Veckans Astro/Tarot v11 (15-21 mars) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Veckans Astro/Tarot v11 (15-21 mars) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:
– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.
– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.

Väduren

Du är just nu tillräckligt stark och ihärdig för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Upplever du att du har ett hinder som står vägen för dig just nu så kommer du att överkomma det, ge det bara lite tid, tålamod och arbete så kommer du att upptäcka att det inte var så svårt som du trodde. Det finns en insikt och medvetenhet om hur vi påverkas av vår kost vilket gör att du lyssnar till dig själv och vad du behöver eller så tar du till dig ett gott råd. Det ligger även en resa i fokus som kan vara kort eller lång i antingen tid eller avstånd. Resan kan vara din men det kan även vara någon närstående som påverkar dig genom sin resa. Det måste inte vara så att resan sker exakt nu då det även kan handla om att man planerar för den, eller går i tankar om en resa.

Oxen

Du står i en början av en ny väg så ha tålamod med dig själv och processen som du står i och ge inte upp. Allt måste få sin tid att växa, gå igenom olika avgörande faser samt finslipas innan det tillfullo kan blomma. Du står i en fas där du förfinar dina förmågor för att åstadkomma mer eller bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Eftersom det är viktigt för dig så lägger du ner både tid och engagemang på det som just nu intresserar dig. Det finns ett överflöd av kärlek, resurser eller så kan det vara ett positivt meddelande som kommer din väg så var redo att ta emot. Det kan vara så att du inte märker av resultatet av detta förrän lite längre fram.

Tvillingen

Du är mer självständigt just vilket innebär att inte behöver andra som bekräftar dig. Det är också en fas där du har mycket fokus på dig själv och det du håller på med. Det kan också vara så att du just nu har ett behov av att dra dig lite undan då du kan känna dig överväldigad av den yttre världen. Detta är en period där du är mer fokuserad och målmedveten än vanligt. Genom ditt starka fokus och engagemang så har du förmågan att sätta nya mål som du har möjlighet att nå. Du imponerar med din kraft och envishet vilket gör att omgivningen tror på det du gör. Om du bestämmer dig för något just nu så finns det ingenting som kan hindra dig. Du backar inte undan utan du står upp för det som känns rätt och riktigt för dig eller någon annan. Detta är en period där du är mer envis än vanligt vilket gör att du kan vara utmanande för din omgivning om de inte är med på noterna.

Kräftan

Just nu så är det fokus på något firande. Det kan vara en födelsedagsfest, jubileum, familjehögtid, tillställning eller liknande. Det behöver inte vara så att det sker just nu utan det kan även handla om en planering eller ett förhandsbesked som kommer och berättar om att det ska ske. Du befinner dig även på en speciell kraftplats där du kan utöva en magisk ritual eller finna kraft och energi. Det är en plats som känns rätt för dig där du lägger fokus på att miljön du befinner dig i oavsett om det är på jobbet eller hemma ska ge en skön upplevelse och positiv energi. Något du väntar på eller önskar håller på att ske så forcera inget nu. Du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll.

Lejonet

Du går in i en avslutningsfas då en förändring håller på att ske så att något nytt ska kunna komma igång. Det är viktigt att du känner in denna process och har modet att arbeta med den i stället för mot. Det är även något som ligger rätt i tiden för dig att komma igång med. Nu är det dags! Det är nu det sker och det som du har satt igång manifesterar sig äntligen. Det kan även vara så att det nu är rätt tid för dig att ta ett kliv framåt eller mot ett nytt mål. Du och de du älskar är inne i en trygg fas där ni har beskydd och trygghet. Även om det känns tufft just nu så finns det en uppackning och du behöver inte möta det jobbiga själv då det finns någon eller några där för dig. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit.

Jungfrun

Barn eller ungdomar påverkar dig på något sätt. Det kan handla om det förflutna som gör sig påmint i tankar, minnen eller en återkomst. Det som också kan hända just nu är att någon agerar extremt barnsligt och omoget, eller att någon med barnasinnet kvar påverkar dig. Det är också en situation, relation eller någons hälsa som förbättras. Något som har känts jobbigt eller motigt blir även till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras. Gemenskap ligger i fokus och du trivs med dina närmsta. Kärleksfulla handlingar och tankar ligger runt dig och du får tillbaka det du ger ut. Kärleken kommer inte med krav utan man ger från hjärtat för att man vill hjälpa, stödja eller stärka andra.

Vågen

En transformation sker vilket gör att du måste släppa taget om något eller någon. Förändringen kan också handla om att släppa en dålig ovana för att skapa en ny bättre och hållbarare. Har det dessutom varit motigt ett tag så släpper du det nu. En möjlighet kommer din väg som leder till en förändring, något nytt håller på att komma i gång eller så förhåller du dig på ett helt nytt sätt till något eller någon och på så sätt kan det förflutna helas och släppas taget om. Just nu så finns ett fokus på mat eller bak vilket kan handla om att man bryr sig om vad man äter eller precis tvärt om. Det kan även vara en betydelsefull middag eller ett kalas som sker eller planeras för just nu. Arbetar du med mat så kan detta få en större betydelse i ditt liv.

Skorpionen

Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som får någon betydelse för dig kommer din väg. Du kan även just nu få en direktkontakt med naturen, dess grödor, växtlighet, blommor, djur eller så sker en utomhusvistelse som känns stark. Så se till att du nu skapar stabilitet och goda förutsättningar för en bra växt, annars kan det bli tufft längre fram. Det ligger även något beslut, avtal, kontrakt eller en viktig överenskommelse runt dig. Du eller någon annan bestämmer sig för något och står fast i det. Det är en tid för stillhet, lugn, vila eller en välbehövlig paus. Du tar det lite lugnare än vanligt då det är en stark period för meditation, kontemplation, inre frid och att bara vara

Skytten

Det är även något som ligger i ditt fokus som på något plan redan är uppstartat, redan har hänt eller så repeterar sig från det förflutna. Det är inte säkert att du ser detta just nu eftersom det kan ta ett litet tag innan det synliggörs. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv. En kvinnlig gemenskap och att vara i kontakt med sin kvinnlighet eller feminina sida är viktiga teman just nu. Din intuition och förmåga att känna in vad som känns rätt är starkare och dina andliga gåvor är i en utvecklingsfas. Det finns även ett viktigt lärande för dig och du förstår något på ett djupare plan. Nu är det också dags att stå upp för dig själv med vad du vill och tycker samt bara gå med på sådant som verkligen känns rätt. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla i stället för att gå emot dig själv för att vara andra till lags.

Stenbocken

Låt tiden visa när det är dags att agera eller ta ett nästa steg framåt. Ha tillit och var medveten om allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du möter dessutom på mindre motstånd än du förväntat dig. Ha tålamod, det du vill ska ske sker inte ännu utan det ligger lite längre fram i tiden. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen. Se över om du har missat något eller om det finns något du bör göra för att skapa en stabilare grund eller bättre förutsättningar för framgång. Det kan även vara så att något du tidigare har lagt tid och energi på nu faller positivt ut eller till din fördel. Någon förväntning blir infriad och du känner att du är på rätt spår vilket ger dig energi att fortsätta framåt. Har du upplevt ett motstånd tidigare så lättar det nu eller så släpper helt.

Vattumannen

Du vågar något eller tar en risk som kanske förvånar både dig och andra men det känns som det rätta att göra. Stagnerad energi försvinner och du bjuder in till nya vägar. Du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och önskar och agerar framåt. Du har en kraftfull energi nu som visar på att det inom något område blir full fart. Om du har lagt en bra grund för att något ska komma igång så sker det på ett positivt sätt nu, och om du har väntat in att något ska ske så händer det äntligen. Du går även in i en lugnare tid där du får tid att se över hur du ska hantera nästa fas. Något nytt startar upp vilket kan vara en utbildning, kurs, hobby, intresse, arbete eller ett projekt. Det gamla håller sakta på att transformeras så att nya möjligheter ska kunna växa fram, antingen för att du har släppt något eller för att du har skapat en ny möjlighet i något sedan tidigare.

Fisken

Nu är ingen tid att oroa sig då allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt. Det ser ljusare ut längre fram för dig och om du bara har tålamod och fortsätter framåt i din egen kraft utan att backa på grund av rädsla, lathet eller feghet så kommer du att finna det du önskar eller lyckas med det målet du har i sikte. Ha tillit till att allt du söker finns där ute. Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information som gör att du kan komma vidare i något. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. En möjlighet skapas som ger dig glädje och positiva känslor samt en möjlighet till att blomstra och du ser fram emot att få mer tid med dem som står dig närmast.

Kram och Namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot v11 (15-21 mars) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *