Veckans Astro/Tarot 12-18 feb. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Veckans Astro/Tarot 12-18 feb. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka. Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.

.

Väduren

Nu händer det mycket vilket kan känna stressigt, allt handlar om hur du har hanterat grunden till det som nu uppstår. Det kan kännas lite rörig och i värsta fall så blir det ett litet kaos.

Du lägger just nu ner mycket energi på något som kommer att ge en utdelning lite längre fram i tiden så ha tålamod. Du står stark och motiverad i din kraft och är beredd att jobba för långsiktiga resultat.  Det är en tid för extra insatser eller engagemang på någon nivå och beroende på vart du står i ditt liv så kan det handla om ditt arbete, kärleksliv, relationer, hemmet eller ditt fritidsliv.

Oxen

Du känner att något faller på plats och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg. Du kommer förbi ett hinder eller något som har stoppat dig vilket får dig att känna en ny tillit inför framtiden eller ditt nästa steg eller den process du står i.

Du finner också en harmoni och balans vilket gör att du upplever en inre frid som tillåter dig att växa i din kraft och styrka. Du har tillgång till ditt inre liv.

Tvillingen

Nu är en period som bjuder på en trevlig gemenskap och samkväm i största allmänhet då det finns kärleksfulla känslor och tankar runt dig. Det finns också en stark omtänksamhet i en vänskap som leder till starkare band eller nya insikter. Det kan också ske en festlig tillställning eller så firar man en speciell dag eller händelse. Passionerade möten eller en uppvakning är inte uteslutet så är du singel så är det en bra tid att agera för att träffa någon.

Kräftan

Du är mer självständigt just nu. Kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även egna beslut efter eget huvud, du går din väg och litar till sig själv.

Det kan även vara så att du står i någon utbildning, kurs eller en stark utveckling där du söker svar.

En period som kan bjuda på stillhet, meditation, yoga eller kontemplentation av något slag. Din energi handlar mer om att gå inåt snarare än utåt så lita på att du finner dina svar inom dig. Du vet bäst vad du behöver och vilket ditt nästa steg är. Det behöver inte innebära att du behöver leva som en eremit eller vara själv utan bara att du söker dina svar själv eller inåt.

Lejonet

Ett förhandsbesked, meddelande eller yttrande kommer din väg som visar på att något nu är igångsatt vilket snart kommer att visa sig eller komma upp till ytan. Det finns en snabb kommunikation både intellektuellt och verbalt vilket skapar nya kontakter och möjligheter. Du har nu chansen att få svar på det som du länge funderat över. Om du jobbar med kommunikation så är det en fördelaktig vecka.

Jungfrun

Ett kärleksfullt eller omtänksamt meddelande, besked, uppskattning eller uppvaktning kommer din väg. Det kan även vara något du önskat, ett positivt besked eller en inbjudan till ett personligt eller känslomässigt firande. Även någon älskad person som du inte har hört av på ett tag kan höra av sig.

Vågen

Avtal, kontrakt eller någon överenskommelse får en betydelse. Det ligger även ett förverkligande för dig och du upplever en känsla av kontroll eller stabilitet, eller så försöker du nå det.

Du eller någon annan besitter en auktoritet som visar på en förmåga att genomföra det man tror på. Man är stark i sina egna projekt och kan mycket väl vara en chef, ledare eller egen företagare.

Du står fast och skapar något som ger trygghet och stabilitet för alla inblandade. Du är även engagerad och bygger och skapar för framtiden.

Skorpionen

Du känner en lycka och är nöjd, stolt eller tillfreds med vad du åstadkommit så här långt. Du står nu i en avslutningsfas för att snart gå in i en ny period eller in i något helt nytt. Det kan även vara så att du kommer fram till något önskat eller så har du nått ett uppsatt mål eller framgång.

Det är viktigt för dig att rannsaka dig själv och det du har gjort för att se vad du har lärt dig och vilken erfarenhet du ska ta med dig in i framtiden. Du känner en nyfikenhet, tillförsikt och spänning inför kommande vägar, mål eller äventyr.

Den yttre världen som andra länder, resor och kontakter över landsgränser får också en betydelse just nu.

Skytten

Nu är en tid när du får hålla på med något du gillar. Det kan även vara så att du återupptar du något gammalt engagemang, intresse eller en hobby. Kanske lägger du din energi på ett intresse som i förlängningen kan leda till ett arbete?

Eller så är det redan ett arbete som nu går in i en ny fas. Du besitter dolda tillgångar eller talanger som du nu får en chans att vidareutveckla.

Stenbocken

Oväntade positiva känslor och händelser kommer din väg som bjuder in till glädje, spontanitet, träffar eller en rolig samvaro. Det kan även innebära en fest, tillställning eller ett event, antingen så sker det nu eller så planerar man inför det. 

Är du singel så kan denna period komma med en kontakt, dejt eller en flirt. I en relation som bjuder den på extra glädje tillsammans. Denna energi kan även påverka med känslor för ett nyfött barn eller djur.

Vattumannen

Du känner av en stress på någon nivå just nu vilket ger dig en känsla av kraftlöshet. Du kan också känna en osäkerhet vilket gör att du inte riktigt vet vad du vill eller vad du ska göra. Du möter på motstånd som kommer antingen inifrån dig själv eller från omgivningen.

Du känner oro eller så lider du av inre konflikter som gör det svårt för dig att våga, tro eller bjuda in. Kanske känner du att du inte räcker till eller så handlar det om en känsla av utanförskap då du inte får vara med eller vara delaktig.

Fisken

Snabba förändringar eller ageranden sker nu. Det är också en stark period för arbetsresor samt snabba händelser och full aktivitet i största allmänhet. Detta är ingen tid för vila eller att luta sig tillbaka för att man är med där det händer och kan många gånger vara den som skapar rörelse, engagemang eller händelser.

Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sitt slutskede, du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod eftersom du har lite som måste ses över eller avslutas först.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *