Veckans Astro/Tarot v21 (24-30 maj) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Hur vi når den andliga världen

Veckans Astro/Tarot  v21 (24-30 maj) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
 När man får samma kort som i en tidigare läggning:
– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.
– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.
Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.

Väduren

Du känner en känslighet just nu vilket gör att du vänder dig inåt och lyssnar på dig själv för att komma i kontakt med din visdom, inspiration eller styrka. Det är också något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu. Det ligger ett fokus på att vilja känna glädje och du väljer just nu den vägen. Du väljer att se vad du har och vad som finns för dig att växa i.

Oxen

Du backar undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig. Om du blir besviken eller nedslagen så använd den energin som bränsle i dina kreativa projekt. Du får exakt det du behöver oavsett om det är en lärdom eller en kunskap för att komma vidare i det du står i. Det ligger även starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig.

Tvillingen

Du står inför ett beslut eller val och någon finns med och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Det hjälper dig att ta ett steg tillbaka så att beslutet kan komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit. Släpp taget om kontrollen och låt universums visdom hitta lösningen och lita till att du ha vägledning. Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten eller situationer. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer den.

Kräftan

Förvänta dig att något oväntat eller positivt kommer din väg just nu. Det kan vara så att det kommer in i ditt liv nu men du märker inte av resultatet av det förrän lite längre fram. En information kommer din väg eller så är det ett svar på en fråga du tänkt på, undrat över eller frågat efter som får dig att känna tacksamhet. Ett hinder eller en rädsla som du burit på eller en situation som har varit ett hinder lättar just nu eller så försvinner det helt. Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller en upplysning via dina drömmar så be ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om.

Lejonet

Det man gör i välmening har rätt avsikt och kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt så se till att du har rätt intention i det du står i eller i en relation. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars. Du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor så var försiktig så du inte blir för känslomässig, impulsiv eller förbiser intellektet eller varningsklockor.  Du får uppmärksamhet eller uppskattning för något som du har gjort eller skapat vilket hjälper dig framåt till ett nästa steg.

Jungfrun

Det är en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om. Det är viktigt för dig att prioritera det som intresserar dig och det du vill lägga ditt fokus på så du stänger ute det som stör eller distraherar. Det kan även vara så att du drar dig undan för att få vara i fred eller samla dina tankar. Vila, återhämtning eller bara vara i stillhet är sådant som ligger i fokus just nu. Du lyckas med något, det kan vara något som du lyckas genomföra, väntat på ett tag eller så når du ett mål. Det innebär en seger, succé eller ett fullbordande för dig just nu.

Vågen

Du har nu visdomen och det kreativa sinnet för att kunna föreställa dig vad som faktiskt ligger framför dig. Du är dessutom engagerad i att själv påverka något så att du får det resultatet du önskar då du agerar i vald riktning för att komma framåt. Du ser även ur ett nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam. Det är även något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla eller något som har oroat dig som du nu släpper. Någon positiv nyhet, meddelande eller ett svar kommer din väg, kanske på ett lite oväntat sätt. Det kan även vara så att något du väntat eller hoppats på nu sker eller kommer med ett resultat.

Skorpionen

Det kommer någon möjlighet din väg som innebär att du ser över dina alternativ. Du är klarsynt och besitter en visdom i frågan som gör att du vet hur du ska göra eller vad du vill. Det ligger något med film, ljud, video, skrift eller internet runt dig. Du kan vara så att du når ut starkare med hjälp av någon av de medierna just nu. Det kan även vara ett jobb, någon kontakt eller information som kommer den vägen. Du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål.

Skytten

Just nu fokuserar du på dina prioriteringar och det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och du engagerar dig i det som är viktigt för dig. Det finns även ett beskydd över ditt hem just nu och du får även hjälp eller stöd med något ekonomiskt eller praktiskt. Du är även mer känslig än vanligt så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar kraft och energi av dig. Du är i en fas där du är mer kreativ en vanligt så dra nytta av det och gör något av det.

Stenbocken

Du får hjälp framåt i något som ligger dig väldigt varmt om hjärtat. Du känner även en kärlek, omtänksamhet eller tacksamhet till någon eller något. Något kreativt manifesterar sig igenom dig så ha tillit och självförtroende, du klarar det du vill göra. Detta kan vara en mycket kreativ period för dig om du litar till dig själv och din förmåga. Du har själv makten att genomföra det du önskar eller har startat upp. Lita till dig själv och gör de förändringar du behöver göra. Du har även förmågan att finna den lösningen som är bäst för dig eller situationen du står i.

Vattumannen

Du eller någon annan genomskådar en rädsla och ser vad man verkligen vill ha eller önskar. Du lyssnar endast till det som levereras med kärlek och omtanke. Denna period befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara i naturen lika väl som i en social samvaro. Ärkeängeln Michael ger dig just nu en tydlig vägledning så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska gå. Du känner en växande motivation, mod och självförtroende vilket leder dig till att göra en förändring. Du är på rätt väg!

Fisken

Nu handlar det om att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld. Det gäller även i kontakten med andra människor. Så du kan påverka vad som sker i din yttre värld genom hur du själv förhåller dig, du kommer att se något resultat på detta denna vecka. Ta till dig den lärdomen eller upplevelsen. Det inre går igen i det yttre. Du drar till dig efter hur du fokuserar så positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan. Helande och läkande energi kommer din väg, det kan även vara så att den kommer till någon närstående.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *