en fördelaktig tid för att ta lån, göra bankbyte eller liknande. Du måste ta tag i din planering då det är upp till dig att se till att din grund är stabil och att du går framåt med rätt förutsättningar. Så se till att du nu skapar stabilitet och goda förutsättningar för en bra växt, annars kan det bli tufft längre fram. Det ligger även något beslut, avtal, kontrakt eller en viktig överenskommelse runt dig. Du eller någon annan bestämmer sig för något och står fast i det. Det är också något som har med rättvisa att göra som gör sig påmint eller så väger du för eller emot inom något för att finna en balans och hitta det som känns rät

(född 12/9-22/9)

Arbete – Ett viktigt arbete eller arbetssituation som nu är aktuell har en koppling till något som skett eller kommit igång tidigare. Det kan även vara läge att se över det du tidigare gjort för att se om det behöver förändras eller förbättras. Något läggs till handlingarna som du känner dig klar med. Du får hjälp framåt av något du tidigare lagt ner tid och arbete på.

Kärlek – Under denna period så påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon har barnasinnet kvar eller agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig. Det kan även vara så att någon från ditt förflutna gör sig påmind på något sätt.

Allmänt – Vänner, gemenskap, hemmet, familj samt trygghet och gemenskap är extra viktigt för dig just nu. Även större umgängen och då gärna i grupp där man öppnar upp för gemensamma intressen eller sammankomster är sådant som du lägger din energi på. Du ha skapat en bra grund och balans som du nu kan bygga vidare på. Om du bekymrar dig för ekonomin, boendet eller en din trygghet så hittar du en lösning nu. Du har alla möjligheter att skapa de resurser som du behöver. En känslomässig överenskommelse sker eller så är det ett avtal eller kontrakt gällande hemmet som kommer tillstånd. Det är också möjligt för dig att göra något arbete hemifrån.

Vågen 23/9-22/10

(född 23/9-2/10)

Arbete – Arbete som har med hemmet att göra eller är kopplat till hemmet ligger i fokus. Det kan innebära att man jobbar mer hemifrån eller jobbar i en hemliknande miljö. Det kan även handla om heminredning/styling eller ngt annat som har med en hemsituation att göra.

Kärlek – På någon nivå så är nu färdig med något eller någon i ditt kärleksliv och går in i en ny fas. Det är något du måste släppa taget om för att något nytt ska kunna komma in. Ju mer du håller fast vid det gamla ju svårare är det att komma vidare. Det kan även vara så att en förändring sker gällande en gammal ovana eller ett beteende.

Allmänt – Du upplever någon form av stress, irritation, frustration eller konflikt just nu. Det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete eller engagemang, eller så är det en begränsning eller konflikt i ditt arbete eller på din arbetsplats som visar sig eller påverkar dig utöver arbetet. Du kan ha alldeles för mycket eller för lite att göra just nu, vilket som så känns det inte riktigt okej och du söker balans. Familjen och/eller vänner är i fokus och känns extra betydelsefulla just nu. Du känner även en lycka, harmoni och glädje tillsammans med andra och de kan ske en trevlig sammankomst, tillställning eller en festlighet just nu, det kan även vara så att det är en planering som sker. Om du är involverad i ett familjeföretag eller ett starkt samarbete med personer som står dig nära så får det en speciell betydelse just nu.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Du tar en risk eller chansning och agerar utifrån vad du vill eller önskar. Detta är en period när du vågar något nytt eller så vågar du stå upp för vad du vill och kan. Det är en ganska rolig fas om du gillar utmaningar som tar dig framåt.

Kärlek – Du låter universum och den eller de som är involverade i ditt kärleksliv veta vad du behöver. Du står upp för dig och dina behov och tar ett positivt steg för dig mot det du önskar eller vill. Detta är en bra tid att lyckas i kärlekslivet då du får något som du önskar.

Allmänt – Du känner oro eller så lider du av inre konflikter som gör det svårt för dig att våga, tro eller bjuda in. Kanske känner du att du inte räcker till eller så handlar det om en känsla av utanförskap då du inte får vara med eller vara delaktig. Det kan även vara så att du är rädd att förlora någon eller något som är viktigt för dig. Detta kan bottna i en känsla vilket inte automatiskt innebär att du har belägg för din upplevelse. En kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbock) påverkar dig genom att hon står stadigt i en sanning, organiserar eller har en stabil planering. Om hon inte är född i ett jordtecken så har hon den energin och är trygg, stabil, organiserad och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi där hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det som kommer från henne är alltid väl genomtänkt och bearbetat. Hon tycker även om att njuta av det goda i livet och bekvämlighet är inget hon säger nej till. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Även något möte eller en träff sker som handlar om hemmet, grundning, ekonomi eller stabilitet.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Något sker eller kommer igång nu som manifesterar sig till tydligare till våren (mars-maj), det kan även vara så att det hela går in i en ny fas. Du jobbar nu för att något ska växa och hålla på sikt. Våren blir en tid för manifestation.

Kärlek – Du visar vem du är, vad du vill och du står upp för dig själv. Du är fantastisk och det är inte bara du som känner det och du blir nu bekräftad. En månad när du syns och skiner lite extra. Är du singel så riktas en uppmärksamhet mot dig.

Allmänt – På någon nivå så skapas det nu en ny grund som är stabilare än den du hade tidigare vilket ger både trygghet och något att bygga eller skapa utifrån. Det finns planer och beslut som nu kan sättas i verket eftersom du har stabila resurser att använda dig av. Detta är ett materiellt kort så du kan införskaffa något du behöver eller använda dig av dina tillgångar på ett framgångsrikt sätt. På någon nivå så har du även fastnat och ser ingen lösning. Hur du än försöker så känns det trögt och stillastående i det som du vill komma framåt med. Du känner inte heller att du får den hjälpen eller stödet du behöver eller förtjänar. Det kan mycket väl vara du själv som är din värsta fiende genom att du blundar för möjligheterna som finns eftersom att du hellre vill ha något annat eller vill att det ska gå till på ett annat sätt. Du kan mycket väl ställa krav som inte är genomtänkta, rättvisa eller relevanta.

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du står stark i din kraft och kan åstadkomma det du önskar. Du är sann i vad du vill och vart du står.

Kärlek – Något sker i ditt kärleksliv som är kopplat till ditt eller din parters arbete. Det kan även vara så att någon av er har svårt att hinna med relationen. Är du singel så kommer ditt arbete troligast i första rummet eller så finns det en man av intresse som har  en koppling till jobbet.

Allmänt – Du påverkas starkt av det skönhet, estetik eller så ligger ditt yttre i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra värden just nu som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap, kvinnlig kraft eller så får din intuition en större betydelse för dig. Du har en stark förmåga att känna in vad som är rätt och fel för dig och på så sätt kan du finna din väg eller ditt nästa steg. Aktuella områden för dig just nu är utbildning, visdom, andlighet, andlig och personlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden samtidigt utan troligtvis är det ett av dem som du fokuserar extra på. En utbildning, kurs eller mer och högre kunskap ligger också starkt. Även en bok, böcker eller något annat du läser får en betydelse. En period av sökande där man vill förstå meningen med det man håller på med, oavsett om det är en relation, arbete eller andlighet.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Du söker eller får till dig ny information vilket gör att du kommer framåt i ditt arbete. Det kan även vara en viktig upplysning som kommer din väg. Ta reda på något ordentligt innan du säger ja eller ger dig in i något arbetsmässigt.

Kärlek – Det sker något oväntat positivt som du inte riktigt har förväntat dig vilket kan kännas som ett smärre mirakel.  Eller så händer äntligen något som du hoppats på. Det kan även vara så att något du gör i ditt kärleksliv nu eller insisterar i slår bättre ut på sikt än vad du vågat tro på. Du kan även få ett oväntat stöd eller möte.

Allmänt – Avtal, kontrakt eller någon överenskommelse får en betydelse. Det ligger även ett förverkligande för dig och du upplever en känsla av kontroll eller stabilitet, eller så försöker du nå det. Du eller någon annan besitter en auktoritet som visar på en förmåga att genomföra det man tror på. Man är även engagerad och bygger och skapar för framtiden. Detta är en tid för en symbolisk död och ny födelse. Ett avslut sker på någon nivå vilket innebär att du släpper något du är klar med så att något nytt ska kunna komma in. Om det är så att du försöker hålla fast något som i grunden inte funkar eller är ditt så är sannolikheten stor att du blir av med det. Har du under en tid önskat dig en förändring så kommer den nu men kanske inte nödvändigtvis på det sättet som du tror. Även om du inte helt har kontroll över de skeenden som sker nu så ska du ha tillit till att det kommer att bli bra i slutändan. Du kan även just nu vara drastisk och oväntat avsluta eller släppa någon eller något. Det kan även innebära att du släpper en dålig vana eller beteende. Du kommer att se resultatet av en förändring som sätts igång nu först i december.

(född 13/11-21/11)

Arbete – Denna månad så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du säger nej och står på dig för att göra på ditt sätt. Du är stark i din åsikt och vet din plats och vart du vill.

Kärlek – Något slags firande eller en födelsedag, födelsedagsfest, ett event eller liknande sker just nu eller planeras inför. Eventet i sig kan komma med en betydelsefull händelse eller så bidrar det med något som kommer att ge ett resultat längre fram i ditt kärleksliv. Det kan även vara en årsdag av något som hänt som känslomässigt påverkar dig. Något har nått sin kulmen och man är färdig med en fas vilket ger en stark känsla av nya årsringar.

Allmänt – Familj, vänner eller djur får en större betydelse för dig. Att umgås med dem du älskar ger dig tillfredställelse och du känner dig älskad och du har även förmågan att ge till andra. Du upplever en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i. Det kan även vara så att du själv upplever att de du älskar bryr sig extra mycket om dig. Just nu så kan det ske eller bjudas in till en trevlig samvaro vilket kan innebära en fest, firande eller annan social samvaro. En kort resa över tid eller distans ligger i fokus, antingen så sker den under denna perioden eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en tid där du finner svar på något du undrar över samt att du tar tag i något som för dig är viktigt. Det är du som väljer vilket ditt nästa steg ska vara och beslut som ska fattas görs inifrån dig själv snarare än att du påverkas av andra.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Utlandet får en betydelse runt ditt arbete. Det kan gälla utländska kontakter, inköp eller så är det du eller någon annan som reser, kort eller långt, din eller någons annans. Någon ny kontakt kommer och hjälper dig framåt eller ger dig en möjlighet.

Kärlek – Kärlek och känslor ligger runt ditt hem då det är en månad att njuta och ha trevligt i hemmet. Det finns starka känslor av att känna att man har hittat hem i kärleken till någon eller till sig själv, allt beroende på vart du står i livet.

Allmänt – Det kommer någon extra tillgång din väg, det kan vara ekonomiskt eller något annat som bidrar till din grund. Det sker även någon form av förnyelse för dig just nu då något oväntat kommer och som bjuder på nya resurser, möjligheter eller en ny stabilitet och trygghet. Det kan även visa på en vidareutveckling av något du redan påbörjat, eller så innebär det att du planerar eller går en kurs eller utbildning.  En kvinna påverkar dig med snabba eller starka ageranden som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller företagsam. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Det sker även betydelsefulla möten gällande ageranden, arbete, projekt eller beslut.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Under denna tid påverkar barn ditt arbete på någon nivå. Det kan vara dina barn, barn på arbetet eller minnen som är förknippade med barn bakåt i tiden. Det kan även vara så att du står i början av något helt nytt som måste styras upp. Tappa inte kontrollen utan hantera det på ett genomtänkt och moget sätt. Gå inte i gång på impulser oavsett om de kommer från dig eller andra.

Kärlek – Du är nu färdig med något eller någon i ditt kärleksliv som du nu lägger bakom dig. Har du haft en period med motstånd eller konflikter med någon eller med dig själv så släpper det nu. Gamla bördor släpper och man kan börja om på ny kula. Denna månad blir bättre än den förra.

Allmänt – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel, intellektuell med självförtroende som påverkar dig just genom att hon är väldigt aktiv och sätter igång något, eller så sker det en viktig kommunikation. Det finns även intellektuella och utvecklande mötet för en betydelse där möjligheter skapas. Du söker just nu någon form av bekräftelse eller försäkran då du vill känna dig trygg och veta vart du står eller vad som är på gång. Det kan även vara så att du har ett större bekräftelsebehov än annars eller så känner du dig osäker. Det gör att du förväntar dig att få mer uppmärksamhet eller engagemang från omgivningen än vad känner att du får. Detta kan leda till att omgivningen uppfattar dig som krävande eller kanske till och med avundsjuk. Det kan även vara så att det du ett tag har väntat på blir nu bekräftat.

(född 12/12-21/12)

Arbete – Du står i en avslutningsfas då du är på väg in i något nytt. Om du motarbetar denna process så kommer det att kännas utmanande innan du helt landar. Ha tålamod med processen och ha tillit till att det kommer att bli bra.

Kärlek – Kärleken är stark i en relation och man strävar tillsammans mot gemensamma mål. Det kan även innebära att man tar en påbörjad relation till en nästa nivå då det finns något att bygga på. Är man singel så är det en tid för kärleksfulla tankar och känslor vilket kan leda till en flirt eller dejt.

Allmänt – Behöver du något stöd just nu så kommer det din väg. Du styrs av en kreativ kraft vilket gör detta till en bra period till att låta din inre kraft och kreativitet skina igenom och komma till uttryck. Något nytt kommer igång som får dig att uppleva glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet vilket gör att du vågar mer än tidigare. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna period. Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Du eller någon annan kan i värsta fall uppvisa en oansvarig eller barnslig sida. Energin kan även indikera en födelse eller en planering av ett barn eller djur om det ligger rätt i tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Något du väntar på eller önskar sker snart, du är dock är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll. Tappa inte målet du har i sikte. Den grunden du nu lägger är den som kommer att bestämma hur utdelningen eller resultatet kommer att bli. Ha tålamod!

Kärlek – Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt, gå på dejt eller ha en flirt. Har du en relation så känns kärleken extra stark och man håller fast vid varandra. Alla former av relationer gynnas under denna period.

Allmänt – Du känner lycka och är nöjd, stolt eller tillfreds med vad du åstadkommit så här långt. Du står nu i en avslutningsfas för att snart gå in i en ny period eller in i något helt nytt. Det kan även vara så att du kommer fram till något önskat eller så har du nått ett uppsatt mål eller framgång. Det är viktigt för dig att rannsaka dig själv och det du har gjort för att se vad du har lärt dig och vilken erfarenhet du ska ta med dig in i framtiden. Du känner en nyfikenhet, tillförsikt och spänning inför kommande vägar, mål eller äventyr. Kärlek, vänskap och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Även samarbeten och gemenskap med likasinnade är något som du bjuder in till. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg då du inte behöver göra något själv just nu såvida du inte vill det.

(född 1/1-10/1)

Arbete – Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta eller så är det någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete. Kanske gör du en kostförändring som är kopplad till din arbetsplats? Det är också en fas som berättar att allt bra du gör nu kommer att ge utdelning så se till att du har en långsiktig strategi som känns rätt.

Kärlek – Passionerade möten eller en uppvakning är inte uteslutet så är du singel så är det en bra tid att agera sig för att träffa någon. I en relation så känner upplever man starka positiva känslor tillsammans.

Allmänt – Nu är en period som bjuder på en trevlig gemenskap och samkväm i största allmänhet då det finns kärleksfulla känslor och tankar runt dig. Det finns också en stark omtänksamhet i en vänskap som leder till starkare band eller nya insikter. Det kan också ske en festlig tillställning eller så firar man en speciell dag eller händelse. Det finns en ny styrka i dig där du känner mod samt finner din kraft så att du kunna förverkligar något du önskat. Eller så tar du tag i något som du vill få klart eller ta till nästa nivå. Att nå dina mål är viktigt och du låter ingenting hindra dig. Detta är en period av förverkligande och att sätta planer i verket. Du använder dina ledaregenskaper och din vilja för att få saker att fungera och bli som du önskar. Det kan även vara så att du går in och styr upp ett arbete eller projekt för att du är den naturliga ledaren som andra vänder sig till. Din styrka är just nu din största tillgång som du använder dig av.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Något du önskar eller hoppas på sker denna månad. Det är något som du under en längre tid har lagt tid och energi på som nu når resultat. Det kan även vara så att något kommer din väg som gör att det går lättare framåt än vad du trott. Gå efter det du vill ha är en bra idé just nu.

Kärlek – Du lämnar nu en situation eller person som du känner inte gynnar ditt kärleksliv längre. Det kan även vara så att du sätter ner foten för att markera var din gräns går. Du glädjer dig i stället åt nya dörrar och möjligheter som öppnas upp för dig i och med att du nu har stängt en dörr.

Allmänt – Snabba förändringar eller ageranden sker nu och det kan handla om ett nytt arbete, projekt eller en bostad för dig om du är ute efter det. Det är också en stark period för arbetsresor samt snabba händelser och full aktivitet i största allmänhet. Detta är ingen tid för vila eller att luta sig tillbaka för att man är med där det händer och kan många gånger vara den som skapar rörelse, engagemang eller händelser. Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig just nu. Väntar du in ett samtal eller besked så kommer det nu. Det kan även handla om att en kommunikation eller upplysning kommer genom något av dessa verktyg som ger dig en viktig information.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram, eller så får du något på ditt sätt. Du har nu kraften och engagemanget att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror.

Kärlek – Då går in i en ny cykel i ditt kärleksliv, i en relation eller till dig själv och du känner in mer än vanligt gällande vad du vill, känner och önskar. Perioden handlar om att hamna i fas med sig själv och att lära sig av tidigare misstag. Något gammalt läggs bakom dig då du går in i något nytt.

Allmänt – En utbildning, kurs eller en social samvaro är sådant som engagerar dig just nu. Kanske befinner du dig i centrum på något sätt där fokus eller ljus hamnar på dig, det kan även vara så att du står på scen eller har en framskjutande roll. Vill du synas så är detta ett bra tillfälle att ta chansen att försöka skina lite extra. Det kan till och med vara så att du är stjärnan som blickarna riktas mot eftersom du visar vad du kan och vilka resurser du sitter inne med. Det kan också vara så att du satsar på din personliga utveckling för att du känner en dragning till att utvecklas och att växa. Din energi just nu är lite lägre än vanligt så ta hand om dig och glöm inte att vila. Det är viktigt att ta hand om din hälsa för den kan vara lite instabil just nu eller så är du engagerad i hur någon annan mår och därför försöker hjälpa till eller ge stöd. Det behöver inte nödvändigtvis vara hälsan som påverkar utan det kan också vara så att du känner dig mer oengagerad än vanligt och tar ett steg tillbaka. Du kanske vill vara i fred och fokusera på dig och ditt mående eller din väg för att få mer energi.

(född 30/1-8/2)

Arbete – En intressant eller spännande möjlighet i arbetet öppnar upp en ny dörr för dig denna månad. Du är redo att gå framåt och ta för dig av det som erbjuds. En healande eller läkande kvinna kvinna får en betydelse. Det kan även vara du som agerar i den rollen för andra. Du kan mycket väl utveckla dina healande förmågor samt se möjligheterna som kommer med det. Dina händer är dina kraftkällor och du kan upptäcka att du kan känna mycket igenom dem. Det kan även handla om att du skriver eller tolkar något som har en betydelse för dig och ditt arbete.

Kärlek – Hälsosam kost eller bra vanor påverkar just nu din relation. Är du singel så ligger fokus mer på att du vill komma i form eller skapa en hälsosam grund inför framtiden. Det finns även en stark önskan om att ge kärlekslivet en energikick så man agerar för att komma igång med något önskat eller i en ny riktning.

Allmänt – På någon nivå så känner du dig ensam eller så upplever du att du står utanför en gemenskap. Det kan även vara så att du känner du dig utesluten eller så ställer du dig själv lite vid sidan om. Ibland kan det även komma en känsla av att man sitter fast eller att man inte känner att man är på samma våglängd som de eller den man omger sig med. Kanske är det så att du lyssnar mer på andra än dig själv och därför blir förvirrad. Det ligger mycket tankar och funderingar just nu och kanske blir det inte så mycket gjort. Sådant som är i fokus är tankar, funderingar, drömmar, skapande, skrivande, böcker, läsande eller något som du varit omedveten om som nu kommer upp till ytan. Även intuitionen är stark och du lyssnar in din omgivning för att hitta din plats samt ta reda på vad som är viktigt för dig. Något som har en betydelse för dig nu blir inte klart eller hittar sin form förrän nästa november. Troligast är det något som först då presenteras eller ser offentlighetens ljus eftersom det nu är mer i tankestadiet.

(född 9/2-18/2)

Arbete – Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du fattar egna beslut och litar till dig själv. Din styrka och succé ligger i din egen kraft. Det kan även vara så att du behöver gå in i dig själv för att finna svaren du söker

Kärlek – Vatten får en betydelse gällande ditt kärleksliv, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du/ni. Du kommer att vara ärlig inför dig själv eller någon annan gällande med vad du känner eller tänker. Endast du vet vad du verkligen önskar och ditt fokus ligger på att reda ut dina känslor eller tankar och förmedla din avsikt. Du vet vad du behöver göra för att nå ett mål i din relation, är du singel så öppnar du upp en dörr för att komma vidare.

Allmänt – Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Det är en tid att släppa in nya människor eller energier som höjer din livsupplevelse. Du upplever en inneboende lycka och om du har känt av motgångar innan denna fas så börjar det nu spira ett hopp om förändring. Du är också färdigt för att gå vidare för nya upplevelser och äventyr. Under juni så kommer något som är kopplat till din nuvarande situation att falla ut positivt och börja blomstra. Nya starka krafter är i omlopp vilket gör att något nytt kommer i gång som påverkar dig på flera nivåer. En förändring sker som ger ny kraft och kanske till och med nya tankar, idéer, drömmar eller ett nytt projekt som involverar skrivande, läsande eller tankar som leder till nya vägar. Det är en tid när sådant man har planerat för manifesterar sig.

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Du går i väntans tider och något håller på att ske men du får ha lite tålamod då det är färdigt eller faller helt på plats först om ca 9-10 månader. Du kan nu påverka hur resultatet blir genom att lägga en bra grund och förarbete. Eller så påverkar en graviditet på någon nivå dig eller din arbetsplats.

Kärlek – Det är en tid för en paus eller vila. Det finns ingen anledning till oro sig då kärleken hittar sin väg. Har man haft konflikter, bråk eller olika uppfattningar så lägger sig detta nu och man finner en frid. Det är inget tillfälle då en ny relation startar upp, snarare så ligger man lite lågt.

Allmänt – Det känns viktigt för dig att uppleva stabilitet och trygghet. Du vill dessutom ogärna att någon ruckar på det du bestämt eller att de skapas större förändringar. Du kanske till och med sitter lite fast och känner att du inte kommer loss, eller så vill du ha det så. Du vet vad du har och i den energin vill du just nu vara kvar eller så vet du inte hur du ska släppa. Det kan även vara så att detta är en tid där du tar det lugnt och laddar dina batterier för att använda kraften senare. Försök att inte vara fyrkantig och rigid i din inställning för det kan göra att du skapar tröghet i stället för flöde. Eller så upplever du att det är utanför din kontroll och att det är svårt för dig att skapa rörelse framåt. Något faller på plats för dig vilket gör att du upplever en balans. Du finner harmoni vilket gör att du kan lyssna inåt och vila i det som du känner. Om vila är det du behöver så kommer denna fas med en paus eller lugnare tempo. Dans eller någon form av meditation är aktiviteter som intresserar dig nu då du söker stillhet snarare än fart och fläkt. Estetik, konst, inredning eller sådant som är vackert får en starkare betydelse för dig just nu. Något som är aktuellt för dig just nu finner sin balans och helhet först i mars månad så ha tillit och fortsätt framåt.

(född 1/3-10/3)

Arbete – En period när du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak, mål eller överlag. Målmedvetenheten är stark och om du står i något för dig viktigt så kämpar du på och släpper inte ditt mål ur siktet. Du har förmågan att samla ihop dig och få saker gjorda.

Kärlek – En tid för en paus eller vila. Det är lite lugnare än vanligt. Stark period för meditation och inre frid. Är du singel så är detta ingen månad när du träffar någon helt ny. Du ska inte forcera något just nu utan låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit och lite tålamod då allt sker när det är rätt ögonblick och du kommer att veta när det inträffar. Det kan även vara så att något faller på plats i ditt kärleksliv utan att du behöver direkt göra något för att det ska ske.

Allmänt – En förändring sker vilket kan innebära en flytt eller ett nytt arbete om det ligger i linje med var du står i livet. Förändringen innebär att något inte har stått på en stabil grund och därför måste det gamla rämna och lämna plats så att man ska kunna bygga upp något nytt eller så behöver man göra om och göra rätt. Detta kan vara en smärtsam process då det komma oväntat eller så vägrar man att släppa taget. Du måste börja om, välja en ny väg eller riktning oavsett om du vill eller inte. Någon konflikt eller ett bråk ligger runt dig just nu som kan kännas lite jobbig. Det kan även vara du själv som befinner dig i en konflikt med dig själv vilket i sin tur påverkar andra. Tänk efter före du gör eller säger något är rådet till dig för att det kan lätt bli en höna av en fjäder annars.

(född 11/3-20/3)

Arbete – Något som du antingen tänkte på eller börja agera i under mars månad är nu redo att komma igång då det hela nu går in i en ny fas. Det är en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer och ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund. Det du sår nu kommer du att på gott eller ont att få skörda i september. Så se till att du nu skapar i ditt arbete ger en bra växt, annars kan det bli tufft längre fram. Det ligger även något beslut, avtal, kontrakt eller en viktig överenskommelse runt dig. Du eller någon annan bestämmer sig för något och står fast i det. Rättvisa och att väga för och i mot är sådant som är viktigt för att få bra resultat.

Kärlek – Nu är en händelserik period i ditt kärleksliv och avsett om du önskar det eller inte så hamnar mycket fokus där. Det kan även vara så att något eller någon du väntat på äntligen sätter fart. Tycker du att det har varit tråkigt och segt et tag så tar du nu tag i ditt kärleksliv så att något händer.

Allmänt – Något känns som en gåva. Det kommer något positivt din väg som ger dig en utdelning, uppvaktning eller så höjer det ett värde på något sätt. Det kan även handla om ett ekonomiskt tillskott eller röra sig om gåvor, vinster, presenter eller en generös uppvakning. Du har nu mer tur och flyt än du haft tidigare och du upplever att får vägledning framåt och att hjulen rullar åt rätt håll. Även något som du önskar eller hoppas på kommer enklare din väg än vad du förväntat dig och det beror på att du har lagt en bra grund tidigare som nu ger utdelning. Denna månad blir på någon nivå bättre än den förra och du känner att det öppnar upp sig för dig med fler möjligheter och chanser.

3 thoughts on “September Månads Astro/Tarot – Kärlek, Arbete & Allmänt

  1. Hej! Ser att Ewa har försvunnit från schemat. Kommer hon tillbaka till linjen eller har hon slutat jobba hos er?
    Uppskattade hennes vägledning mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *