Veckans Astro/Tarot v12 (22-28 mars) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Veckans Astro/Tarot v12 (22-28 mars) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:
– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.
– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.
Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.

Väduren

Du känner dig mer motiverad än vanligt och känner en stark entusiasm och engagemang i något projekt. Det ligger även ett skrivande för dig vilket leder dig till en grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger inspiration, vänskap eller support. Någon finns där för hjälp eller beskydd till dig eller någon du älskar. Ha tillit så att du kan fortsätta att fokusera på det som är viktigt för dig. Just nu fokuserar du på dina prioriteringar, det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och du engagerar dig i det som är viktigt för dig.

Oxen

Denna period befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara i naturen lika väl som i en social samvaro. Du investerar i dig själv och det kan handla om att du ger dig själv något extra, tar hand om dig själv eller har egentid. Det är också något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla eller något som har oroat dig som du nu släpper. Du är sann mot dig själv just nu och agerar på din känsla, tanke eller önskan. Just nu så gynnar det dig inte stå tillbaka och inte våga. Du har vägledning och ditt mod och din styrka är det som kommer att ge utdelning på sikt.

Tvillingen

Det ligger ett fokus på att vilja känna glädje och du väljer just nu den vägen. Du väljer att se vad du har och vad som finns för dig att växa i och du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor. Var försiktig så du inte blir för känslomässig, eller impulsiv och förbiser intellektet eller varningsklockor just nu. Ha tillit och självförtroende, du klarar det du vill göra. Detta kan vara en mycket kreativ period för dig om du litar till dig själv och din förmåga. Idéerna och tankarna som kommer din väg just nu är din andliga vägledares svar på dina böner eller frågor så ta dem på allvar. Så var uppmärksam på tecken och händelser som vägleder dig framåt. En bra period att söka svar genom meditation eller kanalisering.

Kräftan

Det finns någon i din omgivning som kan hjälpa dig på något sätt så våga be om hjälp, stöd eller råd då det hjälper dig framåt. Det finns mer stöd runt dig än vad du tror så ha tillit och var inte rädd för att visa att du behöver andra. Du lyckas även med något vilket känns bra. Det kan vara något som du äntligen lyckas genomföra eller så är det något som du väntat på ett tag som äntligen faller på plats, det kan även innebära att du nu når ett mål eller delmål. Det ligger någon form av seger, succé eller ett fullbordande runt dig, antingen så når du dit denna veck eller så är det inom räckhåll. Tro och att ha tillit är viktigt just nu.

Lejonet

Du har varit medskapande till att du befinner dig där du är just nu. Det visar på att du även har förmågan att lämna situationen eller förändra den om du vill. Du skapar eller påbörjar även en förändring nu då du kommer i kontakt med din personliga kraft. Du har visdomen och det kreativa sinnet att kunna föreställa dig vad som faktiskt kommer att hända eller vad som ligger framför dig. Du agerar i vald riktning för att komma framåt. Du ser även ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam. Du detoxar dig på någon nivå och släpper sådant som du känner dig färdig med eller inte känns bra. En utrensning sker.

Jungfrun

Du känner stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt och du agerar för att sätta det hela i rörelse. Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller upplysning i dina drömmar så be ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om. Nu lägger ner tid och engagemang på något som du vill ska bli så bra så möjligt men inse när du är färdig, annars finns det en risk för att du aldrig blir klar eller så överarbetar det hela. Det kan även vara så att du finslipar dina kunskaper eller förmågor till perfektion.

Vågen

En information kommer din väg, det kan vara ett svar på något som är viktigt för dig. Universum sänder dig en välsignelse eller ett svar på en fråga du tänkt på, undrat över eller frågat efter. Något kommer även din väg som får dig att känna tacksamhet. Du står i något nytt nu som är viktigt för dig och som håller på att växa sig starkare. Skrivande, författande, journalskrivande eller att skriva brev eller mail ligger också i fokus. Det är något som kommer till uttryck som förmedlas vidare. Det kan ske nu eller så skapar man inför framtiden. Ett bra tillfälle att uttrycka sina tankar, idéer och känslor i skrift.

Skorpionen

Du backar undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig. Helande och läkande energi kommer din väg, det kan även vara så att den kommer till någon närstående. Det finns även en kontakt till helande personer, det kan även vara du själv som på någon nivå är en healer eller så tar du hand om någon. Något eller någon får dig också att känna större självförtroende eller tillfredställelse med dig själv. Energier som är i fokus just nu är styrka och kreativitet. Om du vänder dig till ärkeängeln Michael så ger han dig mod och själsstyrka.

Skytten

Du eller någon annan genomskådar en rädsla och ser vad man verkligen vill ha eller önskar. Du lyssnar endast till det som levereras med kärlek och omtanke. Just nu lägger du fokus på något som är viktigt för dig inför framtiden och om du förbereder dig rätt och lägger en bra grund så bygger du inför din framtid. Du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål. Gör en lista, visionboard eller skriv ner hur du ska gå framåt och vad du vill attrahera. Ett hinder eller en rädsla som du burit på eller en situation som har varit ett hinder lättar just nu, det kan även försvinna helt.

Stenbocken

Något kommer din väg som du har lagt en grund för och du får nu det du förtjänar på gott eller ont, allt beror på hur du har hanterat situationen eller personen tidigare. Det du har gett ut kommer nu tillbaka. Någon positiv nyhet, meddelande eller ett svar kommer också din väg, kanske på ett lite oväntat sätt. Det kan även vara så att något du väntat eller hoppats på nu sker eller kommer med ett resultat. Du står även inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig att ta ett steg tillbaka så att beslutet kan komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit.

Vattumannen

Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu. Något positivt sker också som gör att du ser något eller någon ur ett nytt ljus. Det finns även humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra. Att vara och visa tacksamhet just nu kommer att gynna dig i längden, då kommer du att få mer att vara tacksam för eftersom du attraherar mer av det du fokuserar på. Se vad du faktiskt har och fokusera inte på fel saker och det som känns negativt. Du ska inte vara så hård mot dig själv, du har inte gjort något fel. Det man gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt.

Fisken

Det kommer hjälp eller support utifrån i något kreativt projekt, det kan även vara ett skrivande eller en skrivelse. Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten eller situationer där människor är involverade. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer det. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter.

 Du ser på dig själv med kärleksfulla ögon och vet att du förtjänar det bästa och det som inte tjänar ditt syfte eller inte får dig att må bra säger du nej till eftersom du sätter dig själv främst.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *