Veckans Astro/Tarot v14 (5-11 april) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Veckans Astro/Tarot  v14 (5-11 april) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:
– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.
– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.
Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.

Väduren

Du eller någon annan genomskådar en rädsla och ser vad man verkligen vill ha eller önskar. Du lyssnar endast till det som levereras med kärlek och omtanke just nu och det är dags att lämna en situation eller person som får dig att känna en inre stress. Du får det modet och kraften du behöver för att lösa det hela. Något positivt sker som gör att du ser något eller någon ur ett nytt ljus. Det finns även humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra.

Oxen

Denna period befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara i naturen lika väl som i en social samvaro. Du ber också om någon hjälp eller ett stöd vilket hjälper dig framåt. Det finns mer stöd eller support runt dig än vad du tror så ha tillit och var inte rädd för att visa att du behöver andra. Om du blir besviken eller nedslagen just nu så använd den energin som bränsle i dina kreativa projekt. Du får exakt det du behöver, oavsett om det är en lärdom eller en kunskap för att komma vidare i det du står i.

Tvillingen

Ju mer du nu sprider kärlek till andra och investerar din kärlek i det du gör, ju mer kommer det att blomstra. Du sätter då igång en kraft som obönhörligen kommer tillbaka till dig. Detsamma sker om du agerar destruktivt eller negativt, så var noga med vilken energi du är i under denna period.  Du skapar en positiv energi som andra kan ta del av. Du uppgraderar ditt hjärta och följer det oavsett om det handlar om relationer, arbete eller något projekt du brinner för. Du står även i något nytt nu som är viktigt för dig och som håller på att växa sig starkare. Något kommer din väg som du har lagt en grund för, du får nu det du förtjänar på gott eller ont, allt beror på hur du har hanterat situationen eller personen tidigare. Det du har gett ut kommer tillbaka.

Kräftan

Du tar hand om dig själv och lyssnar inåt för att känna efter vad du behöver. Du känner även en känslighet just nu vilket gör att du vänder dig inåt och lyssnar på dig själv för att komma i kontakt med din visdom, inspiration eller styrka. Du släpper även en känsla av skuld eller dåligt samvete, eller så är det något som du inte bryr dig om. Det kommer även någon möjlighet din väg som innebär att du ser över dina olika alternativ. Du är klarsynt och besitter en visdom i frågan som gör att du vet hur du ska göra eller vad du vill.

Lejonet

Man är ärlig med sina avsikter och visar vem man är, det finns en tydlighet där man är sann mot sig och andra. Något eller någon får dig att känna större självförtroende eller tillfredställelse med dig själv. Energier som är i fokus just nu är styrka och kreativitet. Om du vänder dig till ärkeängeln Michael så ger han dig mod och själsstyrka. Någon eller något hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

Jungfrun

Du detoxar dig på någon nivå och släpper sådant som du känner dig färdig med eller inte känns bra. En utrensning sker. Du drar till dig efter hur du fokuserar. Positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan. Du lyckas med något, det kan vara något som du lyckas genomföra, något som sker som du har väntat på ett tag eller så når du ett mål. Det innebär en seger, succé eller ett fullbordande för dig just nu.

Vågen

Du backar undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig. Det ligger något med film, ljud, video, skrift eller internet runt dig. Du kan vara så att du når ut starkare ut med hjälp av någon av dessa medier just nu. Det kan även vara något ett jobb, kontakt eller information som kommer den vägen. Du känner stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt och du agerar för att sätta det hela i rörelse.

Skorpionen

Var tydlig i din kommunikation så undviker du missförstånd, då öppnar du också upp för svar på det du undrar över eller tänkt på. Ta vara på denna energi som kommer din väg då något kreativt manifesterar sig igenom dig. Ha tillit och självförtroende, du klarar det du vill göra. Detta kan vara en mycket kreativ period för dig om du litar till dig själv och din förmåga. Din skyddsängel vakar över och beskyddar och dina barn (eller de som har den rollen i ditt liv) och ser till att ni är trygga. Du får även vägledning så att du på bästa sätt kan hantera er relation.

Skytten

Just nu fokuserar du på dina prioriteringar och det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och att du engagerar dig i det som är viktigt för dig. Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller upplysning i dina drömmar så be ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om. Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

Stenbocken

Ärkeängeln Michael ger dig just nu en tydlig vägledning så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska gå. Du är på rätt väg! Släpp taget om kontrollen och låt universums visdom hitta lösningen och lita till att du ha vägledning. Du känner en växande motivation, mod eller självförtroende vilket leder dig till att göra en förändring. Att vara och visa tacksamhet just nu kommer att gynna dig i längden, då kommer du att få mer att vara tacksam för eftersom du attraherar mer av det du fokuserar på. Se vad du faktiskt har och fokusera inte på fel saker och det som känns negativt.

Vattumannen

Det finns en känsla som genomsyrar dig som du lägger ner tankar eller engagemang på just nu, det är något du inte kan släppa. Du står också i en lära eller ett övande just nu och för varje dag så blir du bättre. Nu lägger du ner tid och engagemang på något som du vill ska bli så bra så möjligt men inse när du är färdig, annars finns det en risk för att du aldrig blir klar eller så överarbetar det hela. Det kan även vara så att du finslipar dina kunskaper eller förmågor till perfektion. Du är mer känslig än vanligt så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Du är i en fas där du är mer kreativ en vanligt så dra nytta av det och gör något av det.

Fisken

Det ligger starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig. Arbetar du med kommunikation så händer det mycket nu. Just nu så ligger även hälsan i centrum och du lägger ner engagemang på ett välmående. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till en bättre hälsa. Det kan även vara så att det är någon annans hälsa som du har fokus på.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *