Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v43 (19-25 okt)

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v43 (19-25 okt)

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:
– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.

– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.

Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.osv…

Väduren

Det är dags att släppa taget om något eller någon som inte längre gynnar dig. Det kan även vara så att du måste släppa taget om något tillfälligt för att det eller den behöver frigörs för att kunna hitta rätt väg tillbaka. Det finns även positiva känslor som har med en gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor där just nu. Det är ingen tid där man träffar någon ny om man är singel. Det är också en tid som förstärker vänskap, samarbeten och kompanjonskap då man tar ett nytt steg som för varandra närmare eller mot ett gemensamt mål. Nu är en fördelaktig period för dig att få igenom något då du har förmågan att lägga fram en tanke, åsikt eller ett förslag på ett bra eller intressant sätt. Du har lättare än vanligt att påverka något i en riktning som du önskar.

Oxen

Du står stadigt i dig själv och vem du är, vad du vill och tycker. Du är fantastisk och det är inte bara du som tycker det och därför blir du nu bekräftad gällande något. Hälsosam mat eller grönsaker påverkar dig extra starkt just nu. Det kan vara så att du förändrar du något till det bättre gällande din kost eller så börjar du en planering. Någon information når dig med en insikt och medvetenhet om hur vi påverkas av vår kost vilket gör att du lyssnar till dig själv och vad du behöver eller så tar du till dig ett gott råd. Avvakta för bättre resultat. Nu är inte rätt tillfälle att agera eller sätta i gång något utan avvakta lite så ska du se att ett bättre tillfälle dyker upp. Det kan vara så att du inte ser hela perspektivet eller så är det en ytterligare information som behöver komma din väg först.

Tvillingen

Minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras och gör sig påminda. Det är också dags att släpa taget om något eller någon som inte längre hör hemma i ditt liv då du inte vill lägga fokus på sådant som inte fungerar. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) kommer din väg. Du kan även just nu få en direktkontakt med naturen, dess grödor, växtlighet, blommor, djur eller så sker en utomhusvistelse som känns stark. Det finns ett fokus på just natur eller blommor. Nu är ett tillfälle för dig att få ta emot utan motprestation, du behöver inte alltid själv agera för att något ska komma i gång eller komma din väg. Ha inte dåligt samvete eller be om ursäkt för att du helt enkelt bara vill ta det lugnt eller vänta in vad som ska till dig. Du måste ingenting!

Kräftan

Du är mer självständigt än tidigare och kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det finns även en styrka som grundar sig i att inte förställa sig, låtsas eller bygga murar. Du gör som du tycker eller känner gällande något och det får andra bara köpa. Du befinner dig också på en speciell kraftplats där du kan utöva en magisk ritual eller finna kraft och energi. Det är en plats som känns rätt för dig där du lägger fokus på att miljön du befinner dig i oavsett om det är på jobbet eller hemma ska ge en skön upplevelse och positiv energi. Det kan även vara så att du besöker en helig, renande, kreativ plats eller besöker någon som ger dig kraft och andrum. Om du har artistiska eller kreativa förmågor så är det nu ett bra tillfälle att låta dem komma till uttryck. Lyssna till din själ och låt den få bestämma vad du behöver göra.

Lejonet

Din intuition och förmåga att känna in vad som känns rätt är starkare då dina andliga gåvor är i en utvecklingsfas. Det finns även ett viktigt lärande för dig och du förstår något på ett djupare plan. Det är viktigt att du nu är ärlig mot dig själv och andra med vad du känner och vad du vill. Om du inte är det så kan du tvingas in i en situation där du kommer att bli tvungen att stå upp för dina känslor eller bekänna färg. Om du inte gör det frivilligt så kan det kännas olustigt för dig även om det är för allas bästa på lång sikt. Det finns en synkronicitet i ditt liv just nu som gör att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt, om du inte riktigt ser det på en gång så kommer du på sikt att förstå betydelsen av det du står i just nu. Något lägger rätt i tiden just nu och faller på plats. Det kan även vara ett möte som sker ger dig den informationen du behöver för att komma vidare.

Jungfrun

Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det som kan ske nu är att du engagerar dig gällande heminredning, shopping till hemmet, hemarbete eller att det sker en viktig tillställning eller fest i hemmet. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller liknande. Något håller på att ske men du får ha lite tålamod då projektet/engagemanget tidsmässigt tar ca lite tid. Låt det ta den tiden som det behöver eftersom det måste finslipas och gås igenom i flera olika led eller processer längst med vägen innan det är klart. En situation eller relation med en man eller pojke healas och blir till det bättre. Något löser sig så att man kan komma vidare. Det är även möjligt att få hjälp så att man kan släppa taget om problemet.

Vågen

Något som sker i nuet eller så är det de förflutna som gör sig påmint i tankar, minnen eller en återkomst. Det kan också vara så att du på någon nivå kommer i kontakt med din barndom. Det som också kan hända just nu är att någon agerar extremt barnsligt och omoget, eller att någon med barnasinnet kvar påverkar dig. Du går nu in i en lugnare rytm vilket kan innebära att en vila eller en paus ligger i fokus. Det kan vara så att du har haft mycket att stå i och att du nu behöver lyssna på både din kropp och själ och ge den vad den behöver. Det är också en tid att sluta fred gällande gräl, konflikter, tvister och allmänt motstånd. Du står i någon form av reningsprocess för att kunna släppa taget om något som inte längre gynnar dig. Detta kan ske både psykisk, fysiskt och gällande hälsan. Det handlar också om att hålla det enkelt och inte krångla till saker i onödan.

Skorpionen

Det är en tid för stillhet, lugn, vila eller en välbehövlig paus. Du tar det lite lugnare än vanligt då det är en stark period för meditation, kontemplation, inre frid och att bara vara. Du tar dig tid att lyssna inåt för att komma i kontakt med dina svar och känslor så du får lättare att fatta rätt beslut utifrån dig själv framöver. Var uppmärksam för det ligger en information till dig i din omgivning som du missar annars vilket kan försvåra saker. Är du uppmärksam så kan du fånga upp stämningar och tecken som visar dig hur du ska gå framåt.  En pålitlig, omhändertagande och stödjande kvinna får en större betydelse för dig. Det kan även vara du själv som intar den rollen och ställer upp för andra. Du är jordad, stabil och trygg och står stadigt med fötterna i marken vilket gör att du tydligt ser vad som behöver göras.  

Skytten

En tanke, situation, handling, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig starkt just nu. Det är även något som ligger i ditt fokus som på något plan redan är uppstartat, redan har hänt eller så repeterar sig från det förflutna. Det är inte säkert att du ser detta just nu eftersom det kan ta ett litet tag innan det synliggörs. Detta är en fertil period vilket innebär att du kan få något att växa med hjälp av ditt personliga engagemang. Du sätter nu ett frö som på sikt kommer att växa till något större. Det är viktigt att du har rött fokus och tänker på vad du vill och önskar och agerar mot det i stället för att låta rädslor och osäkerhet styra dina beslut.

Stenbocken

Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras. Det finns en förlåtelse som behöver ske, antingen till dig själv eller så handlar det om någon annan. Lägg åt sidan gamla oförrätter och försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, då det gynnar dig bäst. Rannsaka ditt hjärta och sluta bära omkring på känslor som inte gynnar dig. Morgonen/förmiddagen är nu en viktig tid där du behöver se över vad du manifesterar, det är någon förändring du behöver göra på för att kunna skapa bättre förutsättningar under dagen. Se till att du har bra rutiner eller ger dig den tiden du behöver. Det kan även vara så att du behöver förändring dina tankat eller förhållningssätt.

Vattumannen

Just nu så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du har integritet och det är viktigt för dig att dina gränser respekteras och gör dem inte det så kommer du att göra en markering eller säga ifrån. Du har en mer självständig energi just nu och det kan innebära att du har ett större behov av att dra dig undan eller vara mer för dig själv. Du fattar även egna beslut och litar till dig själv. Du står stadigt i egna tankar och beslut och behöver ingen annan för att bekräfta dig eller din väg. Det kan vara så att även om det finns mycket folk omkring dig så känner du dig ensam eller så distanserar du dig. Det ligger något skrivande runt dig nu. Det kan även vara så att du får ett meddelande som har en större betydelse för dig, eller så ska du själv kontakta någon genom ett skrivet meddelande.

Fisken

Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information som gör att du kan komma vidare i något. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Du lägger nu en grund som står under utveckling ett tag framöver. Ha inte bråttom och stressa på något utan låt det ta den tid som det krävs för att hitta de bästa alternativen och lösningarna så att grunden blir stabil. Du släpper taget om någon eller något som du känner dig färdig med. Det kan även vara en yttre omständighet som gör att du måste släppa men då kan processen kännas jobbigare. Ju mer du är i motstånd eller försöker motarbeta ju smärtsammare kommer det att vara för dig.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *