Veckans Astro/Tarot 13-19 juni. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Veckans Astro/Tarot 13-19 juni. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banner-till-temat-2011.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är schema-header-1-1024x136.png
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Liten.jpg

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 


Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka.
Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

En tid när man går mer inåt än utåt, det finns ett behov av att lyssna mer på sig själv än på andra. Man kanske till och med distanserar sig för att få mer utrymme för att känna efter vad man själv känner eller vill. Det kan även vara så att man håller på sin integritet och inte låter någon annan kliva över sina gränser. Att vara själv, gå inåt eller meditation ligger starkt.

Det finns även något att glädja sig över, eller så sker något som du tycker är roligt som tillför dig positiva känslor eller upplevelser. Det kan även handla om en planering inför framtiden som får dig att känna hoppfullhet och livsglädje. Kanske kommer något oväntat kul din väg.

Oxen

Ha lite tålamod. Det är antingen någonting du vill ska hända eller något du vill ha hjälp med som håller på att ske. Du ser inte att processen redan är igångsatt och att universum arbetar i den riktningen just nu. Något sker bakom din rygg och snart kommer du att se vad det är.

Det finns en entreprenöranda i dig just nu. Du har många bollar i luften eller så är det ett projekt eller arbete som får dig att se nya möjligheter. Det finns magiska möjligheter runt dig i ditt skapande. Är du egen företagare så är detta en fördelaktig vecka.

Ett meddelande via brev, mail eller sms får en betydelse för dig. Något sätts igång och leder fram till ett nästa steg, svar eller agerande. Oavsett om det är positiv eller negativ information så hjälper det dig framåt till nya beslut eller kommunikationer.

Tvillingen

En uppstädning eller sortering sker. Man eliminerar sådant som är rörigt eller inte fungerar för att få bättre balans i arbetet eller i sitt flöde. Man låter inte småsaker stå i mellan FÖR det man vill. Var sak på sin plats och ordning och reda är viktigt.

En tid att vara uppmärksam eller så uppmärksammar något som är betydelsefullt eller viktigt för dig. Du får en inre vägledning som visar dig vägen framåt just nu så lyssna på dig själv och lita på att du vet vad som är rätt för dig. Något kan visa sig tydligare nu då du har ignorerat eller inte förstått vägledningen du tidigare fått.

Kräftan

Har något drama pågått runt dig så släpper det nu. Detta är ingen tid när det blir onödigt tjafs eller någon som ställer till problem. Man kan till och med förvänta sig att någon som har varit svår att samarbeta med eller komma överens med nu är tillmötesgående. Det kan även vara så att något löser sig mycket lättare än vad du trott.

Ett överflöd kommer din väg, det kan handla om ekonomin, visdom, andlighet eller materiellt välstånd samt lycka. Något fruktbart sker som du kan bygga vidare på. Du kan mycket väl ha tur inom något vilket ger dig fördelar.

Lejonet

Det är viktig att du fokuserar på vad du verkligen vill ha eller nå och gå efter det. Låt inte dina rädslor hindra dig från att gå framåt. Var ärlig mot dig själv och förstå att dina begränsningar är mentala, insikten kan göra stor skillnad just nu.

En kvinna hjälper dig framåt eller får dig att må bättre. Den kvinnliga kraften är helande och det kan även vara du som finns där för någon annan. Om du väljer att förlåta eller släppa något som har känts jobbigt så kommer du att se att du snabbare kan manifestera det du önskar.

Jungfrun

En kvinnlig energi gör sig påmind, det kan var en moder, fru, syster eller dotter som påverkar ditt liv på någon nivå. Det kan även vara du i någon av de rollerna som påverkar någon annan.

Du är nu redo för att komma i gång med något, det kan vara ett arbete eller projekt som tar fart. Du går efter något som du verkligen vill ha eller göra. Det kan även vara så att du tävlar och får ett bra resultat.

Du är antingen riktigt duktigt på något du gör just nu eller så skapar du något och får ett riktigt bra resultat. Det kan även vara så att du tar kontakt med en expert för att få hjälp med något.

Vågen

Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman) som påverkar med sina tankar och idéer, eller så är det en man som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell. Han kan även vara involverad med IT eller någon annan form av kommunikation. Det kan även vara du själv som är i den energin om du är en man. Ett avtal, beslut eller en överenskommelse sker eller planeras nu. Något bestäms som får en betydelse på sikt. Det finns även ett behov av att uttrycka sig i tal eller skrift.

Det ligger även ett förverkligande för dig och du upplever en känsla av kontroll eller stabilitet, eller så försöker du nå det. Du eller någon annan besitter en auktoritet som visar på en förmåga att genomföra det man tror på.

Din energi just nu är lite lägre än vanligt så ta hand om dig och glöm inte att vila. Det kan också vara så att du känner dig mer oengagerad än vanligt och tar ett steg tillbaka. Du kanske vill vara i fred och fokusera på dig och ditt mående eller din väg för att få mer energi.

Skorpionen

Det kommer ett meddelande eller besked angående trygghet, välmående, ekonomi, bidrag, stöd, utbildning eller hälsa. Det kan även vara så att du får svar på något du undrat över inom något av dessa områden. Du har nu möjlighet att gå framåt med den informationen du fått.

Du känner lycka och är nöjd, stolt eller tillfreds med vad du åstadkommit så här långt. Du står nu i en avslutningsfas för att snart gå in i en ny period eller in i något helt nytt. Det kan även vara så att du kommer fram till något önskat eller så har du nått ett uppsatt mål eller framgång.

Du känner en nyfikenhet, tillförsikt och spänning inför kommande vägar, mål eller äventyr. Den yttre världen som andra länder, resor och kontakter över landsgränser får också en betydelse just nu.

Skytten

En förändring sker då något inte har stått på en stabil grund och därför måste det gamla rämna och lämna plats så att man ska kunna bygga upp något nytt, eller så behöver man göra om och göra rätt. Du måste börja om, välja en ny väg eller riktning oavsett om du vill eller inte.

Du trivs med dig själv och känner en stark inre kraft och glöd som gör att du tror på dig själv och det du vill. Något eller någon får dig att må bra vilket får dig att känna glädje och positivitet. Din inneboende harmoni gör att det skapas en stark gemenskap och känsla av samhörighet runt dig.

Du får också en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över vilket gör att du kommer framåt. Det finns tillit och en stark känsla av att allt hittar sin väg och ordnar sig även om du just nu inte ser vägen eller lösningen.

Stenbocken

På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning. Hur du en försöker så känns det trögt och stillastående i det som du vill komma framåt med. Det kan mycket väl vara du själv som är din värsta fiende genom att du blundar för möjligheterna som finns eftersom du hellre vill ha något annat eller vill att det ska gå till på ett annat sätt. Du kan mycket väl ställa krav som inte är genomtänkta, rättvisa eller relevanta.

Du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar. Det ligger även ett uppvaknade för dig just nu då något trillar på plats och du får en större förståelse. Nya möjligheter kommer också din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll. På någon nivå så börjar du om eftersom gamla föreställningar, situationer och relationer förändras.

Vattumannen

En utbildning, kurs eller en social samvaro är sådant som engagerar dig just nu. Kanske befinner du dig i centrum på något sätt där fokus eller ljus hamnar på dig, det kan även vara så att du står på scen eller har en framskjutande roll. Vill du synas så är detta ett bra tillfälle att ta chansen att försöka skina lite extra. Det kan också vara så att du satsar på din personliga utveckling för att du känner en dragning till att utvecklas och att växa.

Du söker just nu någon form av bekräftelse eller försäkran då du vill känna dig trygg och veta vart du står eller vad som är på gång. Det kan även vara så att du har ett större bekräftelsebehov än annars eller så känner du dig osäker. Det gör att du förväntar dig att få mer uppmärksamhet eller engagemang från omgivningen än vad känner att du får. Det kan även vara så att det du ett tag har väntat på blir nu bekräftat.

Fisken

Det finns ett starkt igångsättande just nu vilket kan bero på att något går från tanke till handling eller manifestation. Du får även mer kraft, ork och energi vilken kan leda till impulsiva och/eller snabba handlingar. Ett arbete, projekt eller liknande kommer igång. Eller så kommer nya tankar och idéer till stånd som gör att ett nästa steg framåt tas.

En kvinna som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar dig extra mycket känslomässigt. Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad, intuitiv eller kreativ. Det kan även vara en moder eller du som är omhändertagande.

Du gör ett eget val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. Den egna viljan är stark och du ger dig inte om du väl har bestämt dig. Har du tidigare kompromissad bort dig själv så är det slut med det nu för under denna period så sätter du dig själv främst i det som är viktigt för dig. Du känner motivation och kraft för att gå efter dina drömmar, mål eller projekt.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *