Veckans Astro/Tarot v 1 (4-10 jan) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Veckans Astro/Tarot v 1 (4-10 jan) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.
– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.
Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.

Väduren

Du ser på dig själv med kärleksfulla ögon och vet att du förtjänar det bästa och sätter dig själv främst just nu, och det som inte tjänar ditt syfte eller inte får dig att må bra säger du nej till. Du låter dina tankar och känslor påverka lite extra just nu, det kan även ske genom ett kreativt arbete eller intresse. Du låter ditt inre kommer till uttryck. Nu lägger du ner tid och engagemang på något som du vill ska bli så bra så möjligt. Men inse när du är färdig, annars finns det en risk för att du aldrig blir klar eller så överarbetas det hela. Det kan även vara så att du finslipar dina kunskaper eller förmågor till perfektion.

Oxen

Ett skrivande ligger i fokus där du utrycker dig själv, dina tankar, din visdom eller dina insikter. Det kan handla om ett betydelsefullt brev, mail, sms eller så är det om ett kreativt skrivande som innebär någon form av litteratur.  Du har en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra, var inte rädd för att skapa. Du drar också till dig efter hur du fokuserar. Positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan.

Tvillingen

Just nu lägger du fokus på något som är viktigt för dig inför framtiden. Om du förbereder dig rätt och lägger en bra grund så bygger du inför din framtid. Även något du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna. Det finns någon i din omgivning som kan hjälpa dig på något sätt så våga be om hjälp, stöd eller råd. Tro och ha tillit är viktigt just nu.  

Kräftan

Det kommer någon möjlighet din väg som innebär att du ser över dina alternativ. Du är klarsynt och besitter en visdom i frågan som gör att du vet hur du ska göra eller vad du vill. Man är även ärlig med sina avsikter och visar vem man är, det finns en tydlighet där man är sann mot sig och andra. Det finns även en kärlek till dig så öppna upp för att kunna ta emot så kommer du lättare kunna ge i din tur. Gemenskap, samarbete och relationer ligger i fokus och har du en relation så förstärks kärleken. Är du singel och vill träffa någon så är det en bra tid att hålla sig framme. Det kan vara allt från en oskyldig flört till en dejt eller förälskelse som kan ske nu. Det kan även handla om ett samarbete som blir till det bättre.

Lejonet

Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller upplysning i dina drömmar, be ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om. Du backar även undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig. Det ligger också ett skrivande eller en kommunikation för dig vilket leder dig till en grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger inspiration, vänskap eller support.

Jungfrun

En information kommer din väg då universum sänder dig en välsignelse eller ett svar på en fråga du tänkt på, undrat över eller frågat efter. Det kan även vara ett svar på något som är viktigt för dig som gör att du känner en ny tacksamhet. Idéerna och tankarna som kommer din väg just nu är din andliga vägledares svar på dina böner eller frågor så ta dem på allvar. Så var uppmärksam på tecken och händelser som vägleder dig framåt. Et är också en bra period att söka svar genom meditation eller kanalisering. Det finns en pålitlig person i din omgivning som du kan förlita dig på så våga bjuda in eller ta emot. Det behöver inte nödvändigtvis vara den personen du förväntar dig.

Vågen

Det är viktigt för dig att prioritera det som intresserar dig och det du vill lägga ditt fokus så du stänger ute det som stör eller distraherar. Det kan även vara så att du drar dig undan för att få vara i fred eller samla dina tankar. Vila, återhämtning eller bara vara i stillhet är sådant som ligger i fokus just nu. Det ligger även starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig. Du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål. Gör en lista, visionboard eller skriv ner hur du ska gå framåt och vad du vill attrahera.

Skorpionen

Du känner en känslighet just nu vilket gör att du vänder dig inåt och lyssnar på dig själv för att komma i kontakt med din visdom, inspiration eller styrka. Ärkeängeln Michaels sköld skyddar just nu dig, dina kära, ditt hem och dina fordon så be honom om hjälp via bön om du känner att du behöver extra hjälp inom något område. Det ligger ett fokus på att vilja känna glädje och du väljer just nu den vägen. Du väljer att se vad du har och vad som finns för dig att växa i.  Du ber om hjälp eller stöd vilket hjälper dig framåt. Det finns mer stöd runt dig än vad du tror, ha tillit och var inte rädd för att visa att du behöver andra.

Skytten

Något nytt kommer din väg eller finns runt dig, det kan vara ett barn, ett djur, en idé, nyhet eller ett projekt. Du har själv makten att genomföra det du önskar eller har startat upp så lita till dig själv och att du har kraften till att göra de förändringar du behöver. Du har även förmågan att finna den lösningen som är bäst för dig eller situationen du står i. Du står inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig att ta ett steg tillbaka så att beslutet kan komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit.

Stenbocken

Ärkeängeln Michael ger dig just nu en tydlig vägledning så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska gå. Du känner en växande motivation, mod och självförtroende vilket leder dig till att göra en förändring. Du är på rätt väg så släpp taget om kontrollen och låt universums visdom hitta lösningen, lita till att du ha vägledning. Ett resultat eller svar kommer nu och det är till din fördel eller så är det en positiv utkomst av något igångsatt. Det du startar upp nu har sju stora förutsättningar att lyckas med så lyssna inåt och följ din inre vägledning.

Vattumannen

Skrivande, författande, journalskrivande eller att skriva brev eller mail ligger i fokus. Det är något som kommer till uttryck som förmedlas vidare. Det kan ske nu eller så skapar man inför framtiden. Ett bra tillfälle att uttrycka sina tankar, idéer och känslor i skrift. Det är också något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla eller något som har oroat dig som du nu släpper. Försök att inte vara så hård mot dig själv och tänk på att du inte måste någonting. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars.

Fisken

Något kommer din väg som du har lagt en grund för och du får nu det du förtjänar på gott eller ont, allt beror på hur du har hanterat situationen eller personen tidigare. Det du har gett ut kommer nu tillbaka. Du känner dig även mer motiverad än vanligt och känner en stark entusiasm och engagemang i något projekt. Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten eller situationer. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer den. En kvinna som är väldigt kärleksfull och omtänksam i sitt sätt hjälper dig med något just nu. Det kan även vara en mamma eller en väldigt moderlig kvinna. Eller så är det du som tar på dig den rollen om du är kvinna.

Kram och Namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot v 1 (4-10 jan) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *