Veckans Astro/Tarot 10-16 april. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Veckans Astro/Tarot 10-16 april. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Det kommer ett meddelande eller besked angående trygghet, ekonomi, bidrag, stöd, utbildning eller hälsa. Det kan vara så att du får svar på något du undrat över inom något av dessa områden. Du har nu möjlighet att gå framåt med den informationen du får.

Detta är en tid för en symbolisk död och ny födelse. Ett avslut sker på någon nivå vilket innebär att du släpper något du är klar med så att något nytt ska kunna komma in. Om det är så att du försöker hålla fast något som i grunden inte funkar eller är ditt så är sannolikheten stor att du blir av med det. Har du under en tid önskat dig en förändring så kommer den nu men kanske inte nödvändigtvis på det sättet som du tror. Även om du inte helt har kontroll över de skeenden som sker nu så ska du ha tillit till att det kommer att bli bra i slutändan. Det kan även innebära att du släpper en dålig vana eller beteende.

Oxen

Det finns en ny styrka i dig där du känner mod samt finner din kraft så att du kan förverkligar något du önskat. Eller så tar du tag i något som du vill få klart eller ta till en nästa nivå. Att nå dina mål är viktigt och du låter ingenting hindra dig. Detta är en period av förverkligande och att sätta planer i verket. Du använder också dina ledaregenskaper och din vilja för att få saker att fungera och bli som du önskar. Det kan även vara så att du går in och styr upp ett arbete eller projekt för att du är den naturliga ledaren som andra vänder sig till. Din styrka är just nu din största tillgång som du använder dig av.

Tvillingen

Antingen så är det en man i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en man som är trygg, stabil, tålmodig och med kontroll som påverkar dig denna period genom att du kan lita på honom. Han kan vara lite långsam eller så har han inte bråttom framåt vilket gör att du måste ha lite tålamod. Han har även en god förmåga att lära ut och dela med sig av sin kunskap.

Överenskommelser och avtal som sker nu eller diskuteras handlar antingen om ekonomin, hemmet eller tryggheten.

Det ligger också en stark känsla av gemenskap eller samhörighet just nu som även kan handla om ett samarbete där du tar något till en nästa nivå. Tro på dig själv då du har kraften med dig att kunna skapa eller förändra som du vill. Du har även nått en nivå inom något där det kommer en utdelning grundat på ditt tidigare engagemang.

Kräftan

Aktuella områden för dig just nu är utbildning, visdom, kunskap, andlig och personlig och traditioner. Det behöver inte vara alla områden samtidigt utan troligtvis är det ett av dem som du fokuserar extra på. En utbildning, kurs eller mer och högre kunskap ligger också starkt. Även en bok, böcker eller något annat som du läser får en betydelse. En period av sökande där man vill förstå meningen med det man håller på med, oavsett om det är en relation, arbete eller andlighet.

Lejonet

Oväntade positiva känslor och händelser kommer din väg som bjuder in till glädje, spontanitet, träffar eller en rolig samvaro. Det kan innebära en fest, tillställning eller ett event, antingen så sker det nu eller så planerar man inför det. 

Är du singel så kan denna period komma med en dejt eller en flirt. I en relation som bjuder den på extra glädje tillsammans. Denna energi kan även påverka med känslor för ett nyfött barn eller djur. På någon nivå så känner du en förälskelse för något eller någon spira.

Jungfrun

Något faller på plats för dig vilket gör att du upplever en balans. Du finner en harmoni vilket gör att du kan lyssna inåt och vila i det som du håller på med. Om vila är det du behöver så kommer denna fas med en paus eller lugnare tempo.

Dans eller någon form av meditation är aktiviteter som intresserar dig nu då du söker stillhet snarare än fart och fläkt. Estetik, konst, inredning eller sådant som är vackert får också en starkare betydelse för dig just nu.

Du känner att något faller på plats och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg. Du kommer förbi ett hinder eller något som har stoppat dig vilket får dig att känna en ny tillit inför framtiden eller ditt nästa steg eller den process du står i.

Vågen

Nya starka krafter är i omlopp vilket gör att något nytt kommer i gång som påverkar dig på flera nivåer. En förändring sker som ger ny energi och kanske till och med nya tankar, idéer, drömmar eller ett nytt projekt som involverar skrivande, läsande eller tankar som leder till nya vägar. Det är en tid när sådant man har planerat för manifesterar sig.

På någon nivå så skapas det nu en ny grund som är stabilare än den du hade tidigare vilket ger både trygghet och något att bygga och skapa utifrån. Det finns planer och beslut som nu kan sättas i verket eftersom du har stabila resurser att använda dig av. Detta är en materiell fas så du kan införskaffa något du behöver eller använda dig av dina tillgångar på ett framgångsrikt sätt.

Skorpionen

Vänner, gemenskap, hemmet, familj samt trygghet och gemenskap är extra viktigt för dig. Även större umgängen och då gärna i grupp där man öppnar upp för gemensamma intressen eller sammankomster är sådant som du lägger din energi på.

Du ha skapat en bra grund och balans som du nu kan bygga vidare på. Om du bekymrar dig för ekonomin, boendet eller en trygghet så hittar du en lösning nu. Du har alla möjligheter att skapa de resurser som du behöver.

Skytten

Något du hoppats på sker, eller så faller något önskat på plats och bildar en helhet. Det är en stark fas när det gäller inspiration och att få drömmar uppfyllda. Har du tidigare vågat ge dig i kast med något som har krävt mod och tålamod ifrån dig så kommer utdelningen nu, eller så vågar du nu.

Du synliggörs också för något du åstadkommit eller så skiner du lite extra som person. Det är inte heller helt omöjligt att du syns offentligt eller i media, eller så får du strålkastarna riktade mot dig på annat sätt. För du sticker ut och är en stjärna inom något eller i någons ögon. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en betydelse för dig.

Stenbocken

Du känner dig lite extra hårt ansatt på någon nivå just nu men du behöver inte oroa dig för det då du kommer att lösa det hela. Om situationen kräver det så är du nu mer egoistisk än vanligt men det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt utan du kanske behöver vara det just nu.

Just nu så har du dåligt med ork eller så tappar du all din energi vilket gör att du åker ner i botten. Det kan också vara så att du förlorar eller tappar något som känns viktigt för dig vilket skapar en tomhetskänsla. Möjligheten är också att någon eller något i din omgivning dränerar dig på din energi.

Det ligger mycket tankar och funderingar just nu och kanske blir det inte så mycket gjort. Sådant som är i fokus är tankar, funderingar, drömmar, skapande, skrivande, böcker, läsande eller något som du varit omedveten om som nu kommer upp till ytan. Även intuitionen är stark och du lyssnar in din omgivning för att hitta din plats samt ta reda på vad som är viktigt för dig.

Vattumannen

Du gör ett eget val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. Den egna viljan är stark och du ger dig inte om du väl har bestämt dig. Har du tidigare kompromissad bort dig själv så är det slut med det nu för under denna period så sätter du dig själv främst i det som är viktigt för dig. Du känner motivation och kraft för att gå efter dina drömmar, mål eller projekt.

Fisken

På någon nivå så känner du dig ensam eller så upplever du att du står utanför en gemenskap. Det kan även vara så att du känner dig utesluten eller så ställer du dig själv lite vid sidan om. Kanske är det så att du lyssnar mer på andra än dig själv och därför blir förvirrad.


Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sitt slutskede, du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod eftersom du har lite som måste ses över eller avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Du går från en fas till en annan.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *