Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v42 (12-18 okt)

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v42 (12-18 okt)

Så här fungerar det:

 När man får samma kort som i en tidigare läggning:

– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.

– EXEMPEL:

Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.

Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring. osv…

Väduren

Var öppen för att ta emot någon form av överflöd då någon positiv utdelning kommer din väg efter som du har gjort ett bra förarbete. Det kan komma i form av glädje, succé, bättre hälsa eller att något äntligen blomstrar. Det finns även någon i din omgivning som kan hjälpa dig på något sätt. Våga be om hjälp eller råd. Tro och ha tillit är viktigt just nu. Du har även kompetensen att utföra något du önskar. En yngre man, pojke eller son påverkar dig eller ditt liv på någon nivå. Det kan även handla om minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras och gör sig påminda. Det är också dags att släpa taget om något som inte längre hör hemma i ditt liv, bäst före datumet har gått ut och har ingenting att ge dig längre.

Oxen

Du måste nu släppa taget om något eller någon. Det kan komma både snabbt och oväntat och vända upp och ner på det mesta såvida du inte har förberett dig för en förändring. Förändringen kan också handla om att släppa en dålig ovana för att skapa en ny bättre och hållbarare. Har du dessutom haft det lite motigt ett tag så släpper det nu. Om du bestämmer dig för något just nu så finns det ingenting som kan stoppa dig. Detta är en period där du är mer fokuserad och målmedveten än vanligt och genom ditt starka fokus och engagemang så har du förmågan att sätta nya mål som du har möjlighet att nå. Du imponerar med din kraft och envishet vilket gör att omgivningen tror på det du gör. Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu.

Tvillingen

Du är just nu en person som har förmågan att manifestera dina tankar och intentioner i det verkliga livet. Så var noga med vad du skapar då både resultatet av dina positiva och negativa känslor och tankar är det som kan visa sig. Men med rätt inställning kan du komma långt just nu då det är upp till dig, det är ingen tid då du kan förvänta dig att någon annan ska göra jobbet åt dig. Du backar inte undan utan du står upp för det som känns rätt och riktigt för dig eller någon annan eftersom du lyssnar på dig själv och följer din inre röst. Detta är också en period där du är mer envis än vanligt vilket gör att du kan vara utmanande för din omgivning. Du har även full kraft och energi framåt i det som känns intressant. Du ser på dig själv med kärleksfulla ögon och vet att du förtjänar det bästa så det som inte tjänar ditt syfte eller inte får dig att må bra säger du nej till. Du sätter dig själv främst.

Kräftan

Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för då allt kommer att finna sin lösning. Du vill helst ha kontroll och få saker att bli så som du vill ha det men nu krävs det att du har tillit till att allt blir som det är tänkt och att det också är okej. Eftersom du inte har översikt över alla möjligheter som kan komma ur din nuvarande situation så får du lita på att du har skapat en bra grund för det hela att växa ur. Det är ditt tidigare engagemang som styr resultatet och inget som du nu kan påverka. Något ligger även rätt i tiden för dig eller så är det något som du är engagerad i eller verksam inom. Nu är det dags! Det är nu det sker och det som du har satt igång manifesterar sig. Någon eller något hjälper dig också just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska få detta att fungera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

Lejonet

Det du under de närmsta veckorna lägger tid och energi på blir färdigt eller går in i en ny fas under i vintern (dec-feb). Du lägger nu en grund som står under utveckling ett tag framöver. Ha inte bråttom och stressa på något utan låt det ta den tid som det krävs för att hitta de bästa alternativen och lösningarna så att grunden blir stabil. Du är även just nu tillräckligt stark och ihärdig för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Förlita dig på din egen kraft och ha tillit till dig själv då du är starkare än du tror. Upplever du att du har ett hinder som står vägen för dig just nu så kommer du att överkomma det, ge det bara lite tid, tålamod och arbete så kommer du att upptäcka att det inte var så svårt som du trodde. Du lyckas med något, det kan vara något som du lyckas genomföra, väntat på ett tag eller så når du ett mål vilket innebär ett fullbordande för dig.

Jungfrun

Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information som gör att du kan komma vidare i något. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Är det någonting du undrar över så kan du nu söka och finna svaret. En situation, relation eller hälsan förbättras och något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst och du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras. En möjlighet kommer din väg och en förändring sker, något nytt kommer i gång eller så förhåller du dig på ett helt nytt sätt, på så sätt kan det förflutna helas och släppas taget om. Kämpa inte för det som inte fungerar för då blir det bara smärtsamt.

Vågen

Du är nu färdig med något eller någon som du lägger bakom dig. Har något jobbigt hängt över dig ett tag så släpper det nu åtminstone till en större del. Det kan även handla om att du har haft begränsningar gällande dina resurser som nu får en bättre balans. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu då samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Har du en fast relation så stärks banden och man sätter relationen i fokus. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt, gå på dejt eller ha en flirt. Öppna upp ditt hjärta för kärlek eller ett nytt möte. Du känner en känslighet just nu vilket gör att du vänder dig inåt och lyssnar på dig själv för att komma i kontakt med din visdom, inspiration eller styrka.

Skorpionen

Du går in i en avslutningsfas för att en förändring måste ske och något nytt ska kunna komma igång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. För oavsett vad du tycker så kommer en förändring att ske. Valet du har är om det ska vara motigt och smärtsamt eller arbetsamt och givande. En positiv uppvaktning kommer också din väg då någon bryr sig om dig och vill dig väl. Det kan även vara du själv som uppvaktar någon för dig betydelsefull person. Djur, natur och växter är också viktigt för dig och du befinner dig gärna i en sådan miljö då den stärker dig och hjälper dig att ladda dina batterier. En kvinna som är väldigt kärleksfull och omtänksam i sitt sätt hjälper dig med något just nu. Det kan även vara en mamma eller en väldigt moderlig kvinna.

Skytten

Nya energier ligger runt ditt arbete eller ett projekt som du är engagerade i. Något skiftar på ett positivt eller intressant sätt och för dig framåt mot en ny utmaning eller ett nytt mål. Vill du ha ett nytt arbete, ny karriär, nya arbetsuppgifter eller komma igång med ett projekt så är detta en bra tid att ta itu med det då du just nu har förmågan att skapa möjligheter och få gehör för dina önskningar. Tala om vad du behöver och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar och tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Dina tankar och ditt förhållningssätt skapar just nu ditt liv så lägg fokus på att rena ditt sinne från det som kan dra ner din energi. Du litar till din inre känsla och låter dig vägledas av den. Du tror också på det du får till dig och ser klart vad du behöver göra.

Stenbocken

Du möter mer medkänsla än vanligt både inifrån dig själv och utifrån andra vilket ger dig en ny positiv känsla att växa i. Du vill gärna visa vägen så att andra kan göra nya positiva val som leder in dem på rätt väg för dem så att även de kan växa. Att vara medkännande och omhändertagande genomsyrar ditt agerande mot andra. Du är även mer självständig just nu och kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du visar även mer vem du är och står upp för dig själv samt är sann i din kontakt med andra. Det finns även en styrka som grundar sig i att inte förställa sig, låtsas eller bygga murar. Du är dig själv och det får andra bara köpa. Du går framåt i det du vill utan att lyssna på några rädslor, du är modig, orädd och sann mot dig själv. Andra kan uppleva dig som våghalsig eller att du gör något för dem oväntat.

Vattumannen

Du visar just nu vem du är, vad du vill och vad du står för. Du kommer även att skina eller synas lite extra vilket har och gör med antingen dina inre kvaliteter eller de yttre på något sätt. Det kan handla om dina prestationer och engagemang eller så är det du som person som får mer fokus. Du är fantastisk och det är inte bara du som tycker det och därför blir du nu bekräftad. Det kan även vara så att du är provocerande eller så visar du upp din originalitet. Hälsosam mat eller grönsaker påverkar dig extra starkt just nu. Det kan vara så att du förändrar du något till det bättre gällande din kost eller så börjar du en planering. Det kan även vara så att du ser eller läser något som får dig att tänka till. Det finns en insikt och medvetenhet om hur vi påverkas av vår kost vilket gör att du lyssnar till dig själv och vad du behöver eller så tar du till dig ett gott råd. Du är sann mot dig själv just nu och agerar på din känsla, tanke eller önskan. Just nu så gynnar det dig inte stå tillbaka och inte våga. Du har vägledning och ditt mod och din styrka är det som kommer att ge utdelning på sikt.

Fisken

Något blir nu klart och du gör ett avslut för att kunna gå vidare in i något nytt. Detta kan vara en process du stått i ett tag och nu först lossnar det vilket gör att det sker nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt, segt och ibland smärtsamt innan du kommer vidare. Förändring kommer att komma antingen du bjuder in den eller inte. Du går även in i en lugnare tid där du får tid att se över hur du ska hantera nästa fas. Du står i något nytt vilket kan vara en utbildning, kurs, hobby, intresse, arbete eller ett projekt. Det gamla håller sakta på att transformeras så att nya möjligheter ska kunna växa fram, antingen för att du har släppt något eller för att du har skapat en ny möjlighet i något sedan tidigare. Du är mer känslig nu så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Du är i en fas där du är mer kreativ en vanligt, dra nytta av det och gör något av det.

Kram och Namaste Vivi

3 thoughts on “Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v42 (12-18 okt)

  1. Stämmer bra. Jag ska få en hundvalp så det bli den nya hobbyn och allt annat har man lämnat bakom sig nu är det koncentration på hur hundvalpen Hobbe 🥰

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *