Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v38 (14-20 sep)

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Genom ditt sjätte sinne så kan du nå högre förståelse, insikt, kunskap och till högre dimension

Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v38 (14-20 sep)

Så här fungerar det:

 När man får samma kort som i en tidigare läggning:

– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till. 
- Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.

– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.

– EXEMPEL:

Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.

Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.
osv…

Väduren

Ett hinder eller en rädsla du burit på, eller en situation som har varit ett hinder lättar just nu eller försvinner helt. Nu handlar det om att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld. Det gäller även i kontakten med andra människor. Så du kan påverka vad som sker i din yttre värld genom hur du själv förhåller dig. Det inre går igen i det yttre. Försök inte forcera något just nu då det inte kommer att fungera utan låt i stället tiden visa när det är dags att agera eller ta ett nästa steg framåt. Ha tillit och var medveten om allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du möter dessutom på mindre motstånd än du förväntat dig.

Oxen

Ärkeängeln Michael ger dig just nu en tydlig vägledning så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska gå. Du känner en växande motivation, mod och självförtroende vilket leder dig till att göra en förändring. Du är på rätt väg! Var tydlig i din kommunikation så undviker du missförstånd och då öppnar du också upp för svar på det du undrar över eller tänkt på. Ta vara på denna energin som kommer din väg. En yngre man, pojke eller son påverkar dig eller ditt liv på någon nivå. Det kan även handla om minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras och gör sig påminda. Det är också dags att släpa taget om något som inte längre hör hemma i ditt liv, bäst före datumet har gått ut och har ingenting att ge dig längre.

Tvillingen

Du låter dina tankar och känslor påverka lite extra just nu, det kan även ske genom ett kreativt arbete eller intresse då du låter ditt inre kommer till uttryck. Denna period befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara i naturen lika väl som i en social samvaro. Du söker också eller får till dig en ny eller kompletterande information som gör att du kan komma vidare i något. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Är det någonting du undrar över så kan du nu söka och finna svaret.

Kräftan

Du lyckas. Det kan röra något som du lyckas genomföra, väntat på ett tag eller så når du ett mål. Det innebär en seger, succé eller ett fullbordande för dig just nu. Släpp taget om kontrollen och låt universums visdom hitta lösningen och lita till att du ha vägledning. Du är också nu färdig med något eller någon som du nu lägger bakom dig. Har något jobbigt hängt över dig ett tag så släpper det nu åtminstone till en större del. Det kan även handla om att du har haft begränsningar gällande dina resurser som nu får en bättre balans. Det kan även vara skulder, skuldkänslor, skuldbeläggningar eller ett dåligt samvete som släpper.

Lejonet

Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat. Ärkeängeln Michaels sköld skyddar just nu dig, dina kära, ditt hem och dina fordon så be honom om hjälp via bön om du känner att du behöver extra hjälp inom dessa områden. Något ligger även rätt i tiden för dig inom något som du är engagerad i eller verksam inom. Nu är det dags! Det är nu det sker och det som du har satt igång manifesterar sig äntligen. Det kan även vara så att det nu är rätt tid för dig att ta ett kliv framåt eller mot ett nytt mål.

Jungfrun

Du renar dig på någon nivå och släpper sådant som du känner dig färdig med eller som inte känns bra. En utrensning sker. Detta sker för att något nytt håller på att födas, det kan vara en idé, ett arbete, projekt eller något gällande hemmet. Något positivt sker som gör att du ser något eller någon ur ett nytt ljus. Det finns även humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra. En yngre kvinna, dotter, ett barn eller ett djur påverkar dig starkt på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn som gör sig påminda, eller så är det en flicka från barndomen eller när du var yngre som dyker upp fysiskt eller i tanken.

Vågen

Dina tankar och idéer kommer till dig som en högre vägledning. Även en kvinna hjälper eller vägleder dig angående ett val eller en livsväg så var uppmärksam på vad som sker och ta till dig det hon säger. Moderskapet ligger också starkt men likväl som det kan handla om dina eller andras barn så kan det även handla om djur, växtlighet och själva planeten. Tala även om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar och tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Dina tankar och ditt förhållningssätt skapar just nu ditt liv så lägg fokus på att rena ditt sinne från det som kan dra ner din energi.

Skorpionen

Du och de eller det du älskar är inne i en trygg fas där ni har beskydd och trygghet. Även om det känns tufft så finns det en uppackning och du behöver inte möta det jobbiga själv då det finns någon eller några där för dig. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit. Det är dags att lämna en situation eller person som får dig att känna en inre stress. Du har det modet och kraften du behöver för att lösa det hela. Du får tillgång till lärdomar och insikter som kommer via en klok och andligt utvecklad kvinna som delar med sig av sina kunskaper och inneboende resurser. Du står även i något lärande eller så är det du själv som lär ut. En tid för utveckling när man antingen kan höja sin spirituella förmåga eller förmåga till healande.

Skytten

Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu. Du ska inte heller vara så hård mot dig själv då du inte gjort något fel. Det man gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska eller rädsla gällande någon då det vänds mot dig själv annars. Du visar nu prov på en ny styrka, våghalsighet, äventyrlighet eller mod vilket ger dig kraft framåt att göra de förändringar eller fatta de beslut som du behöver. Du tar en även risk eller så slänger dig ut utan att tänka på konsekvenser. Det handlar om att våga för att vinna och nu är tiden för dig att våga ha tillit till att du har de resurserna du behöver för att hantera en situation som kan vara utmanande.


Stenbocken

Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu. Just nu så finns också ett fokus på mat vilket kan handla om att man bryr sig mer om vad man äter eller precis tvärt om. Det kan även vara så att det sker en kostförändring som får en större betydelse på lång sikt. Det kan även vara en betydelsefull middag eller ett kalas som sker eller planeras för just nu. Arbetar du med mat så kan detta få en större betydelse. Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller någon annan form av omhändertagande.

Vattumannen

En kommunikation sker nu som involverar känslor och tankar. Man delar med sig eller söker förståelse för det som upptar ens tankar. Nu är också ett bra tillfälle att uttrycka sig i skrift och förmedla vad man känner. Det kan även vara så att du läser något som väcker känslor inom dig. Du går även in i en lugnare tid där du får tid att se över hur du ska hantera nästa fas. Något nytt startar upp vilket kan vara en utbildning, kurs, hobby, intresse, arbete eller ett projekt. Det gamla håller sakta på att transformeras så att nya möjligheter ska kunna växa fram, antingen för att du har släppt något eller för att du har skapat en ny möjlighet i något sedan tidigare.

Fisken

En möjlighet kommer din väg som leder till en förändring. Något nytt håller på att komma i gång eller så förhåller du dig på ett helt nytt sätt till något eller någon och på så sätt kan det förflutna helas och släppas taget om. Kämpa inte för det som inte fungerar för då blir det bara smärtsamt. En kommunikation sker nu som involverar känslor och tankar och man delar med sig eller söker förståelse för det som upptar ens tankar. Nu är också ett bra tillfälle att uttrycka sig i skrift och förmedla vad man känner. Det kan även vara så att du läser något som väcker känslor inom dig. Du har en mer självständig energi just nu och det kan innebära att du ett större behov av att dra dig undan eller vara mer för dig själv. Du fattar även egna beslut och litar till dig själv. Du står stadigt i egna tankar och beslut och behöver ingen annan för att bekräfta dig eller din väg. Det kan vara så att även om det finns mycket folk omkring dig så känner du dig ensam eller så distanserar du dig.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *