Veckans Astro/Tarot – Budskap för v41 (11-17 okt). Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka.
Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Du vänder dig till någon som kan han hjälpa dig framåt i ditt arbete samt ersätta rädsla med tillit och tro. Personen ger till dig av sin styrka, mod och/eller självsäkerhet. Be om det du önskar så kommer hjälpen din väg.

En positiv uppvaktning kommer din väg då någon bryr sig om dig och vill dig väl. Det kan även vara du själv som uppvaktar någon för dig betydelsefull person.

Djur, natur och växter också är viktigt för dig och du befinner dig gärna i en sådan miljö då den stärker dig och hjälper dig att ladda dina batterier.

Det ligger en resa i fokus som kan vara kort eller lång i antingen tid eller avstånd. Resan kan vara din men det kan även vara någon närstående som påverkar dig genom sin resa. Det kan även vara så att ni åker tillsammans. Det måste inte vara så att resan sker exakt nu då det även kan handla om att man planerar för den, eller går i tankar om en resa.

NU ÄVEN I MEDIUMPODDEN

Tidsangivelser: Väduren 2,20min, Oxen 3,46min, Tvillingen 5,31min, Kräftan 7,04min, Lejonet 8,26min, Jungfrun 9,50min, Vågen 11,15min, Skorpionen, 12,31min, Skytten 13,45min, Stenbocken 15,13min, Vattumannen 16,25min, Fisken 17,55min. Vi önskar er en fin vecka! Vivi & Camilla 

Oxen

Du backar undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig.

Du går inte heller in något drama eller en konflikt med andra. Du står upp för dig själv och du vad du vill eller tror på och du vet hur du ska hantera det.

Nu är ingen tid att oroa sig då allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt. Det ser ljusare ut längre fram för dig och om du bara har tålamod och fortsätter framåt i din egen kraft utan att backa på grund av rädsla, lathet eller feghet så kommer du att finna det du önskar eller lyckas med det målet du har i sikte. Ha tillit till att allt du söker finns där ute.

Du är just nu även lite extra känslig eller kanske överkänslig vilket kan skapa missförstånd eller sårade känslor. Det finns även en känslighet som kan vara inspirerande speciellt om man uttrycker sig genom någon form av kreativitet.

Du ska undvika energier, personer eller situationer som dränerar dig på energi eftersom du lätt fångar upp och gör andras känslor till dina egna. Andras sanningar är inte nödvändigtvis dina.

Tvillingen

Det finns någon som du kan lita på just nu och det är inte nödvändigtvis den du tror att det är, eller så har du inte förväntat dig det engagemanget som kommer. Det kan även vara så att någon kommer med en sanning du behöver höra just nu även om du inte direkt förstår varför.

Du visar nu också prov på en ny styrka, våghalsighet, äventyrlighet eller mod vilket ger dig kraft framåt att göra de förändringar eller fatta de beslut som du behöver. Du tar en även risk eller så slänger dig ut utan att tänka på konsekvenser. Det handlar om att våga för att vinna och nu är tiden för dig att våga ha tillit till att du har de resurserna du behöver för att hantera en utmanande situation.

En möjlighet skapas som ger dig glädje och positiva känslor samt en möjlighet till att blomstra.

Du lägger nu även en grund för framtida äventyr eller ledigheter då du ser fram emot att få mer tid med dem som står dig närmast.

Kräftan

Du har en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra så var inte rädd för att uttrycka dig inför andra eller i ett skapande.

En tanke, situation eller person från ditt förflutna påverkar dig på någon nivå. Eller så är det något som ligger i ditt fokus som på något plan redan är uppstartat, redan har hänt även om du inte ser det ännu eller så är det något som repeterar sig från det förflutna. Det är inte säkert att du ser detta just nu eftersom det kan ta ett liten tag innan det synliggörs. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv.

Du kommer nu även att lämna en situation som inte längre gynnar dig. Det kan också vara så att du får nog av något eller någon och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Har du under en längre tid velat lämna något eller någon så får du nu kraften att göra det.

Lejonet

Nu handlar det om att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld och i dina tankar när det gäller ditt arbete.  Så du kan påverka vad som sker genom hur du själv förhåller dig. Du kommer att se något resultat på detta under denna vecka så ta till dig den lärdomen eller upplevelsen.

Något nytt eller oprövat kommer också din väg när det gäller arbetet.

I livet så oroar du dig för något som du inte behöver oroa dig för då allt kommer att finna sin lösning. Du vill helst ha kontroll och få saker att bli så som du vill ha det men nu krävs det att du har tillit till att allt blir som det är tänkt och att det också är okej. Eftersom du inte har översikt över alla möjligheter som kan komma ur din nuvarande situation så får du lita på att du har skapat en bra grund för det hela att växa ur. Det är ditt tidigare engagemang som styr resultatet och inget som du nu kan påverka.

Jungfrun

Du går framåt i det du vill utan att lyssna på några rädslor eller vad andra tycker eller tänker, du är modig, orädd och sann mot dig själv. Andra kan uppleva dig som våghalsig eller att du gör något för dem oväntat.

Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det som kan ske nu är att du engagerar dig gällande heminredning, shopping till hemmet, hemarbete eller att det sker en viktig tillställning eller fest i hemmet. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller liknande.

Hälsosam mat eller grönsaker påverkar dig extra starkt just nu. Det kan vara så att du förändrar något till det bättre gällande din kost eller så börjar du en planering. Det kan även vara så att du ser eller läser något som får dig att tänka till. Det finns en insikt och medvetenhet om hur vi påverkas av vår kost vilket gör att du lyssnar till dig själv och vad du behöver eller så tar du till dig ett gott råd.

Vågen

Du litar till din intuition och låter dig vägledas av den. Du tror på det du får till dig och ser klart vad du behöver göra och agerar i den riktningen. Du har självförtroende och andra ser vad du kan och anser att du vet vad du gör.

Nu är det dags att stå upp för dig själv med vad du vill och tycker samt bara gå med på sådant som verkligen känns rätt. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla i stället för att gå emot dig själv för att vara andra till lags. Det finns även en medvetenhet som får dig på rätt kurs så att du finner den vägen som bjuder på minst motstånd.

Du står i en förändring i något för dig viktigt men du får ha lite tålamod. Låt det ta den det tar eftersom det måste finslipas och gås igenom i flera olika led eller processer längst med vägen innan det är klart.

Skorpionen

Något har gått i mot dig arbetsmässigt så nu använder du i stället den energin som bränsle i något nytt kreativa projekt. Ingenting kan stoppa dig och du fortsätter starkt i den riktningen som du tror på.

Ett tips eller råd som kan hjälpa dig ytterligare framåt i arbetet kommer i din väg. Du har mycket att göra och det kan även krävas en del extraarbete av dig.

Det finns positiva känslor som har med en gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor där just nu. Det finns även möjligheter att ta en relation till en nästa nivå. Det är ingen tid där man träffar någon ny om man är singel.

Det är också en tid som förstärker vänskap, samarbeten och kompanjonskap. Man tar ett nytt steg som för varandra närmare eller mot ett gemensamt mål.

Skytten

Din känslighet på arbetet är starkare än vanligt vilket skapar en ny inspiration och/eller kreativitet. När det gäller din arbetsmiljö eller ditt arbete så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som dränerar dig eller tar din energi eller initiativförmåga i från dig.

Dina tankar och ditt förhållningssätt skapar just nu ditt liv så lägg fokus på att rena ditt sinne från det som kan dra ner din energi.

Just nu så ska du tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar och tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer.

Det är viktigt att du nu är ärlig mot dig själv och andra med vad du känner och vad du vill. Om du inte är det så kan du tvingas in i en situation där du kommer att bli tvungen att stå upp för dina känslor eller bekänna färg. Om du inte gör det frivilligt så kan det kännas olustigt för dig även om det är för allas bästa på lång sikt. Våga stå upp för dig själv så ska du se att det blir bättre än du tror.

Stenbocken

I arbetet så ligger det starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig. Det kan även vara så att du behöver prata eller ventilera din åsikt, tanke eller en idé.


Om du arbetar med kommunikation och vill ha mycket respons så blir det mer än vanligt under denna period. Det är också en period som är positiv om man arbetar med föreläsningar eller liknande.

Det bästa du kan göra för dig själv just nu är att be om det du vill ha, låt inga rädslor stå i vägen för dina önskningar eller beslut.

Du behöver själv ta tag i något för att det ska sättas i rörelse. Om du inte själv agerar så kommer inte energin igång så låt andra förstå vad du vill eller behöver. Hjälp och stöd finns runt dig så våga sträck ut en hand.

Vattumannen

Det du har lagt tid och energi på tidigare i ditt arbete kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna. Oavsett så är det en tid att reflektera över vad du åstadkommit i det förflutna och komma underfund med vad du ska släppa och vad du ska ta med dig in i framtiden.

Du befinner dig också på en speciell kraftplats där du kan utöva en magisk ritual eller finna kraft och energi. Det är en plats som känns rätt för dig där du lägger fokus på att miljön du befinner dig i ska ge en skön upplevelse och positiv energi. Det kan även vara så att du besöker en helig, renande eller kreativ plats.

Det finns också en förlåtelse som behöver ske, antingen till dig själv eller så handlar det om någon annan. Lägg åt sidan gamla oförrätter och försök att hellre fria än fälla just nu. Rannsaka ditt hjärta och sluta bära om kring på känslor som inte gynnar din utveckling.

Fisken

Låt ingen eller inget komma i vägen som stör din koncentration på arbetet eller får dig att avvika från dina satta mål. Ha tillit till att det finns en omtanke eller ett stöd som vägleder dig framåt. Det finns nämligen någon som hjälper eller stödjer dig framåt i ditt arbete.

Du lyssnar även på dig själv så att du ska veta vad du ska göra eller hantera en situation. Du har överlag en känslighet som gör att du öppnar upp för att ta emot av andra, vilket även gör att du själv kan ge tillbaka.

Du ska i detta vara försiktig så att du inte tar emot för mycket energi från andra oavsett om det är bra eller dålig energi eftersom du lätt kan bli överväldigad av andras känslor vilket får dig att tappa energi. Det är viktigt att du kan separerar andras känslor från dina egna.

Detta är en period där du kan få något att växa med hjälp av ditt personliga engagemang. Du sår nu ett frö som på sikt kommer att växa till något större.

Det är en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer samt ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund.

Kram och Namaste Vivi

2 thoughts on “Veckans Astro/Tarot – Budskap för v41 (11-17 okt). Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *